אני רק הערה

אני רק הערה

הטונים הצורמים, התוקפניים והמחנכים פה בפורום בימים האחרונים, נשמעים דווקא מפי נשים שכבר סיימו את הריון הקשת שלהן בידיים מלאות ואינן בהריון כרגע. תוהה ביני לביני מדוע הטונים הקשים מגיעים דווקא ממי שידיה מלאות. האם שכחה את החרדה שבדרך? את התהום שבאובדן? אין לי תשובות. רק לא נעימה לי תרבות הדיון. וההיתלות בזכות להגיד כל דבר - אשכרה כ-ל דבר - בשם חופש הדיבור והאנונימיות.

מעתיקה את התגובה שלי גם לכאן

יכולות למחוק אותה/לחסום אותי. ממש לא מפריע לי.
&nbsp
נכון שלאבד הריון זה לא כמו לידה שקטה בשבוע 41
אבל כולנו פה עברו דברים דומים, ובשביל זה אנחנו פה! כדי לתמוך אחת בשניה.
ולא כדי לריב!
ההודעות פה ממש לא עושות לי חשק להשאר. גם גירשתן אותי וגם אני לא רואה פה שום תמיכה!!!
פשוט מאוכזבת.
במקום לקבל מכן תמיכה על מה שעברתי אני מקבלת רק דברים שליליים, מרגיש לי אפילו שאתן מזלזלות בי! איך אני מעיזה בכלל לכתוב את ההודעה שלי כאן! ובאמת ניסיתי להיות רגישה. ולהבליג על ההודעות שלכן! אבל, אתן עוד ממשיכות!! אז כן אין לי חשק להשאר פה! ויש מצב גדול שלא אחזור לפה גם בהריון שיהיה ב"ה.
כי מה אני לומדת מכל זה? שאני לא יודעת מה מותר לפרסם פה ומה אסור! באמת!! בזה אני צריכה להתעסק עכשיו? כולה ביקשתי לקבל קצת תמיכה! אמפטיה!!!
אז סליחה מכולן על ההודעה החסרת רגישות שלי! על כך שעברתי לידה שקטה.
זה ממש מצב מצחיק! אני צריכה להתנצל על ההודעה שלי!
ולגבי ההודעה של אם הבנות2, אז כן מותר לה לכתוב את מה שהיא כתבה. לכל מי שעברה הפלה, לידה שקטה מותר לכתוב את זה. כי כולנו באותה סירה!! כולנו עברנו דברים דומים! כולנו "נחנו" בבית! או שלא כי עד שבוע 22 אין בכלל "חופשת לידה". אז המצב של עד שבוע 22 הוא אפילו יותר קשה. כי אין את הזמן להתאבל/להתפרק ולבכות בבית!
היו שלום!

אל תלכי

רוב הזמן זה לא ככה פה. וגם לא בשני.
ועוזר להיות פה. באמת.

לדעתי זו לא הכתובת הנכונה לאובדן, אלא להריון אחרי אובדן

אלה מצבים מאד שונים. נכון שהחפיפה מאד גדולה, נכון שכל מי שכאן עברה קודם שם, נכון שכולן כולן כואבות וזקוקות לתמיכה - ועדיין קיימים 2 פורומים שונים, וזו בדיוק הסיבה. ההתלקחות פה קשה ולא נעימה כי יש נשים שמכאיב להן לקרוא פה הודעה על אובדן, בעוד שאם היית מגיעה לכאן עוד חודשיים, בראשיתו של הריון חדש (אמן!) הדברים היו נראים ונכתבים מאד אחרת. כמובן גם התגובות שאת מקבלת באובדן מאד שונות. ואם את יכולה להתנחם במנוחה שזכית בה כי ילדת אחרי שבוע 22 - אשרייך. אני אדם שונה ולא הייתי יכולה להתנחם בכך. אני הייתי מזנקת כנשוכת נחש לו היה נכתב לי משהו מעין זה. ואכן זינקתי. עשיתי זאת בעדינות כמיטב הבנתי ויכולתי. וחלילה לא התכוונתי לפגוע, רק לכוון אותך למקום בו תקבלי מענה הולם ו'נקי' יותר. אני מאחלת לך שנסיונותייך יצלחו ותזכי להריון תקין ומלא בערך עוד 6 שבועות וידיים מלאות בסופו.

עונה בתור אחת שסיימה את הריון הקשת בידיים מלאות

את ממש מגזימה.
למרבה המזל אני לא מהנעלבות כשזה מגיע לפורום ואנשים הופכים להיות תוקפניים, אבל את ממש עושה דרמה משום דבר.
הכל התחיל בעובדה שטרחת להגיד לגולשת אחרת שההודעה שלה ״לא נוחה לך״. אהממ, סליחה - הפורום הזה לא שלך. וזה גם טון גבוה ומחנך. לפני הריון ימינה, אחרי הריון שמאלה? מי שמך?

וואו את ממש ממש מגזימה

את ממש מוציאה דיבה עכשיו. אני כתבתי את זה??? כתבתי שזה מרפא לנפש ואת בוחרת לעקם ככה את דבריי.
זאת לא פעם ראשונה שאת מנסה לצייר אותי פה באור שלילי. פעם קודמת אפילו לא היססת לציין את הניק ניים שלי. וכל הפשע שלי היה לכתוב בפורום אובדן הריון כשהייתי בשבוע 5.
כתבתי כמה פעמים הבהרה למה שהתכוונתי. אני לא חושבת שיש בעיה כלשהיא בתרבות הדיון שלי.
אולי תפני את המראה כלפי עצמך

בשבילי לקרוא את ההודעה הזו כאן היה כמו אגרוף לבטן

תקראי מה כתבתי לה בבקשה שוב - שיש פורום שלם שעוסק באובדן. ושהיא תזכה שם למענה הולם. כן, יש 2 פורומים, כן, יש לזה סיבה. נראה לי שמי שילדה כבר קצת שכחה את הסיבה, הכל מרגיש כמו אמפטיה/חוסר אמפטיב כללית, והדקויות נעלמות. אבל בשל הדקויות הללו יש 2 פורומים סביב נושא האובדן. וודאי הבחנת שנשים שיש להן ילד/ים מגיעות באופן מהוסס יותר לפורום פוריות. יש דקויות. והכוונה לא היתה למנוע מבדרךאלהקשת מענה, אלא לתת לה אותו במקום המתאים.

אז למה את ממשיכה להכנס לפורום אובדן?

אם ככ קשה לך לראות הודעות כאלה? אממ מעניין
ולגבי האנונימיות, היינו יכולות להיות לא אנונימיות, אבל אה נכון, ראית בזמנו שאני בהריון וזה נורא פגע בך אז בחרת לא לבוא למפגש של הפורום.

שירהד1

Member
מנהל
מבקשת מכולן להרגע ולהרגיע-

הסברתי את עמדתי היטב אתמול, אז לא אכתוב שוב.
אנא מכן, שימרו על תרבות הדיון ועל כבוד הדדי.
הנושא טעון כולו ונפיץ מאוד, ומדי כמה זמן יש פה איזו התלקחות.
זה בסדר גמור, אך אני רוצה להרגיע כעת את הרוחות.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

Shirleybh

New member
אני אפילו לא קוראת לעומק תדיון

אבל אני זוכרת אותך טוב מאוד גם מהריון קשת שלי במקום להביא הרמוניה לפורום משום מה את מעלה להרבה בנות תעצבים תשימי לב. תשחחררי. תתקדמי. ותהני מהריון שלך !

למעלה