אני רעבה...

שלגיה**

New member
אני רעבה...../images/Emo108.gif../images/Emo4.gif

מה לעשות,אני כל היום על נוזלים... בדיוק צחקתי עם הרופא שניפח היום על כך שחבל שלא מנפחים את המח...במקום את הטבעת... טופ,ננסה להחזיק מעמד עם הנוזלים.... נכין מרק צח מקסימום.... להשתמע, שלגיה

שלגיה**

New member
מה פתאום חצי ומה עם מחר? ../images/Emo108.gif

גם מחר אני צריכה נוזלים ! הכנתי לי מרק ירקות גדול ,ממלא את כל הבית בריח...
(שורשים;סלרי,פטרוזיליה,כוסברה,גזר,בטטה,קישואים,והרבה....שום). עכשיו זה על האש.
.. ואני הולכת רק לשתות את המים שלו (ימבה ויטמינים יש בפנוכו) ..מחרתיים אוכל לאכול גם את כל הירקות שבו... נשמע חסכוני לאללה... מחזיקה מעמד.. שלגיה

RomiVais

New member
תחזיקי מעמד!! ../images/Emo13.gif

תנסי פשוט לא לחשוב על אוכל. תעסיקי את עצמך במשהו ממש ממש מעניין ולא תרגישי את הזמן שעובר בלי לאכול. תחשבי על הפוש הרציני שנותנים יומיים נוזלים......
ושיהיה בהצלחה!!! רומי

שלגיה יקרה../images/Emo23.gif

תוסיפי אולי גם שתיה של מיץ פירות טבעי קצת. (פלח מנגו + מיץ תפוזים/קלמנטינות + חתיכת בננה.) יש כל מיני שילובים...... אולי מיץ גזר. אני לא יודעת לטווח של כמה זמן זה משביע. אבל גם אם לא ממש אז זה מזין. נזכרתי שיש דיאטות שמבוססות גם על שילובים מסויימים מאוד של ירקות (!) - (אם כבר את נאלצת בינתיים להתבסס רק על שתייה) - ואומרים שזה עוזר לניקוי הגוף ולכן גם מזרז אפילו ירידה במשקל. אני יודעת שאסור לי לומר את זה ברגעים אלה אבל כשכתבת שאת רעבה וכו´ - בגלל שזו את - לבי ממש נחמץ!!!!!!! (אני אשלח לך גם מייל). באהבה, דליה.

שלגיה**

New member
דליה עשיתי לי אתמול מיץ תפוזים סחוט

ואחרי שעה התחילו לי כאבי בטן נוראיים.ממש הזכיר לי התקפי כאבים של כיס מרה ...(הרי היו לי אבנים והוציאו לי את הכיס מרה באותו ניתוח)....היתה לי הרגשה נוראית. חברה טובה אמרה שכנראה זה מהחומציות של התפוזים,על קיבה ריקה זה לא טוב. בכל מקרה אתמול החזקתי מעמד !והרגשתי ממש טוב בגוף. יש לי עוד יום לפניי...ואני בטוחה שהוא יעבור כמו שצריך (אני אופטימית). חוץ מזה אומרים שככל שמתרחקים מאכילת פחמימות כך יש פחות כמיהה לצריכת פחמימות... גשם גשם בוא יום נפלא שיהיה לנו. שלגיה

וואו...שלגיה.. באמת מיץ תפוזים הוא

חומצי. והלוואי באמת שיגיע כבר הגשם. (בשני המובנים). שיהיה לך יום כמה כמה כמה קל שאפשר...אמןןןןןן!!!!! לבי איתך מאוד, דליה.

gal33

New member
מנותחים ומנופחים בפרט, צריכים

להיזהר מלשתות מיץ פרי הדר על קיבה ריקה. כנ"ל לגבי אכילה שלהם. בכלל מומלץ בהתחלה לסנן את הפרי לחלוטין ולשתות אם כבר אז רק את המיץ עצמו ללא הפעמונים, כי יש להם נטייה להיתקע במעבר... ומכאן ההמשך ידוע... דרך אגב לסובלים מכאבי כיס מרה מומלץ כל ערב כוס מיץ לימון מהול. בהצלחה לכולנו. גל

zfardeit

New member
אני והדיליי...

תמיד התגובות שלי באות קצת באיחור אבל גם לזה יש יתרון...היום את כבר יכולה לאכול את הירקות
שיהיה לך המון <אבל המון!> הצלחה בהמשך הירידה צפרדעית

שלגיה**

New member
היי ../images/Emo105.gif ית

מה שלומך ? תודה על החיזוקים. איך מתקדמת ההמתנה? מה עושה בנתיים? (מבחינה תזונתית?) עדיין מחכה איתך. סופרת את הימים? יום טוב שלגיה

zfardeit

New member
ההמתנה....

