אני רק מקווה שיתנו את 2 הפרקים

shulak14

New member
אני רק מקווה שיתנו את 2 הפרקים

החסרים של העונה הנוכחית, ששודרו כנראה רק באוסטרליה וניו זילנד. או שיחברו אותם לעונה הבאה. אני לא הולכת לעשות ספוילר, אבל הם ....

פגית

New member
אני מקווה שיחברו אותם כי אז

אם לא יהיה לנו חור קטן בעלילה וחבל....

פגית

New member
כן.... נראה לי שאני יודעת על מה את

מדברת, לא רוצה לכתוב ספוילר....

נועה167

New member
אממ לא הבנתי כלום....

יש פרקים חסרים? בבקשה תסבירו ואם יש ספויילר אז שימו סימן של ספויילר ומי שרוצה יקרא... אבל נראה לי שאני יודעת על מה אתם מדברות כי יש משו שאני יודעת... קיצר תסבירו! תודה :)

נועה167

New member
כן..

את זה דיי הבנתי אבל מה שאני לא מבינה זה מה שהם אמרו על זה שזה לא שודר בארץ... זה פרקים מהעונה ה-3 שפשוט לא שידרו או מה ? איך הם מדלגים על פרקים?

הם אמרו את זה ../images/Emo187.gif

כי עד כה הפרקים האלה פשוט לא שודרו בשומקום
חוץ מאוסטרליה . אני כולי תקווה לזה שכן ישדרו אותם פה

נועה167

New member
אבל...

הפרקים האלה הם חלק ממה? מאיזה עונה? הפ פשוט מדלגים עליהם?

The only Shpitz

New member
אבל...

קראתי את התקציר של הפרק של יום חמישי ולפי מה שזה נראה, שני הפרקים האחרונים לא ישודרו. אולי יצרפו את שני הפרקים האלו לעונה החדשה שתתחיל ביום ראשון?

נועה167

New member
אמ

הם לא שודרו יחד עם העונה ה-3, אבל אולי הם יצרפו אותם לרביעית באמת! הלוואי.... זה יהיה גרוע להפסיד את הפרקים האלה

shulak14

New member
היתה לי התכתבות שלמה בזמנו

עם מת"ב בענין. הם טענו שאין יותר פרקים בעונה וכנ"ל נכתב ב"פנאי פלוס".(אגב אני זוכרת שפעם הם ניסו למכור לי שהפסיקו להסריט את ג'אג שעדיין מוסרטת - מה הם לא מבינים שאנחנו מגיעים למידע לבד). רק שהגלישה באינטרנט גילתה שיש עוד שני פרקים. בסוף לאחר שביררתי בפורומים בחו"ל הסתבר שגם בבריטניה ובקנדה הם לא שודרו. אלא רק באוסטרליה וניו זילנד. אף פעם לא הבנתי למה. סביר שהם יתחילו את העונה הבאה. אגב נכנסתי כרגע לאתר הסידרה ומי סוף סוף מתחתנים ? בעוד שנה אצלנו.

נועה167

New member
........

את מדברת על מה שאני חושבת שאת מדברת? כי אני לא בטוחה :/ טוב נו אני אדבר איתך במסנג'ר כבר

עלעל1

New member
כן. הפרקים יהיו בתחילת העונה ה-4

לפי הולמרק! שנה שלמה לקח להם. הגזימו.

למעלה