אני רק אשים את זה פה...

אמנון כ

New member
ניו זילנדים זה עם מעניין

מסכים בהחלט עם מה שכתבת. אני מכיר לא מעט ניו זילנדים וגם אני נהנה ללמוד על ההיסטוריה המעניינת והמגוונת שלהם כמו גם על המאורים שמדהימים אותי כל פעם מחדש.
&nbsp
סחתיין על המאמר הרהוט והמעניין. :)

Caput femoris

New member
קטע קטן מהדרך

השבוע נזכרתי בפוסט קודם שלך אודות טיפים באוסטרליה.
בעוונותי הזדמנתי לארץ הקודש לכמה ימים ובערב החופשי היחיד שהיה לי הזמנתי שני חברים לארוחת ערב במסעדת שקר-אופנתי-כלשהו במטרופולין (מסתבר שמשכורת פוסטדוק צנועה מכשירה אותך למיליונר במולדת, אבל זה כבר נושא אחר).

בקיצור, אם לצורך העניין האוכל היה עוד איכשהו בסדר, השירות היה כ״כ גרוע ששקלתי ללכת להוציא את המנות בעצמי אחרי שקיבלתי כאב עיניים מלראות את ההזמנה שלי מתקררת על הדלפק. שילמתי את החשבון, התעלמתי ממה הייתי יכול לקבל בסידני על אותו סכום, והשארתי 10% (שהם 20-30% יותר מדי) בשביל הסולידריות. לא חלפו שלושים שניות והמלצרית הזריזה (שלקח לה רבע שעה ושתי תזכורות להוציא בקבוק גולדסטאר) החזירה את הצלחת עם הטיפ לשולחן עם מבט של עוד-שניה-אני-מוציאה-סכין-מהמטבח-אם-אתה-לא-שם-סטיפה. לזכותה ייאמר שהמבטים שקיבלתי מחבריי לשולחן היו עוד פחות סימפטיים. מי אמר שהסוציאליזם מת?
שלחתי ידי אל כיס המעיל לוודא שדרכון הקנגורו עדיין שם, הוצאתי עוד טשרניחובסקי מהכיס ובפעם הראשונה בחיי הרגשתי home sick.

פעם הבאה תעשה כמוני ותביא סנדוויצ'ים מהבית

למעלה