אני רק יניח את זה פה ...

statrix

New member
אני רק יניח את זה פה ...

שבר אותי היובש הזה ...
כמעט שנה של כלום... המספר 2015 הפך להיות קוטל השיחה של הגיימר החננה החמוד
אתה מדסכס עם חבר שך על איזה משחק שניכם מתלהבים
ואז בא המשפט האפל הזה: '' אבל זה יוצא רק ב2015 ... חחח והכוונה לאמצע + של 2015
anyway
רעיונות לפילרים לשלושה\ארבעה החודשים הקרובים ?

evilplate

New member
שיחקת וולפנשטיין כבר?

מותק של משחק, והוא old school, נראה לי שתאהב.
גם הוא 60 FPS נעול כמו שאתה רוצה :)

המשחק הכי טוב של 2014, אתה משחק בו עכשיו?

מקווה שאתה משחק על הרמה הקשה או מעבר לה :) משחק שאני מרגיש שקטעי הירי בו הושחזו בקפידה, החסרונות היחדים שאני יכול למצוא בו הם קטעי קפיצה מעצבנים רצח לעיתים נדירות ושלירות עם שני רובים אחד בכל יד לא מרגיש כל כך מלוטש.חוץ מזה משחק מעולה.

evilplate

New member
אני משחק בו על נורמל

בשלב 12 כרגע, אני מחבב FPS אבל זה לא ז'אנר שאני מחפש בו יותר מדי אתגר, הוא לא קל לי מדי, אולי אם אני אעשה סיבוב נוסף (ואבחר להציל את החייל השני) ננסה לשחק על רמה קשה יותר.
&nbsp
דווקא אני ממש נהנה לירות בשני רובים, הירי פשוט מרגיש טוב במשחק הזה יותר מכל FPS אחר שאני זוכר בשנים האחרונות, אחלה של משחק.

באמת שמעתי שהוא די מאתגר בנורמל יחסית למשחקי סינגל אחרים.

היתה פעם או פעמיים שהתחלתי להתחרט שהתחלתי לשחק ברמה הקשה, נגיד בפרק 6 נגד הרובוט ההוא, לפניו היו לי פשוט גלים מטורפים של אויבים לא יודע כמה הם ארוכים בנורמל אבל ברמה הקשה לא היה להם סוף באופק, כולל רובוטים והרובוט ההוא היה זוועה גם כשהבנתי איך להתמודד מולו, בעיקר רובוטים הם אלה שהתישו אותי, אבל בסופו של דבר היה משהו מספק בטירוף ברמה הקשה, מה שכן בסוף המשחק ראיתי שמתתי מספר אבסורדי של פעמים, זה לא לפרסום

evilplate

New member
כן הרובוטים ממש ספוגי כדורים

לא יודע אם יש שיטה שאני מפספס או שבאמת צריך לירות עליהם עד כדי כך הרבה, אם זה ככה בנורמל אני לא רוצה לחשוב איך זה על הרמה הקשה יותר.
&nbsp
מה שכן לא מתתי כל כך הרבה, על נורמל לפחות יש ממש הרבה חיים בכל מקום אבל עדיין התאמצתי בקרבות וזה לא הרגיש משעמם או חסר אתגר.

יש שיטה אני לא יודע אם אתה רוצה לדעת.....

אז רק אגיד שיש להם שתי נקודות תורפה אבל גם כשאתה יודע את נקודות התרופה האלה (ויכול להיות שאתה יודע ופשוט לא בטוח שאלה אכן הנקודות)
הם עדיין עושים חיים קשים כי הם גם סופגים הרבה נזק וברמה הקשה הנזק שהם עושים לך הוא כל כך כבד שאסור לך לטעות איתם. במיוחד לאור זה שהבריאות מתחדשת עד גבול מסוים אם לא מצאת חבילת בריאות, מצאתי את עצמי בקרבות מולם עם 20 נקודות בריאות במקסימום,היה מאתגר במיוחד.

נחש אנחנו לא מדברים על איוול ווטאין

נייטמייר זה הכי גבוה? אתה לא שפוי שמעתי שרמת הקושי הנורמלית מטורפת אפילו.
אנחנו דיברו על וולפנשטיין.

אני יודע אבל לא רציתי לפתוח הודעה אז שילבתי כאן

אם זה מפריע שיימחקו את זה

לא הרמה הכי גבוהה אקומו מיפנית לעברית סיוט שטני, הנייטמיר קשה אבל בינתים אני שורד, אין לי מושג אם אצליח לסיים את המשחק ברמת ניטמייר, יש עוד חלקים מטורפים בהמשך.

