"אני רץ"-ביצוע חי מתוך יצפאן להורדה

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
"אני רץ"-ביצוע חי מתוך יצפאן להורדה

קבלו את הביצוע של דודו לשירו "אני רץ" מתוך התוכנית של יצפאן בהוט 3 להורדה.. אתם בטח חושבים לעצמכם אם השתגעתי.. כי אני נותן לכם להוריד שיר - אז לא, לא השתגעתי - דודו אישר לי להעלות את זה חח
אז ככה הנה הלינק: http://rapidshare.de/files/20612048/_______ae_-______________ae___________oe____.mp3.html הסבר איך להוריד לאלה שמתקשים: * נכנסים לאתר * יורדים הכי למטה ולוחצים על הכפתור שכתוב עליו Free * נפתח לכם עמוד חדש.. מורידים את הדף לאמצע שלו ואתם תראו שניות יורדות (משהו כמו 20 שניות..) * אחרי שהשניות יפסיקו לרדת (יעני יגיעו ל-0 חח) יופיעו לכם כמה אותיות ומספרים צבעוניים ולידם מלבן לבן * כותבים במלבן הלבן את האותיות והמספרים שיצאו לכם ואז לוחצים על הכפתור האפור שמתחת שכתוב עליו: Download From Mirror Berlin * יפתח לכם חלון הורדה ואתם בוחרים באופציה SAVE ואז הקובץ יתחיל לרדת ותוכלו לשמוע את השיר.. תהנו

RTur

New member
הקלטתי בעצמי כשזה שודר..

אבל לא העליתי את זה מקודם כי הייתי צריך ת'אישור של דודו..

RTur

New member
האמת שזה היה לפני איזה 4-5 חודשים..

לא הבנתי למה הוא שר את "אני רץ" כשהוא יכל לשיר שיר מהדיסק "בדיוק בזמן" כי זה היה ממש סמוך ליציאת הסינגל "שכחתי לאהוב"..

hadaroshh

New member
נכון אבל חפיף..

אני חולה על השיר הזה..
ובלי שום קשר היה פעם קטע כזה ליצפאן שהוא מחכה את דודו שר "הלילה לא" זה תמיד קרע אותי!

RTur

New member
מה?! באמת?! לא ראיתי..

אני אגיד לדודו שישיג לי את זה מהארכיון חח

hadaroshh

New member
אתה חייב זה פשוט קורע! ../images/Emo6.gif

ותבקש להעלות את זה לפה
..חח..

למעלה