מתגעגעים לפרוסה עבה מרוחה בשוקולד: בדקנו לאן נעלם הלחם שגדלנו עליו
במשך עשרות שנים קנינו חצי כיכר לחם ושמחנו אם זכינו בחצי הגדול. רבנו על "הנשיקה" שלו (קצה הלחם), התלבטנו אם לקנות שחור או לבן, הרי אין כמו הטעם של השוקולד על פרוסה עבה. אבל כל זה היה ואיננו. למה, בעצם, הלחם האחיד נעלם מהמדפים?
www.ynet.co.il
אם יש אנשים שרוצים לחם אחיד
מה הבעייה לא לפרוס כמה פאקינג לחמים ולשווק אותם שלמים ??
אולי פורסים בכוונה, להעניש מי שרוצה מוצר מסובסד, כדי שיוכלו למכור לחמים שלמים כמוצר איכותי כביכול ?