חג שמח לך דירסט,טל,אישה אורחת,איילת
וגם לך ישראל ולדמן,מאחל הצלחה והנאה מכל מה שאתה עושה,וחג חנוכה שמח! רוצה לאמר לכם,וגם לך ישראל,שאני מעט עייף מלשוחח,ולא רק בזכות פורום העצמה אישית,אלא גם בגלל הרבה דברים אחרים,שחלק מהם הוא עניין המילים הרבות ששפכתי במעמדים אחרים בחיים,אני בשלב אחר עכשיו,משהו שקשור יותר למישור המעשי,למרות שאני עדיין חי את התיאוריה,אך תמיד מעש היה חלק אינטגרלי מהחיים שלי...רק שעכשיו,אני שוב בשלבי עשייה,בתחומים שלא אוכל לפרט כרגע,אך הכי חשוב לי לציין שהכל איתי קשורה,הכל בסדר,אני בסדר,בריא ומאושר כמו שאתם בטח מנחשים. לכשעצמי,אני חש שאני הולך למחזר דברים שכבר דשתי בהם,ועצם המחשבה שאני אמור להמשיך ולחזור על מה שכבר נכתב,עושה לי תחושה לא נעימה,משהו שקשור כמובן רק אלי,ואולי אני טועה,ויש עוד הרבה לכתוב כאן,ואולי עוד אכתוב,אך אני רק משתף אתכם בתחושות שלי. מכל מקום,הכוונה של ישראל היא כוונה ברוכה,ואני רואה שיש בהחלט מקום לשתף עם ישראל פעולה ע'מ להרים משהו יקר שאיבד גובה,ואם אפשר לתרום בכתיבה,בהבאת "קליינטים חדשים",ובכל שיתוף פעולה אחר,אני רואה בזה משהו חיובי,דבר מבורך,והלוואי שהפורום אכן,יקבל מפנה חיובי בהיבט של רמת הפעילות שלו,והיכולת שלו לחדש למשתתפים. אני תוהה ביני לביני כעת,אם מעבר לסובייקטיביות שלי,ניתן למחזר נושאים שכבר נטחנו כאן,רק באופן אחר,מרענן יותר,מזווית שונה,וכו... זה מזכיר לי שבחדר הכושר,המדריכה שלי כל הזמן מזכירה לי שאכן מדובר באותו התרגיל,רק ש"התרגיל הזה עובד על השריר מזווית שונה מעט..." מה שלומכם חברים? חד שמח לכולכם,ובהצלחה לישראל,אני אהיה כאן מדי פעם...