אני רעב ב 10.30 בלילה וארוחה הגדולה לרוב בולמוס הורסת....

ויוי 25

Well-known member
אולי התפריט היומי הזה יוכל לעזור :
ראה כאן:
[URL unfurl="true"]http://www.gmc.org.il/?CategoryID=815&ArticleID=1010&dbsAuthToken=&rnd=5464675[/URL]
 

ai27

Well-known member
אולי התפריט היומי הזה יוכל לעזור :
ראה כאן:
[URL unfurl="true"]http://www.gmc.org.il/?CategoryID=815&ArticleID=1010&dbsAuthToken=&rnd=5464675[/URL]
התפריט הזה לא עוזר לצמחוני/טבעוני כמו הקרנף.

אולי הבולמוס בלילה נובע מחוסר קלורי/חלבון במהלך היום?
 

ויוי 25

Well-known member
אגב ,
פרט לארוחות המסודרות, ,הליכה בבוקר ובערב אפילו של חצי שעה בכול פעם, מאוד מועילה לאיזון הסוכר.
 

ויוי 25

Well-known member
צמחוני קל יותר מטבעוני :
במידה והתפריט שלך עם מוצרי חלב, כיום יש יוגורט שנקרא "דנונה-פרו 20% אחוז חלבון",
בצהריים ,תוסיף לתפריט מנה כפולה של דג-סלמון שעשיר בחלבון ,או טונה ,
ובערב פריכיות וגבינה וסלט ביצים עם מגוון ירקות.
 

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
צמחוני קל יותר מטבעוני :
במידה והתפריט שלך עם מוצרי חלב, כיום יש יוגורט שנקרא "דנונה-פרו 20% אחוז חלבון",
בצהריים ,תוסיף לתפריט מנה כפולה של דג-סלמון שעשיר בחלבון ,או טונה ,
ובערב פריכיות וגבינה וסלט ביצים עם מגוון ירקות.
תודה אבל אני לא אוכל דג. אבל יוגורט דנונה פרו או גבינת קוטג זה מצויין
 

ויוי 25

Well-known member
יש בכול סופר להשיג ממרח על בסיסי סויה וזה גם טעים, (תחליף לגבינה רכה).
ראה בתמונה למטה"ממרח על בסיס סויה).
לחץ כאן:
[URL unfurl="true"]https://www.google.com/search?q=%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97+%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94+%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%AA+%D7%A9%D7%9E%D7%A0%D7%AA&rlz=1C1GGGE_enIL546IL546&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=NPKs0SQiDLmxuM%252C13vfusq9kBdTaM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kTynN8SQKpBAA1SWtX4BbchJUVH4A&sa=X&ved=2ahUKEwjRm5eFusfsAhWrURUIHUyeBiQQ9QF6BAgDEE0#imgrc=FejMYNfm3jzRUM[/URL]
 

ויוי 25

Well-known member
קרנף לבן:
כעת בערב כבר די קריר ,אז אפשר להתגבר על תחושות רעב עם מרק -ירקות חמים
המרק מפיג תחושת רעב, ולא צריך יותר מדי עבודה להכנתו :
המצרכים הדרושים למרק הם:
4 קישואים ,לקלף קליפה ולחתוך לקוביות.
2 גזרים פרוסים לעיגולים
4 -5 שיני שום ,חצויים ל-2 .
1/3 כוס שמיר -קצוץ (מוסיף המון לטעם המרק.)
תבלינים: מלח, פלפל ,וכף "חוואייג' -למרק".

(אפשר להוסיף גם 6 פרחי כרובית קפואים ,(שקית-סנפרוסט)
אפשר להחליף את הגזר -לבטטה בינונית ,פרוסה ל-3 פרוסות.)

כול הירקות לאחר שטיפה וחיתוך מתבשלים בסיר עם מים -רותחים,
( המים עד לגובה הירקות שבסיר ולהוסיף לסיר עוד 2 כוסות רותחים.)
להוסיף את התבלינים,
לכוון 20 דקות לצילצול השעון , וכשהירקות רכים לכבות את הגז,
ויש מרק ריחני וטעים שנפלא לשבירת הרעב.
 

ויוי 25

Well-known member
בערב מרק ירקות זה מעולה,וגםמרק ברוקלי מעולה: מחמם ומרגיע רעב .

אפשר גם להכין מנה של פרחי ברוקולי חמימים:
מבשלים בסיר מים 10 פרחי-ברוקולי קפואים במשך 2 דקות להפשרה ,ומסננים ומצננים מעט.
בינתיים מניחים בתבנית אפיה ניר -אפיה .
בכלי נקי ויבש יוצקים 1/3 כוס שמן- זית, ושן שום כתושה,מעט מלח ופלפל שחור ,
מערבבים וטובלים בשמן המתובל את פרחי -כרובית המסוננים.
מניחים את פרחי הברוקולי בתבנית המשומנת מכסים בניר כסף ואופים בתור 160מעלות
כ-20 דקות עד שמתרכך משני הצדדים.ומכבים את התנור אפשר לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת.
 
למעלה