אני רק רוצה להגיד שלהתאמן על סולפג' סולפג'ים זה יכול להיות לפעמים דבר מתיש ביותר!!
ד דרור New member 5/1/04 #1 אני רק רוצה להגיד שלהתאמן על סולפג' סולפג'ים זה יכול להיות לפעמים דבר מתיש ביותר!!
C Croft New member 9/1/04 #4 סולפז': שירת תווים. משמע לא רק להגיד את השם של התו אלה גם בצליל שלו... זה דיי קשה כי צריך המון המון עבודה כדי לדייק ולפגוע בדיוק בתו שאתה שר
סולפז': שירת תווים. משמע לא רק להגיד את השם של התו אלה גם בצליל שלו... זה דיי קשה כי צריך המון המון עבודה כדי לדייק ולפגוע בדיוק בתו שאתה שר
S Slayer13 New member 9/1/04 #5 אפשר בבקשה דוגמא? קרופט,אתה מתכוון אולי לשיר שאתה מנגן ואתה גם מנסה לשיר את התווים שלו? אפשר בבקשה דוגמא לסופלז'?
אפשר בבקשה דוגמא? קרופט,אתה מתכוון אולי לשיר שאתה מנגן ואתה גם מנסה לשיר את התווים שלו? אפשר בבקשה דוגמא לסופלז'?
M Moridin New member 9/1/04 #6 סולפז' די בסיסי, הייתי אומר סול - מי - מי, פה - רה - רה לפי המנגינה של "יונתן הקטן"...
S Slayer13 New member 9/1/04 #7 אה...כאילו לשיר ולנגן? חח סליחה אם אני לא מבין אתכם,התכוונתם שסופלג' זה לקחת תווים לנגן אותם ולשיר אותם תוך כדי? אז זו יכולה כל מנגינה שבעולם...
אה...כאילו לשיר ולנגן? חח סליחה אם אני לא מבין אתכם,התכוונתם שסופלג' זה לקחת תווים לנגן אותם ולשיר אותם תוך כדי? אז זו יכולה כל מנגינה שבעולם...
R Roi_divon New member 13/1/04 #8 לא... יש הרבה כלי נגינה נכון? פסנתר, כינור, סקסופון... יש גם שירה. אז בשירה יש חלק שנקרא סולפז', שזה כמו שאתה מנגן תווים, אתה שר אותם.
לא... יש הרבה כלי נגינה נכון? פסנתר, כינור, סקסופון... יש גם שירה. אז בשירה יש חלק שנקרא סולפז', שזה כמו שאתה מנגן תווים, אתה שר אותם.