אני רציתי לדעת!

RUFF RYDERS2

New member
אני רציתי לדעת!

תכשיטים לבנים זה יפה?(כל השרשראות האלה והגורמטים וכו")אמא שלי רוצה לקנות לי מה כדאי יותר.זהב או כסף???והאם זה IN?

flowers girl

New member
לפי דעתי..

תכשיטים לבנים זה לא יפה, ואאוט. אלא אם כן אתה אערס. חח.. סורי. דרש. בכל מקרה, אם אתה תוהה מה אין לבנים בסגנון תכשיט, זה עגיל בגבה. אבל אתה יודע, ככה זה, זה כואב ולא הכרחי..

i l0ve u

New member
למה אאוט???

אני חושבת שרשרת יפה לא עדינה כמו של בת אבל גם לא מאוד גסה ויש הרבה תכשיטים יפים לבנים צמידים ועוד שתוכל למצוא בקסטרו מן וכאלה.... גם אם יש לך עגיל כלשהו שאווה להשקיע בו ושעון יפה זה פצצה!

O Boy

New member
אני חושב...

שבקסטרו מן וסטאף אתה יכול למצוא שרשראות חמודות, אבל לא כדאי להשקיע בשרשרת יקרה (כמו שנהוג לקנות לבר מצוה). עדיף לקנות כמה, כדי שיהיה לך כל הזמן אפשרות להחליף.

לי יש אוסף של כמה שרשראות../images/Emo13.gif

כמובן שכולן מקסטרו מן..
אגב - לפי דעתי שרשרת מזהב זה ממש מגעיל וערסי ועוד יותר גרוע - גורמה או איך שלא כותבים את זה

dark eyes

New member
תכשיטים לגבר

יש כאלה בהגזמה עם זהב ענקיים ומכוערים
אבל מצד שני יש את כל הצמידים האלה שעשוים במן דמוי עץ ונראים קצת פריקים הם ממש יפים
ושרשרת זהב שאני אוהב יש לי רק אחת משטרן שהחוט שלה הוא עור נאפה ועליה יש שלושה עלים מגדול יותר לקטן בשלושה גווני הזהב צהוב לבן ואדום בגוון עמום כמובן השרשרת פריקית כזאת ועלתה לי בזמנו המון כסף משהו כמו 14 אלף שקל זה הייתה מתנה לחג מאמא ואבא אז אני לא יגיד לא...

SsssTaaaR

New member
תכשיטים לבנים....

יש יפים מעץ וכאלה... אני לא אוהבת מכסף וזהב זה ערסי כזה.. אבל אם כבר אז עדיף כסף..גם זהב לבן זה פסדר

למעלה