"אני רק לשאלה"

Your sweet87

New member
שא' קטנה

אם חלמתי שנחטפתי ע"י עב"ם וכשהתעוררתי גיליתי שאני מרחפת אבל הייתי משותקת? מה זה היה אומר לכם? בבקשה תעזרו לי כי אני צריכה לדעת את זה.... זה מאוד חשוב עבורי

Majestic12

New member
החלום

מצב של תחושת שיתוק, היא נורמלית לחלוטין בזמן חלום (כמו גם תחושת הריחוף). אין בזה שום דבר משמעותי מעבר לכך.

Your sweet87

New member
את בטוחה?

אני שלחתי פעם לפורום חלומות באחד האתרים, אני לא זוכרת והמליצו לי על גוף או ארגון שעוסק בתופעות מוזרות כדי לברר האם זה קרה באמת או לא, זה אפשרי?

Majestic12

New member
לא צריך להיסחף... ../images/Emo13.gif

א. אני "אתה" ולא "את"
ב. לא להיסחף- כל התופעות שהזכרת מוכרות, ואין בהן שום דבר יוצא דופן (גם לי זה קרה ולא פעם). ישנם גופים שממציאים תיאוריותמנותקות מהמציאות, על-מנת לעשות הון כספי על מי שמוכן להאמין לשטויות שהם מפיצים...אז - לא להתרגש מחלום.... חלום הוא רק חלום... ואם כבר מקרי חטיפה אמיתיים - תאמיני לי שאז הסימפטומים שונים לגמרי...ואת זה אני לא מאחל לך...

gozlan8

New member
חלומות

באחת מהתוכניות האחרונות בנשיונל הופרכה תאורית "מפגשי הלילה" בהסברים על פעולות המוח - תחושות השיתוק והריחוף, תחושה של נוכחות בחדר....... בקיצור, לדעתם הכל במוחו של החולם.....

Darakan

New member
אפרופו חלומות

הפורום הזה משפיע עליי יותר מידי. מאז שהוא עלה לאוויר התחלתי להתעניין בנושא יותר ממה שפעם, והלילה היה לי חלום שמכיל הרבה נושאים שעלו פה לאחרונה. Scary Shit.

Majestic12

New member
חלומות

תאמינו לי שאני חולם כל הזמן על עבמי"ם, חוצנים וכל מיני דברים כאלו....לא נעים במיוחד, אבל מתרגלים

אני חלמתי רק פעם אחת

וגם בפעם הזאת שהייתה לפני 3 שנים לא יודע אם חלמתי או לא ואני רציני ובכלל אני לא יודע אם חלמתי על סתם חייזר או מפלצת והחלום היה כל כך קצר, עניין של שניות, באותו זמן ישנתי על הספה בסלון ובחלום חלמתי שאני קם ואני רואה קצת מטושטש ואני רואה חייזר\מפלצת מולי ואני מפחד נורא ואני נוגע לו בפרצוף ואז התעוררתי... הלכתי ישר למיטה ונכנסתי מתחת לשמיכה מרוב פחד

UnderTown

New member
הלוואי

אני לא חולם על עבמי"ם.. אני חולם על הדברים הכי משוגעים שיש - מרדפים, ארנבים ענקיים שרודפים אחריי (שנראים כמו הscum bunny), מדיטציות בתוך איגלו שעשוי מעצים.. קיצר, חלומות משוגעים.

Darakan

New member
רק הלילה

היו לי שניים מאוד מאוד ארוכים ומצמררים. בע.

למעלה