אני רק חייבת להגיד

נופר201

New member
אני רק חייבת להגיד

שמלבד היותה זמרת מוכשרת בטירוף... לדעתי מלאני היא האישה הכי יפה בעולם!

mbsgf

New member
אה..

בנוגע למוזיקה אני מסכים איתך בכל מילה, אבל בנוגע למראה שלה, לא הייתי מגזים! היא אמנם נראת טוב, אבל יש נשים ה.ר.ב.ה יותר סקסיות ומושכות ממנה.

נופר201

New member
זה שמאפרים בן אדם

לא יפה זה ךא הופך אותו למכוער! אני חושבת שמלאני מדהימה ביופיה!

רוני1002

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

יש למלאני יופי מאוד מיוחד. אני לא יודעת אם אני מחשיבה אותה בתור האישה הכי יפה בעולם, אבל היא בהחלט בין היפות. יש לי שאלה אלייך, נופר: יש לך אחות שקוראים לה עדי במקרה
יש לי חברה שקוראים לה עדי. לאחותה קוראים נופר ושם המשפחה שלהם זה השם משפחה שכתוב לך בכרטיס האישי.

actimel

New member
החלטת לקפוץ לבקר מיכלי ../images/Emo13.gif

דיר בלאק להעלם לייייייייייייייייייייייי חכי שתגיעי לביקור... עכשיו תתחילי לתרץ שאני מאיימת עלייך ולא תכנסי לפורום חודשיים חחח

gaga01

New member
אני פההההה

לא לא לא חכי שאני יגיע לארץ תראי מה יהיה לך (אמא תמיד אמרה לי בגן שאם מאיימים עלי לאיים בחזרה) יאללה יש לכם עוד כמה חודשים לארגן לי מפגש

actimel

New member
אני לגמריי איתך...

יש במלאני משהו סקסי... היא מאוד פוטוגנית. ואני חייבת לציין שגם אחריי שהיא הוסיפה כמה ק"ג למשקל שלה, היא עדיין סקסית בטירוף. אז כן - לדעתי היא האישה הכי יפה בעולם. עבורי לפחות.

TheImpactBoy

New member
אתם חולים במוח. ../images/Emo203.gif

מכללללל הנשים המדהימות שקיימות, מלאני היא היפה ביותר?! OK.

רוני1002

New member
במילה אחת ובשתי אותיות.

במילה אחת:כן בשתי אותיות: כ-ן אין לה יופי של פקאצה מתלהבת. יש לה יופי מיוחד: עיניים מהממות, שיער מדהים וגוף פצצה.

RedRecords

New member
כנראה שלא ראית תמונות שלה מ-2005

היא ללא ספק הפכה להיות הרבה יותר נשית, וזה התבטא רבות בלבוש ובסגנון שלה. השיער שלה התארך והמשקל שלה מעולם לא היה מאוזן יותר.

TheImpactBoy

New member
כן, אבל אתה פנאטי,

וכ"כ רוצה שהיא תצליח שלא משנה מה היא תעשה ב2006, אתה תאהב. ולומר שהיא האישה הכי יפה ומושכת בעולם... אין לי מה לומר אפילו [וזה נדיר]. אל תגזים, כולא ספורטי ספייס.

RedRecords

New member
אתה קובע דברים מבלי לדעת בכלל.

תתפלא, אבל יש לא מעט דברים שלא אהבתי ב-2005 שחשבתי שיכלו להיעשות בצורה אחרת. בכל מקרה, אתה בדעת מיעוט.

RedRecords

New member
לדוגמא:

א. לבטל את היציאה של Better Alone באנגליה. ב. הבחירה של Next Best Superstar כסינגל הראשון. ג. העטיפה של האלבום.

MoWz

New member
|כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|

אנגלינהההההה... |מאוהבת| ואני בת

למעלה