אני רעבה

koryz

New member
אני רעבה

אם נפסיק רגע לחשוב על הקונוטציות המטאפוריות - והמתחסדות - של המילה תבינו בדיוק מה אני מרגישה. רעב!! כל הזמן חלבונים. וחסה, ירקות, בצל לא, אני ממש לא בדיאטה האם פעם הרגשתם ב א מ ת רעב?? אין דאגות. לא אכפת מהכסף. מהשומנים. מזה שעכשיו בערך חצות ורבע. זה ממש לא חשוב בריא, לא בריא. יש רעב. דואגים לו. כמעט אין יום שאני בלי חלבונים. שזה אומר בעיקר טונה בלחם, אבל גם תחליפי בשר, גבינות, פסטות עם בשר, אפילו לפעמים בשר. וכן, זה הרעב. בבוקר מן המשקאות בוקר האלו... נותנים המון אנרגיה הרעב מגיע לקצוות כאלו שקשה לי להתרכז בשיעור רק חושבת.. מתי הפסקה.. מתי עוד ביס אני נראית מצויין אני מרגישה יותר חזקה, יציבה, אנרגטית. מאושרת חזרתי לאכול את הגלידות שמנת האהובות עלי..(ולחייך. וכן, יש שם שוקולד. והמון שמנת. וזה מדהים) איזה מבטים קיבלתי! (דווקא משוקולד) צריכים לעשות לו יחסי ציבור יותר טובים. יש לו המון יתרונות חוץ מזה שהוא גם טעים למדי. עכשיו, כמובן, אני אוכלת. קניתי כמה לחמניות. חשבתי איכשהו שזה יספיק ליומיים (אוכלים כמובן טרי) אבל, אין כמו השקעה בעצמנו. אם הגוף מבקש, הוא יקבל. ואת הכי טוב שיש

מ ה פ כ ן

New member
נפש שמנה בגוף רזה...

יש כאלה שאומרים שגם אם שמן יעשה דיאטה ויהפוך לרזה, הוא ירגיש עצמו שמן תמיד כי ככה הוא גדל. אני חושב שיש בזה משהו, לחשוב כל הזמן על אוכל משמעו שאתה מכור לאוכל, בדיוק כמו לטיפה המרה. גם אם אתה לא אוכל כל היום, אתה ממשיך לחשוב רק על האוכל, כי לעולם לא תיגמל מההתמכרות... אם אתה מעסיק את עצמך בדברים אחרים וטובים, יש סיכוי לחשוב על דברים מלבד אוכל...

למעלה