אני רק בת 12

נימרודל

New member
אני רק בת 12

אני רק בת 12. כן כן. אני נורא אוהבת פינק פלויד זה תמיד מעודד אותי כשאני עצובה, אייך שהמוזיקה שלהם יכולה למזער את כל הבעיות שלי. זה לא קורה גם לכם? לא ידעתי שיפתחו עליהם פורום. זה מדהים אותי. וכל ה"חברות" שלי חושבות שאני מוזרה ואני פריקית בגלל זה. מה אתם היתם עושים? לפעמים אני מרגישה שאין בן אדם בעולם שיכול להבין אותי. כי איין לי חברים. כאילו יש לי רק שתיים אבל אחת מעצבנת אותי ואני לא יודעת למה אני מסתובבת איתה והשניה אוהבת את אמינם. אייך אני יכולה לסבול את זה? רק על זה היא מדברת וכבר נמאס לי! אני לגמרי לבד ואני בוכה כמעט כל הזמן רק בגלל שאני "פריקית" מה לעשות?

ברוכה הבאה..../images/Emo20.gif

זה קודם כל...ברוכה הבאה לפורומינו הקט, אל תלחצי אם תראי פה כמה מריבות שטותיות של כמה אנשים, ככה זה בכל מקום
ועכשיו ל´בעיה´ שלך.. אז את בת 12, אז? להפך, זה רק נותן לך נקודות חיוביות ואת לא צריכה להרגיש רע עם זה ומה זה ´פריקית´??? ילדונת, אל תתני להגדרות כאלה להכנס לך לחיים אם את פריקית אז הן פרחות או ערסיות או סתם פוסטמות?!? חוץ מיזה שהיום זה אפילו קצת באופנה להיות ´פריק´..[פיכסה..בעעע..מגעילולים!!!] אז אל תתרגשי מזה ואם לא טוב לך עם ´חברות´ שלך..תמצאי לך חברות שיהיה לך על מה לדבר איתן, חברות שיבינו אותך, כי חברה טובה יכולה להבין ללב.. את לא מוצאת חברות? תצטרפי לתנועות נוער, לחוגים, פעילויות וכו´.. תראי שיהיה לך הרבה יותר קל... וכמובן, את מוזמנת להשאר פה לארח לנו חברה ולהנות ממה שהפורום מציע:) [יעל..אפשר למנות אותי לוועדת קישוט וקבלת פנים? חחח
]

נימרודל

New member
הממ...

ניסיתי. ניסיתי ללכת לצופים ונשבעת לך שאני ב-ח-י-י-ם לא ראיתי קבוצה כל כך גדולה של צפונבונים בחיים שלי! וחוגים... כן אני הולכת לחוגים אבל משום מה לא הולך לי. אני שמחה שלפחות אני יכולה להיות פה בפורום שעד לפני כמה שעות לא ידעתי שהוא קיים.
טיפשה שכמותי. תודה בכל אופן. כנראה שפשוט אין לי מזל כרגע. פעם יצא שקראו לי בקלפים. (טוב לא ממש זה היה קלפים של איזה מגזין קומיקס כל פיות-מכשפות צרפתי) יצא לי את קלף "המלאך" זה אומר שאני אופטימית ובלה בלה בלה
נו אנטי לא מאמינה בקלפים האלה. אולי בטארוט אמיתי. נו... אבל אני מרגישה יותר טוב. ותודה
אני שמחה שסופסוף תהיה לי הזדמנות לדבר על פינק פלויד עם מישהו שזה יעניין אותו

Nir of GondoliN

New member
ממ ברוכה הבאה

הלוואי ופה תמצאי אנשים עם עניין משותף וכבר מצאת אחד כי לפי הניק אני רואה שאת חובבת טולקין (או שזה סתם מקרה). בכל מקרה גם אני חובב את שניהם. עוד כמה שנים כשתהיי בת 15-16 כל החברות שלך יאהבו פינק פלויד ויקנאו בך על כך שאת יודעת עליהם הכי הרבה ומגיל צעיר היה לך טעם מצויין במוזיקה. רק אל תהיי עצובה בגלל משהו שגורם לך אושר.

CaerBannog

New member
קיצר, די עם השטויות..

על הבעיות שך אני בטוח שתתגברי, וזה מצויין שאת בת 12 ומקשיבה לפינק פלויד, ואני מבטיח לך שגם החברות שך, אחרי יצאו מהפופ, יעברו את שלב נירוונה, יגיעו גם לשלב פינק פלויד, תני לזה עוד 3 שנים ככה... מעבר לכל הנוזאים המאוד לא קשורים האלה, מה של פינק פלויד את אוהבת? איזה אלבומים,שירים, וואטאבר?

CaerBannog

New member
מישהו מוכן להסביר מה לא עשיתי בסדר?

וזה פשוט החתימה שלי אגב... (מהשיר לבן על לבן של דן תורן, מומלץ)

CaerBannog

New member
תסלחי לי את

אבל בואי נגדיר, שבלי כל כוונה רעה, ובלי להעליב את הילדה, הבעיות שלה הם כמעה אופטופיק בפורום שמדבר על מוזיקה

אני יודעת שזו החתימה שלך

אני גם מכירה את השיר ואוהבת אותו.. אבל החוסר רגישות הזה שלך.. הוא לא ממש במקום זה אולי לא נושא שקשור כלכך לפורום הזה, יש פורומים אחרים שיעזרו לה יותר [זה בטוח...] אבל הילדה באה ושיתפה אותנו..והמעט שאפשר לעשות זה לנסות לעזור..ולא להגיד לה עזבי אותך שטויות..כי אולי בישבילך זה שטויות, אבל בישבילה..תאמין לי שזה לא שטויות.. יהיו לה עוד הרבה הזדמנויות לספר לנו מה השיר האהוב עליה, ואיך היא התחילה לשמוע פינק פלויד ועוד דברים כאלה..[בהנחה והיא תשאר בפורום הזה, למרות ההתחלה ה'מוצלחת' שלה פה..] אז למה ככה להגיד לה שזה שטויות מה שמפריע לה? לא יפה..

CaerBannog

New member
קודם כל תירגעי

וכן, אני מניח שאת צודקת והראיתי חוסר רגישות ובלה בלה.. אבל מה לעשות אני פשוט לא בנאדם רגיש, קורה (ומי שיגיד לי שזה לא בסדר, דינו מוות) וחוצמזה, כן אמרתי לה פיתרון פשוט בסה"כ והשאלות האחרות, טוב זה פשוט ממש ששואלים מצטרפים חדשים לפורומים, לא?

meandmeandme

New member
טוב בוא נסיים את זה פה.

אני ממש לא מרוצה מהדרך שהפורום הזה מתיחס לאורחים ומצטרפים חדשים. תנסו להיות קצת יותר תומכים ופתוחים לדעות אחרות, תנסו לפחות לשים קצת על מה שאנשים אחרים מרגישים וחושבים, אולי זה יעזור לנו קצת. אבל זהו... נסיים את זה פה.

למעלה