מוציאה אותי מדעתי אבל... אני חושבת שהכל לטובה אני מנסה "לעבוד" על הלעיסה ולתרגל את עצמי בשינוי החשיבה הבעיה היחידה שלי היא האכילה חסרת המעצורים,אבל גם על זה אני מנסה לעבוד מתה שהזמן יעבור כבר צפרדעית

צפרדעית חמודה ../images/Emo39.gif

(אוהבת את השם שלך).... צפרדעית, תשמעי רעיון בינתיים. אולי זה יעזור/יקל עלייך. תנסי לבדוק שני דברים, האם הארוחות שלך בגדול מאוזנות. לפעמים כשיש חוסרים בגוף, לא מפסיקים להרגיש רעב. (גם אחת מהמון סיבות). וגם יש לך הזדמנות, גם אם צריך יהיה להעלות אותם בכתב (לא לצחוק...), מתי את שמה לב שאת יותר מחפשת אחרי האוכל. בזמן של כעס, עצבנות, תסכול, שעמום, ליד הטלוויזיה וכו´ - זה יעזור בכלל הלאה גם. (שווה מאוד). יש דרכים לעשות משהו עם זה. אבל קודם כדאי לגלות מה השורש, באיזה נקודה מסתתר "האויב". ואני בטוחה שזה גם עוזר לך (לכולנו כאן) שיש כאן אוזניים קשובות מהלב, ושכולנו כאן מרגישים/מבינים בדיוק את התחושות האלה שיש כתף להוציא מה שמציק. טוב כל כך שיש בית חם כזה לנשמה. חזקי ואמצי הרבההההה ממני, דליה.

צפרדעית

New member
דליה יקרה

ראשית תודה על התגובה... אני חייבת לציין שהתגובות שלך ממש מחממות את הלב הבעיה שלי עם האוכל כרגע נובעת רק בגלל העובדה שאני עסוקה ב"להפרד" ממנו... החלטתי שבשל העובדה שיש לי עוד המון זמן עד הניתוח אני מנסה להכניס את עצמי לשגרת שמירה אבל הראש שלי כניראה דפוק מיסודו ואני בשלב ה"טעימות" (טועמת הכל עוד ועוד..) צפרדעית

צפרדעית יקרה

"הרסת" אותי במילים שאת עסוקה בלהפרד מהאוכל... שברת את לבי..בחיי... אין לך ראש דפוק ואל תלכי במחשבות אפילו בכיוון הזה. כולנו (רובנו) מחפשים פיצוי ונחמה באוכל. לאט לאט אם תעבדי על זה עם הזמן, וקחי טונות של סבלנות. תצליחי להגיע לשינוי. זה מתחיל מתחיל בלאהוב את עצמך, לפנק את עצמך. מי שאוהב את עצמו סולח לעצמו, ומרשה לעצמו להיות לפעמים גם לא בסדר. הילחמי בהאשמה העצמית ובשיפוט העצמי, זו לא הדרך. יש לנו את הנטייה לבקורת עצמית, מה לא עשינו כראוי, כמה שאנו לא מושלמים. שמביאים לתסכול והאשמה עצמית, לחוסר יכולת לזרום ולהתקדם. צריך לעשות ניקוי לא רק מהגוף אלא גם במחשבות וברגשות. ולעשות שינוי טוטאלי בתוכנו. ולהתחיל בלגלות את היחוד שבנו ואת ההערכה והקבלה העצמית. (כשיש הערכה עצמית גבוהה יותר אנו מקבלים את עצמנו ללא תנאים. וכמו שכתבתי לך סולחים לעצמנו גם אם לא עשינו את הדבר הנכון). כדי להצליח "להיפרד" מהאוכל, כפונקציה של: לחיות כדי לאכול (וצריך לאכול כדי לחיות), חשוב להתייחס להזנת הנפש. (ולא רק להזנת הגוף.) הנפש שלנו גם זקוקה למזון אנרגטי, רגשי. אם תמצאי דרכים למלא את לבך בסיפוק ושמחה תוכלי להתמודד יותר מול הכיוון הקלוקל של לתת לאוכל את התפקיד הזה. כשתעשי שינוי בחשיבה ותהיה לך הסתכלות חדשה על הדברים תוכלי להתחיל לצאת מהנקודה שבה את נמצאת לאט לאט. ותדעי שאלה אינן סתם אמירות. זה אפשרי להפוך למציאות ולרקום לענין עור וגידים. יש לי עוד כמה דברים לומר לך צפרדעית מתוקה, אבל כדי לא להגיע לאורך של מגילה עכשו. נשמור לפעם הבאה. (ואל תאכלי אותי בבקשהההה שאני פילוסופית כזאת.........). שבת שלום, מדליה.

mikie

New member
גם לי יש דיליי אבל שלי טכני../images/Emo3.gif

מה נשמע, גברת? איך המרגש אחרי הניפוח? אני מקווה שהכל בסדר ושהתחלת לאכול כבר (וגם להמשיך לרדת). מחזיקה לך אצבעות. מיקי

למעלה