אני רעבה

שלגיה**

New member
אני רעבה ../images/Emo10.gif

חזרתי מהעבודה (עצבנית) וחשבתי שאני הולכת לאכול חצי מקרר...כמעט אבל אכלתי קצת יותר מה שאני צריכה (עוד פתית ממה שמותר).. נכון שלפני הניתוח היו לי בולמוסים עם המון דמיון...ולא אפרט כאן מה זה בולמוס אמיתי... ואילו עכשיו חשבתי שאני מתפוצצת. אני יודעת שהניתוח לא מדכא תיאבון וגם לא רעב...אבל זה היה נורא.. אולי הפעילות הגופנית עושה את שלה (אני תמיד רעבה יותר כשאני עושה פעילות..)? מחר אני אצל הדיאטנית והיא בטח תגיד לי :את צריכה ניפוח ! לא רוצה עדיין ניפוח ! ואתם תגידו : שלגיה,בלי ניפוח אין אפקט ניתוחי... אוף,מרגישה רע !

היי שלגיה

אני רק שבועיים לאחר הניתוח ויש לי מידי פעם התקפות של רעב. כאשר זה קורה לי אני מתחילה לשתות כמו גמל ,מים עם תרכיז דיאטטי (למרות שגם כך אני שותה די הרבה) עד שההתקפה עוברת. הנוזל עם המתיקות מרגיע אותי בשלב זה. האמת היא שחשבתי שלפחות בתקופה הראשונה לאחר הניתוח לא אהיה רעבה ,אבל מסתבר שרעבים לפעמים. גם אני מתכוונת לדחות את הניפוח כמה שיותר זמן ,אם אפשר אעדיף לא לנפח בכלל, ממה שאני קוראת פה ,הרבה מהבעיות מתחילות לאחר הניפוח ולא בא לי בעיות
את יודעת עוד דבר שאני עושה , הוא מרק ירקות מכל הירקות המותרים כולל מנת הפירה עם קצת אבקת מרק עוף וזה נותן לי 2 מנות מזון שסותמות לכמה שעות. תהיי חזקה , תשלטי את במזון , אל תתני לו לשלוט בך המון אהבה חושבת ותוהה

RomiVais

New member
שלגיונת יקרה!!! ../images/Emo24.gif

אל תרגישי רע!!! כשתוקף אותך כזה רעב תחשבי שזה יעבור. תנסי לא לחשוב על זה יותר מדי - וזה עובר!!! עוד כמה דברים שאת יכולה לנסות: לשתות הרבה מאוד לאכול משהו קטן שאת יודעת שמשביע אותך אני שותה פריוויון דיאט ואותי זה משביע ובכלל הדיאטנית יכולה להמליץ על מזונות בעלי מעט קלוריות למקרים כאלה, ולוא דווקא לשלוח לניפוח!!! בכל מקרה, אם אכלת רק פתית אחת מעבר למה שהיית צריכה - את צריכה להיות גאה בעצמך ולא להרגיש רע, לא? לדעתי עברת את זה יפה!!! שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים!!! עוד כמה שעות אני טסה ונתראה אצל הדיאטנית ונדבר!!! שיהיה לך יום נפלא, ובבקשה אל תרגישי רע, רומי

מירי,

New member
אבל לא אכלת חצי מקרר...

למה להסתכל על חצי הכוס הריקה? אז אכלת פתית אחד יותר , נו? אז? אבל לא נתקפת באותו בולמוס כמו אלה לפני הניתוח.. וקשה מאוד להתמיע את זה שאוכל לא פותר עצבים (אני אפילו לא יודעת אם אפשר....) וניפוח אני חושבת שאת כן יכולה עוד לדחות, נכון שמרגישים רע כשאוכלים יותר מיד? תזכרי את זה (או לפחות תנסי לזכור) בפעם הבא שהפתית המיותרת תהיה ביד! ואם תצליחי אז הניתוח עדיין עושה את זה! (צריך רק לשים לב , כי הפתית המיותר יכולה להיות הראשונה ומחר השניה ומחרתיים השלישית - ואז כן צריך לנפח..). בכל מיקרה אם עשית פעילות ואם לא ירדת על חצי מקרר את בדרך הנכונה לדעתי!

