אני רק אניח את זה כאן

colio 1

New member
אני רק אניח את זה כאן

https://www.youtube.com/watch?v=Re_4-g07OPw
1. מישהו ראה / ראתה את זה ? אחלה של הדגמה וזה גם נחמד כשיש 8 חודשים בערך לחכות .. אני אהבתי

2.שמעו אני עכשיו קורא את הספר השלישי ,ונהנה מאוד , יש הסבר מפורט לכל המהלכים ובטח כמו שאתם יודעים העלילה לא ככ מקבילה מבחינת אנשים שזה קצת הורס לי אבל יש גם חלקים שממלאים את העלילה שאין בסדרה .
השאלה שלי : האם הספרים ( 4, 5) הם שווים קריאה ? כלומר האם הם מצוינים גם כן,

jagar

New member
אז ככה

אין ספק שהספר השלישי "סופת חרבות" לפחות בעיניי הוא ספר מעולה והמעניין ביותר בסדרה עד כה.
לי אישית היו המון טענות וביקורות על ספר 4 (ספרים 4 ו5 מתרחשים במקביל,פשוט בכל ספר יש קבוצה אחרת של דמויות) שהוא תקוע, לא מעניין ועם אירועים שאפשר לתמצת אותם במשפט, בספר 5 יש לפי דעתי שיפור בחלק מן הדמויות והעלילה בהחלט זזה. אני לא רוצה לספיילר אבל אתה תשים לב למגמה מוזרה בעלילה של דיינריז בספר הזה וכאשר תסיים לקרוא אותו ייתכן שאתה תגיד את מה שכולם חושבים.
תמשיך לקרוא, בסופו של דבר לכל עלילה יש עליות ומורדות, אירועים משמעותיים וקצת הפסקות. בסופו של דבר גם אתה תרצה כבר שהספר השישי ייצא לאור

ds1232

New member
לדעתי הספרים הרביעי והחמישי נהדרים

נכון, אין להם את הקצב המטורף ועומס האירועים שהיו בספר השלישי, אבל אני בכל זאת נהניתי מהם מאוד.
אתה נחשף להרבה דברים חדשים שלא הכרת, מבין את האינטרסים של חלק מהדמויות. וכמובן יש BUILD UP מטורף לקראת רוחות החורף.

colio 1

New member
נקודות מעניינות , תודה

אני חייב להגיד שלפי הספרים יש סיפור אומנם דומה מאוד כמובן אבל גם שונה לא קטן . אני מניח שיודעים על איזה שינויים אני מדבר אז אני לא אמנה אותם , אבל זה בחלט מוזר .
האמת שלצערי ראיתי בוויקיפדיה כשפתחתי על משחקי הכס איזה ספוילר לא קטן שבהלחט נותן תקווה לקרוא את הספרים.
אני כבר ראיתי את 4 העונות בטלויזיה אבל אני בהלחט חושב להמשיך את לקרוא את הספרים .

למעלה