אני רק רוצה לדעת

venom246

New member
אני רק רוצה לדעת

מי לעזאזל אחראי לתספורת של תומו?@!?!@? זה נראה כאילו ספר כלבים סיפר אותו:S

tair XD

New member
../images/Emo24.gif^*~אני באה למפגש בחופש הגדול~*^../images/Emo24.gif

yaaruka

New member
תאאייירר!! את באה למפגשש!?!?!??

יאיאייי!!!! נפגש שםםםםם DDDDD: אולי תשני אצלי יום לפני ונלך ביחד? יהיה כיייפפפ DD: נעשה לילה לבן של סרטים של ג'ראדד!! ונשמע מוזיקה של 30 בקולי קולותת!! והיה כיייפפ!!!!!

i am777

New member
...../images/Emo5.gif

מה עובר עליך?... סך הכל שאלתי אותה אם היא חדשה כאן.. ביג פאקינג דיל. היא רוצה היא תענה - היא לא רוצה - היא לא תענה.

אני חושבת שהיא חשבה שתקפת אותה בגלל שהיא לא

שירשרה.. כדאי לחשוב למה היא רשמה את זה לפני שאת רושמת מה שאת רוצה לא?

i am777

New member
מה

מה מהמה |אני לא הבנתי כלום מי תקף?.. מה אתן חיות בסרט? כולה שאלתי את הילדה אם היא חדשה.. בחייכן תעזבו אותי. אני ממש עצבנית היום ולא בא לי טוב השטויות האלו.

תכלס בנות, להרגע. אנחנו לא עויינות.

היא שאלה אם היא חדשה מתוך עניין או לא משנה מתוך מה. תעזבו, אי הבנה. חלי מה קרה? למה המצברוח הזה?

i am777

New member
ססתתםםםם

כל השבוע הזה......עמוססססס בלימודים , יש לי בגרות בתנך בראשון והמורה המטומטמת עדיין לא נתנה את החומר , היה לי היום בגרות , אחרי הבגרות בתנך יש לי בגרות באנגלית....וגגגםםם בנוסף לכל רבתי עם ידיד שלי ... , אנשים מרגיזים . אני-לא-יכולה-ככה-יותר--- ושני , זה בסדר.....זו הייתה אי-הבנה. גם אני לא ניסחתי את זה כל כך יפה...

מצטערת.. קראתי את זה אחרת

כי בחרת להתעלם מהשאלה שלה ופשוט שאלית אוהת עם היא חדשה...במקרה.. .וחשבתי שזה נשמע מזלזל. ועזבי שלא היה לזה שום קשר לה שהיא שאלה, כי לא כל אחד שכותב פה בהכרח רוצה להצטרף לפורום. סילחי לי, גם עליי לא עבר שבוע טוב במיוחד

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif נעים מאוד ..

חחח אני אלמוג , ואת חדשה פה בעיקרון , מי את ?
ותאמת ? ספר כלבים מספר יותר מוצלח מהספר שסיפר את תומו

venom246

New member
בהחלט מסכימה איתך:)

והממ כן אני חדשה פה אני נוי נעים מאדP: ופעם הבאה אני אדאג לציין שאני חדשה חח סורי.

למעלה