אני רזה עם תעודה

אני רזה עם תעודה../images/Emo9.gif

אז זהו אתמול קיבלתי את תואר הכבוד שלי משומרי משקל אחרי שנשרו ירדו להם 11 קילו אין מאושרת ממני אני אוהבת את המראה והיא אותי בחזרה תודה על התמיכה שנתתם לי לאורך החמישה חודשים האחרונים כמובן שאני עוד כאן כדי לתמוך ולתת עצות שצריך אבל שוב תודה

../images/Emo106.gifכל הכבוד!

איזה אושר זה! כמה זמן היית בשומרי משקל וכמה ירדת? מה לדעתך הכי עזר לך התוכנית של הנקודות או המפגשים וכו'?

תודה....

הייתי 4.5 חודשים ירדתי 11 קילו הכי עזר לי להגיע כל שבוע ושבוע ולדעת שיש לי למי לתת דין וחשבון( אני מתכוונת להמשיך להגיע כל שבוע) והנקודות מדהימות לתעמי הם השאירו אותי כל הזמן בתמונה של מה נכנס לפה ואני חייבת לציין שחגגתי אכלתי מתוק ואכלי עוגותאבל הכל במידה וזה הכי חשוב מבחינתי כי לפני כן פשוט לא ידעתי גבול

שאלה נוספת

קיבלתי עכשיו מחברה את כל החומר של שומרי משקל. ישטעם לנסות לעשות את זה לבד? יש לך טיפים? תודה מראש.

כן..

את יכולה לעושת ת זה לבד אבל חשוב לדעתי אם יש לך משקל בבית להישקל רק פעם בשבוע זה אחד או ללכת להישקל איפה שהו פעם בשבוע ולא יותא מזה כי לא כל יום רואים תוצאות ואחת לשבוע כן תקפידי לאכול את הנקודות שמגיעותלך אבל לוותר על נקודות הבונוס ולנצל אותם אחת לשבוע אם יש לך ספק לגבי ניקוד של משהו תעלי אותו למלע ותחשבי כמקסימום ולא מינימום תדאגי לפנק את עצמך כלומר לפחות פעם בשבוע לאכול בשביל הנפש כלומר אני מתה על ארטיק שוקו בו הייתי אוכלת אותו פעמיים בשבוע כשהייתי מקפידה באותו יום לאכול דברים יותר קלים בערך הנקודות

למעלה