אני רק רוצה להצהיר

Marks103

New member
אני רק רוצה להצהיר

שהשיר Not Dark Yet הוא מדהים, מדהים, מדהים. קניתי את ה-Essential שלו והתאהבתי לחלוטין (לא הכרתי אותו לעומק עד לפני חצי שנה...) עכשיו מה אתם ממליצים לקנות? ז"א אוסף זה טוב ויפה אבל זה בהחלט לא דיסק...מה מומלץ לקנות/להוריד עכשיו?

../images/Emo91.gifהי

אני הייתי ממליץ לך על הדיסק Time Out Of Mind שיצא ב97 ששרי Not Dark Yet כלול בו. דיסק גדול תהנה

Marks103

New member
אחלה, תודה!

רק הבהרה: אני רוצה דיסק להכיר את בוב, הזכרתי את השיר כבדרך אגב...

Chocoholic

New member
../images/Emo45.gif ברוך הבא

ה Essential הוא בהחלט דרך טובה להיכרות עם דילן, ויש לא מעט דרכים להמשיך מכאן. הכי טוב יהיה אם תרשום לי כמה שירים שאהבת יותר מהאוסף הזה ואז אוכל לכוון אותך יותר טוב לאלבומים שונים.

Marks103

New member
וואו, קשה...

אבל הייתי אומר: Not Dark Yet It Ain't Me Babe Mr. Tambourine Man Positively 4th Street Lay Lady Lay You Ain't Goin' Nowhere Jokerman וגם לא מהאוסף...sara (איך זה לא באוסף?!) ו-sad eyed lady of the lowlands.... גם שאר השירים אדירים, אבל הייתי אומר שאלו הם הטובים ביותר...לטעמי, כמובן.

Marks103

New member
ועוד אחד!

Girl from the North Country, אבל הגרסא של בוב יחד עם ג'וני קאש, אוהב משמעותית יותר מהגרסא של דילן לבד.

Chocoholic

New member
OK ../images/Emo6.gif

ציפיתי שהתשובות יהיו מתקופה מסוימת אבל טעיתי (ואולי טוב שכך). אם כך, הייתי ממליץ על 'Highway 61 Revisited' ובעדיפות שנייה את Desire.

למעלה