אין ספק שיש צורך בשיפור מידי ביחס ובפעולות המשטרה, בהרחקה של הבעלים המכים ולא של המוכים, ובסדנאות עכשיו, לא אחרי סחבת משפטית.עם כל הכבוד לדאגה ההדדית של שכנים וקרובים, עיקר השיפור צריך להיות במעורבות והגנה של נשים במשטרה, בהרחקה מיידית של בעלים אלימים, התייחסות רצינית לתלונות. משרד הרווחה צריך לחייב אותם לעבור סדנאות לטיפול בכעסים ואלימות. המקלטים צריכים להפוך למכלאות.
גרים בבנין זוג זקנים, לא רוצה להכנס לפרטיםעם כל הכבוד לדאגה ההדדית של שכנים וקרובים, עיקר השיפור צריך להיות במעורבות והגנה של נשים במשטרה, בהרחקה מיידית של בעלים אלימים, התייחסות רצינית לתלונות. משרד הרווחה צריך לחייב אותם לעבור סדנאות לטיפול בכעסים ואלימות. המקלטים צריכים להפוך למכלאות.
מזעזע שלפעמים הרשויות מחכות שיקרה דבר נוראי כדי שמשהו יזוז. או לא.גרים בבנין זוג זקנים, לא רוצה להכנס לפרטים
השכנים דואגים לאישה, ניסינו לעזור מכל מיני כיוונים, לערב רשויות
לא רוצה להכנס לפרטים, ומקווה מאוד שהסיפור הזה לא יגמר בבכי
כל עובד סוציאלי בלשכה מטופל במאות משפחות. ככה זה כשהמדינה פושטת רגל בנושאים חברתיים.מזעזע שלפעמים הרשויות מחכות שיקרה דבר נוראי כדי שמשהו יזוז. או לא.
אז תפיץ את זה הלאה.לעניין אין לי מה להגיד (אני מכיר והכרתי כל חיי רק נשים חזקות שלא מרשות או מאפשרות אלימות נגדן), אבל לגבי ראשי התיבות אני חושב שיכלו להשקיע יותר.
יצא מאולץ הניסיון להתאים מסרים לאותיות שמרכיבות את הסיסמה.
לא אני לא נכנס לחיים של אנשים אחרים.אם תתקל במצבים האלו אצל מישהו/י שאתה מכיר, תתערב?
יש מקרים שאינם נחשבים להיכנס לחיים של אחרים. יש מקרים שזו הצלת חיים.לא אני לא נכנס לחיים של אנשים אחרים.
יש לי ידידה קרובה, עוד מהצבא, ואנחנו מדברים הרבה ונפגשים. פעם לפני שנים נפגשנו ומיד ראיתי שקיבלה מכה חזקה בפניה. כחול-אדום והכל.
שאלתי מה קרה. אמרה שנתקלה בדלת. אמרתי אם את צריכה עזרה רק תגידי.
"לא הכל בסדר נתקלתי בדלת"
לא היה לה אז בן זוג אז לא יכולתי לשייך את זה לזה, וגם היא לא בדיוק מאלה שמאפשרות לפגוע בהן.
בכל זאת הייתי בטוח שמישהו פגע בה אבל היא, ידידה ממש קרובה והכל, לא רצתה ממני מעורבות.
בכל אופן אתם תתערבו. תהיה התועלת בזה מה שתהיה.
הנה סיפור של יעל שרר על התערבות שלה. הקישור לציוץ בו היא מספרת שאחרי כל המאמץ האשה כנראה חזרה לרכב והמשיכה עם הגבר.
סליחה אבל פה בהגדרה רוצים שאנשים יתערבו לאנשים אחרים בחיים.יש מקרים שאינם נחשבים להיכנס לחיים של אחרים.
סליחה אבל פה בהגדרה רוצים שאנשים יתערבו לאנשים אחרים בחיים.
זה דבר לא פשוט שצריך לדעת איך לעשות אותו.
כי אפשר בקלות גם לגרום נזק. אפשר לפגוע במערכת יחסים שנראית לך בעייתית, כי "סימנים", אבל להם היא מתאימה.
ואם באמת יש בעיה ומישהו מתערב בלי הכשרה והבנה, המצב עלול להחמיר שם.
אני לא אכנס פה לדיון על הסימנים עצמם כי מה אני מבין בזוגיות תקינה. אני בטח לא יכול להתיימר לנהל זוגיות כזו בעצמי.
רק אציין שאני לא בטוח שכולם יסכימו שהכל שם זה בהכרח שלילי או מעיד על סכנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.