אני רכשתי את ...

gill 0

New member
אני רכשתי את ...

אני רכשתי את המשחק המלא של No Limits וי/ש לי שתי דברים: יש לי ווינדוס אק פי והוא פועל ממש גורע ואני לא יודע איך שהמשחק יפעל חלק.. דבר שני: איך בונים רכבות בכלל ? אפשר רק לנסוע עליהם.. תודה מראש למי שעוזר.. ג'יל.

ori 15

New member
תפרט...

למה הסיבות שהמשחק פעול ממש גרוע? איזה מחשב יש לך? תנסה להכנס להגדרות ולשנות את רמת הרזולוצייה, אולי תנסה ל-1024*786 (משו כזה
)...זה אחד ההגדרות המשמעותיות כיד שהמחשק יעבוד לך כראוי בקשר לבנייה, אני לא ממש מבין עניין בזה...חכה לתגובות מאחרים שיודעים על הבנייה ב-nolimits

gill 0

New member
פירוט.. :

יש לי מחשב 733 מגה הרץ פנטיום 3 ועובדים לי המון המון משחקים.. חדשים ושדורשים המון יכולות מחשב.. והם עובדים כראוי. שאני כותב שזה פועל גרוע אני מתכוון שלמשל שאני מתחיל נסיעה ברכבת זה לא נוסע חלק זה עושה חלק חלק.. אני ינסה את מה שאמרת לי.. תודה מראש. ג'יל.

kfcrlz

New member
זה תלוי בהרבה דברים

יכול להיות שזה פועל בגלל שיש לך כרטיס מסך פחות טוב, אבל אם זה לא הבעיה אז תנסה לשנות כמה אפשרויות בסימולטור שיכולות להקל על המחשב שלך. בקשר לבנייה, אתה יכול להעזר במדריך שבא עם המשחק או פשוט לנסות לבד לבנות ולשחק עם הכפתורים ולראות מה כל אחד עושה ובסוף אתה כבר תבין לבד. אם אתה רוצה אתה יכול גם לפנות אלי באיסיקיו במספר 166857111 ואני אוכל לעזור לך.

למעלה