אבל מה טוב החץ וקשת במיוחד הפלאש ואז מהר הורג בדקירה בראש או בסנטר, בלי זה לא היתי מגיע לאיפה שהגעתי, כי ירי ברמה הזו פחות אפקטיבי ואתה צריך מצבור של נשק

למה מפריע? חס וחלילה, זה פשוט הפתיע אותי.

טוב לשמוע שיש חץ וקשת באיוול ווטאין, זה בטח עוזר לשמור על תחמושת וכאלה, שמעתי שאם אתה לא קמצן ממלכת הקמצנים במשחק הזה, הסוף פשוט גומר לך את החיים ואתה פורש.

תלוי ברמה, הרמות לפני היו לי קל

הניטמייר חשבתי יהיהלי יותר קשה,אבל יפה מה שעשו אתה נהרג טמתחיל לשכלל את המוח שלך על מנת לשרוד, אל תשא מה אלתרתי חח עד שעברתי מקומות מסוימים אבל זה עבד והמשכתי הלאה, אבל אני דואג כי ב-CH11 מחכה לי בוס עם שני ראשים ענק, לא יודע אם אשרוד אותו, ולפני הבוס האחרון ערימה של מטורפים כולל מסוריסט עם רוקט, הלך עליי לא יודע אם אעבור, אם אצליח אעדכן,אבל נראה לי אוותר כבר על הרמה הכי קשה, אין סיכוי.

אבל זה לא חוכמה שכבר יודעים לאן ללכת

בתכלס אתגר אמיתי הוא לשחק על הרמה הכי קשה שמשחק מאפשר בתחילתו והכל לא ידוע עבורך.

בפעם הראשונה נהרגתי 108 פעמים, בפעם השניה זה ירד ל-44 שמתוכם זה מילא מוות שלא משנה מה הרמה נגיעה מהבוס ואתה מת

evilplate

New member
אי אפשר לאסוף את החץ

אבל כן אוספים חלקים שמאפשרים לך ליצור עוד חצים, הבעיה היא שאת החלקים אוספים מנטרול של פצצות בין היתר...
וכן אם אין לך מספיק תחמושת כבר שמעתי על מקרים שאנשים הגיעו לסוף ופשוט נתקעו ואין להם איך לעבור, תזהר גם אתה נחש, וכבוד שהלכת על נייטמיר ועוד על הפעם הראשונה, אתה חתיכת מזוכיסט :)

evilplate

New member
לא הבנתי מה הקשר ל RE

חשבתי שזה הסיבוב הראשון שלך ב TEW וזה נראה לי מטורף לשחק אותו על נייטמר על ההתחלה, סיבוב שני הגיוני לעלות רמה למרות שבטח אני לא הייתי מצליח לעבור על נייטמר גם בסיבוב 20, משחק לא קל גם על נורמל (בתכל׳ס המשחק אימה הישרדות הכי קשה בז׳אנר ממה ששיחקתי), לא נראה לי יש לי סבלנות לנייטמר.

כן צריך סובלנות

הזכרתי את רזידנט איול כי הוא מהנה ומעניין אותי יותר מאיול וויטאין
כדי לעבור את נייטמייר ואילך לטעמי חיב למצוא את כל המפתחות כדי לקבל ג'ל ירוק ותחמושת וגם כדאי להשלים את המפה שאז מקבלים אקדח אוטומטי וסניפר משופר יותר שאילו עוזרים אם נתקעים בלי תחמושת.

אתה אוסף TRAP(מלכודות) ומרכיב חצים

אני שומר הרבה לבוסים למשל, אני קודם כל משדרג מהירות אחר כך נשקים ורק אז את קו החיים, אין טעם בהרבה חים אם ממילא אתה עם נשק חלש תמות בכל מקרה, עדיף נשק חזק ופחות חים ותהיה עירני וזהיר.
אל תשכח שיש מקומות שלא חייה להרוג ואתה יכול לעבור ולברוח, למרות שאני תמיד אוהב להרוג את כולם לא עשיתי זאת ברמתניטמייר רקבהתחלה שאתה עדין חלש יחסית. אני גם משתמש במלכודות ומביא אותם אליהם והם מתפוצים לחלקים חח

אף פעם לא עשיתי פריאורדר

אבל על רזידנט איול רימיק אני מוכן, למה לעזאזל אין אותו כבר בישראלי?
עשית פריאורדר, הבנתי מקבלים THEMES חינם, בטח יהיה סבה לעומת כל הדרעק שיש בסוני 4

למעלה