עדי.פ

New member
הי שילגיה

דבר ראשון לעשות הפסקה בכאלה מקרים ולא להתנפל אפילו שבי וקראי עיתון לחצי שעה. הכי חשוב לשבת לאכול ר ג ו ע י ם !!!! חוץ מזה , כמה ירדת עד היום?

רוייקו

New member
כן, שלגיה, בלי נפוח אין אפקט, יקרתי

את חייבת ניפוח, על מנת להרגיש את תחושת המלאות !!! מ ל א ו ת !!! לא שובע - מלאות !!! ניתוחים להגבלת קיבה לא מביאים לשובע אלא למלאות. על ידי עיכוב כניסת המזון וכמותו. ככל שמעכבים אותו יותר, כך נקבל שובע מהר יותר (כ 20 דקות לאחר הארוחה). אין ספק שאת צריכה ניפוח. תהיי בטוחה בזה, אחרת היית מרגישה מלאה גם שני קרקרים. גם לאחר הניפוח, לאחר שתאכלי, תרגישי עדיין רעבה, כי יש הבדל בין תחושת מלאות לשובע. גם כשהחלק העליון של הקיבה מלא, אפשר להמשיך ולהרגיש רעבים. רק לאחר שהמזון מגיע לתרסריון ומתחיל תהליך הספיגה של המזון- רק אז אפשר להרגיש שובע. לאחר הניתוח רעבים לעיתים תדירות. שלגיה, קראת מה שכתבתי שבוע שעבר על "גמילה מאוכל לאחר הניתוח" ?

מירי,

New member
צריך ניפוח אבל...

אני אכן בעד ניפוח , הוא מגדיל את האפקטיביות של הניתוח ועוזר לירידה במשקל...אבל..... אוי אבל גדווווווול , גם מכאלה שעברו כמה ניפוחים את עדיין שומע על אכילות מופרזות , ירידה על המקרר באה מהראש ולא מהבטן ושום ניפוח או אפילו מעקף לא יעזור!!!! אפילו בלי הניפוח כשאני אוכלת יותר מדי זה כואב עד איימים אבל לא תמיד אני זוכרת את זה בפעם הבאה!

שלגיה**

New member
תודה לכולם אני חושבת כמו מירי

הניפוח לא יתן לי תחושת אי רעב,הניפוח רק יעזור בתחושת מלאות ולא שובע. אני מאמינה שבעוד חודש או בכלל מתי שארגיש צורך לנפח אז אגש לנפח. כרגע אני בשליטה ! וזה מאד חשוב להקנות לעצמי הרגלי אכילה דווקא כשאני יודעת שהטבעת פתוחה ואני יכולה לאכול הההההההכככככככללללללל ! שליטה,אכילה נכונה,לעיסה טובה,לאכול כשרגועים,לאכול בישיבה כל אלה הם חדשים לי ולכן בחודש אחד הצלחתי לעשות המון. לקחתי את עצת המיץ הממותק ללא סוכר-נפלא להרגעה.

עדי.פ

New member
חוץ ממיץ ממותק ללא סוכר יש גם

ארטיקים קרח בטעם לימון דיאטטים (10 קלוריות לקרחון - ממש כלום). הטעם מצוין . הם נמכרים בסופרמרקטים בלבד. חוץ מזה שארטיק קרח רגיל מכיל רק 60-70 קלוריות שזה ממש סביר ביותר. בכל אופן אני אוכל כל יום 1-2 ארטיקים דיאטטים

שלגיה**

New member
כן,אני מכירה את הקרטיבים הללו

ממש טובים ומרוב שהייתי אוכלת אותם בעבר אז הפסקתי לתקופת מה...

יש גם ארטיקים דיאט של פלדמן

יש גם ארטיקים של חברת פלדמן בטעמים של וניל,תות,ושוקו ארטיקים דיאט בכל שלגון יש 33 קלוריות בלבד ממש טעים כדאי לנסות.

רוייקו

New member
המיפעל של פלדמן ממש ליד הבית שלי

אז יוצא לי לפעמים לקנות שם ארטיקים דלי קלוריות. יש להם מיבחר לא רע של גלידות דיאט. שלגונים, שרבטים ואפילו גלידות טופו (שלא ממש לטעמי)

למעלה