אני רק רוצה להודיע (H)

Sick Infidel

New member
אני רק רוצה להודיע (H)

ללוראל או מי שזה לא היה, שמי שזרקו עליכם באחת ההופעות פחיות ובקבוקי בירה, זה היה אנחנו וחברים שליXD אבל תכלס, אני לא כ"כ אוהב תשירים שלכם אבל כבוד על ההצלחה D: (אלא אם כן ההצלחה באה מהכסף של הכיס של אבא) [:

fatbery

New member
אחי.

כל הופעה זורקים עלינו בבקובקי בירה ופחיות.על תרגיש מיוחד. ואתה והחברים שלך חבורת מאוננים שאתם זורקים בקבוקים על אנשים בהופעות.זה יענו ממש לא קול.אתה לא אוהב להקה?תלך.על תזרוק עליה בקבוקים.אפילו שהם לא שמים עליך זין.אבל חבל על המאמץ יענו. יום טוב

Sick Infidel

New member
צודק

ממ אבל אתה מכיר את הדברים האלה שממש חרא לעשות אותם, אבל אתה בכל זאת עושה אותם רק בשביל הצחוקים? (נגיד לצחוק על נכה או מפגר שאתה רואה ברחוב שמדבר מוזר) חח קיצור מצטער ברי זה היה סתם לצחוקים, ובכלל, לא עשיתי את זה בשביל צומי XD יום טוב גמלך D:

Sick Infidel

New member
כןכן ><

אתם מנסים לשקר לעצמכם שבחיים לא צחקתם בטעות בלב על ילד מפגר שהתנהג בצורה מוזרה? אתם חיים בסרט -_- הא, ולכו אתם לטיפול אם אתם חושבים שכמה ערבובים בתוכנת מיקסים זה מוזיקה *אהמביצ'69* נראה אתכם עושים מוזיקה בלי כל הכסף שאבא שלכם דוחף לכם לתחת יחבורת גייז -_-

fatbery

New member
נראה אותך עומד על במה

בזמן שילדים זורקים עליך בירה ופחיות.אני מתערב איתך שהיית מתחיל לבכות כמו ילדה בת שש.אבל למה אנחנו לא בוכים?!?כי אנחנו פאקינג פאנק רוקרים שלא שמים זין.תזרקו כמה בירות שאתם רוצים.נראה אם תצליחו לפגוע.ובי קל לפגוע.ואם לא הצלחתם לפגוע בי.?זה אומר שאתם עקומים רצח.ומה אתה צוחק על נחים אני לא מבין אין לך לב?

ליעתע

New member
וואלה אף פעם לא עשיתי את זה

אול כשההורים שלך יהיו פתאום נכים, או חברים שלך, או אחים או אפילו אתה, תבין כמה מטומטם היית שצחקת על זה..

Maddie

New member
ת'כלס צחקתי../images/Emo185.gif

אבל לא על נכים יא טיפש! צחקתי על ילדים כמוני וכמוך שהתנהגו קצת מוזר באותו הרגע, ת'אמת אתה ילד מסכן שאתה צוחק על נכים, הם צריכים לצחוק עלייך

Maddie

New member
BTW עזוב אותם כבר בחייאת!../images/Emo185.gif

מאיפה הגעתם למסקנה שההורים שלהם משלמים על הכל?! הם עובדים קשה בשביל לעשות את זה, במקום לבוא וללכלך, תקים אתה להקה ונראה אותך מצליח בסדר גודל שהם הצליחו, בוא נתערב שלא תגיע אפילו לחצי מזה. ולא, זה לא בגלל ההורים שלהם, זה בגלל שהם משקיעים ת'נשמה שלהם בזה. וגם אם כן ההורים שלהם משקיעים, סו פאקינג וואט?! זה לא עניינך, ויש דברים שאבא ואימא לא יכולים לקנות, כמו מעריצים. אז שב בשקט

שלום

אני אפילו לא אתאמץ לענות אם זה מהכיס של ההורים או לא כי אי אפשר לשמוע את השטות הזאת יותר. הרגשת מגניב שזרקת בקבוקים? שיאללה אתה כזה גבר בנאדם. תמשיך לזרוק אחי, כי רק ככה תצליח בחיים שלך. "ערבובים בתוכנת מיקסים"? חחחחח... חי בסרט חיים טובים וצרי עין שיהיו לך.

ריניXD

New member
פאק יצאת כזה עלוב

בטח אתה יושב בבית "בואו ניכנס לפורום של ביט 69 ונגיד שזרקנו אליהם בקבוקים ופחיות ואז אני יצא כזה מגניבב" אז לא יצאת ילד חסר חיים שממש אבל ממש משעמם לו בחיים שהולך להופעה רק בשביל לזרוק על הלהקה בקבוקים ופחיות אז כדי שתסתום היית מת להגיע לאן שהם הגיעו אז שוששש..

ליעתע

New member
רק שיש תגובות נאצה (אם אפשר לקרוא לזה ככה)

הפורום מתעורר?

gabi2410

New member
איזה מגניבים!זורקים בקבוקים כמו הומואים!!

אוי נו תמחקו את החרא הזה שהSick Infidel הזה כותב וזהו. או שלא,כי בהודעות האלה הוא רק הוכיח כמה הוא אידיוט ולדעתו אפשר וצריך לצחוק על אידיוטים,אז תשאירו בשביל שנצחק עליו

animal bar

New member
אם אני לא טועה.. ../images/Emo211.gif

Infidel באנגלית זה מפגר, אידיוט, משהו בסגנון. או שזו סתם מילה דומה..

call me out

New member
אני רק רוצה להגיד..

בתור בחור בן 21.. שהיה בהרבה הופעות של ביט69.. ובהרבה הופעות של אמנים שונים בארץ.. מזה סתום ת'פה. ביט זו אחת הלהקות שאני מעריך יותר בארץ הזאת. נכון שהם לא הנגנים הכי טובים בארץ, ונכון שהליריקה שלהם מטופשת, אבל זה כל מה שיפה פה. אני לא שמעתי להקה אחת בארץ ששרה על מה שהם שרים. יש להם את הייחוד שלהם. שרים על בית ספר, פצעי בגרות, בחורות, במבה ושטויות. תן לי להקה אחת שעשתה דבר כזה בארץ? אין. מבחינתי ביט 69 זה בלינק הישראלים. ומה זה משנה איך הם הגיעו לרמת הפרסום שלהם? כסף, לא כסף. בשורה התחתונה הם עשו את זה. להיות להקה טובה זה לא רק במוזיקה. זה המון יח"צ. וביט עשו את היח"צ שלהם בצורה מעולה. בניגוד להרבה להקות אחרות. אז בחור, שתוק. לך תלמד משו מהחיים שלך. ודרך אגב, Infidel זה כופר.

למעלה