אני רק רוצצה להגיד משהו

אני רק רוצצה להגיד משהו

לכל האנשים שחושבים שהמשחק דפוק, והוא מכור וכו', הוא לא, ולדעתי זה משחק מצוין. זה שסקזי רולז הולכים לזכות, זה לא אמור לעצבן אף אחד. גם בהתחלה היו שמועות על נויאמגניבה ועל aerox ולדעתי זה הכל סתם חרטה. המשחק הזה מצוין ואני יודע שאני חורש את הנושא אבל אם ימשיכו אותו אח"כ זה יהיה מושלם, בלי פרסים, או עם פרסים קטנים יותר, אנ'לא יודע מה...

בתכלס זה כן מכור

רק מי שהתחיל מההחתלה לשחק מקבל סיכוי לזכות בפרס הגדול. אלו שהתחילו מאוחר יותר לא יוכלו להסתכל אפילו לכיוון הפרס..

noocvar

New member
לא לגמרי נכון-

אני התחלתי חודש אחרי (1.7.06)וממקום אלפיים ומשהו אני עכשיו במקום 24. אמנם אני לא אגיע למקום הראשון, אבל אני מאמינה שאם היה נותר יותר זמן למשחק הייתי מצליחה עוד להגיע אפילו לחמש הראשונים...

שימי לב שאת מאמתת את מה שאמרתי..

אין מצב שתוכלי לזכות בפרס הגדול. אני בטוח שאת מקום 24 בגלל ההופעות המשותפות.

noocvar

New member
../images/Emo9.gif

האמת שאתמול זה היה הערב הראשון בלי הופעות משותפות (כי עברתי את המיליון ונגמרו לי ההופעות שקבעתי). וירדתי מקום אחד- 25.
חשבתי שאני אצליח גם בעזרת אלבומים בלבד. אוף.

ר2ידוש

New member
גם אני חושבת המשחק מעולה!(שרשרת)

דיי להגיד ולחרוש שהמשחק דפוק ושיש בו מכירויות ובעיות וכאלה דיי! המשחק מעולה ונותן להרבה אנשים פה הנאה של שעות על גבי שעות אני מתה שהמשחק ימשך גם בלי או עם פרסים!!! אני לא שיחקתי בשביל הרס אלא בשביל ההנאה ! אז מי שתומך ברעיון שהמשחק צריך להמשיך שיכתב פה בשרשרת!!!

gox1

New member
זה יותר מדי ממכר

אבל לא הייתה לי התנגדות.... אבל גם אם הוא יימשך אז צריך חזור לשיגרה, לא??

I am IRiTooSH

New member
המשחק כיף../images/Emo204.gif

ווממכר.. וכמובן אני לא רוצה שיפסיקו אותו..אבל מה שיהיה יהיה
ולא כולם משחקים בשביל הפרס! נכון, כולנו רוצים להגיע למקום גבוהה יותר ממה שאנחנו בו עכשיו, אבל לא כולם בשביל הפרס!!

daksha

New member
יהיה נחמד אם ישאר הדירוג למקומות -

זה יהיה אמנם בלי פרס גדול מידי אבל ישאיר את המשחק תחרותי קצת.

למעלה