אני רק שאלה מטופשת על לחם אחיד

DANIAVNI

Well-known member

אם יש אנשים שרוצים לחם אחיד
מה הבעייה לא לפרוס כמה פאקינג לחמים ולשווק אותם שלמים ??
אולי פורסים בכוונה, להעניש מי שרוצה מוצר מסובסד, כדי שיוכלו למכור לחמים שלמים כמוצר איכותי כביכול ?
 

אם יש אנשים שרוצים לחם אחיד
מה הבעייה לא לפרוס כמה פאקינג לחמים ולשווק אותם שלמים ??
אולי פורסים בכוונה, להעניש מי שרוצה מוצר מסובסד, כדי שיוכלו למכור לחמים שלמים כמוצר איכותי כביכול ?
הלחם הפרוס מחזיק יותר זמן.

הלחם האחיד מתאים לתקופה שקנו המון ממנו,כמו שעדיין קורה אצל החרדים.

אין מה לעשות עם הלחם האחיד שנישאר בסוף היום,חייבים להחזיר למאפיה.

אבל בגלל שהרווח עליו קטן המאפיה לא תיתן לך אם אתה מחזיר להם הרבה.


בגדול התרגיל הוא לעבוד על החוסר הסבלנות והכסף של החילוני.

בעוד לחרדי אין כסף הוא חייב לקנות את האחיד,החילוני יש לו ולכן יתפתה

לרוב לקנות את הלחם היקר.


וכמובן יש את ההומואים ש"זה לא נראה להם סטרילי" שכולם ממששים את הלחם

האחיד לבדוק כמה הוא טרי ולכן לא רוצים את האחיד.
 

mיטלמן

Well-known member
הלחם הפרוס מחזיק יותר זמן.

הלחם האחיד מתאים לתקופה שקנו המון ממנו,כמו שעדיין קורה אצל החרדים.

אין מה לעשות עם הלחם האחיד שנישאר בסוף היום,חייבים להחזיר למאפיה.

אבל בגלל שהרווח עליו קטן המאפיה לא תיתן לך אם אתה מחזיר להם הרבה.


בגדול התרגיל הוא לעבוד על החוסר הסבלנות והכסף של החילוני.

בעוד לחרדי אין כסף הוא חייב לקנות את האחיד,החילוני יש לו ולכן יתפתה

לרוב לקנות את הלחם היקר.


וכמובן יש את ההומואים ש"זה לא נראה להם סטרילי" שכולם ממששים את הלחם

האחיד לבדוק כמה הוא טרי ולכן לא רוצים את האחיד.
"וכמובן יש את ההומואים ש"זה לא נראה להם סטרילי" שכולם ממששים את הלחם"
עלית על פטנט, מהר לרשם הפטנטים.
נערה הייתי וגם זקנתי,
אף פעם לא ידעתי איך מזהים הומואים.
סוף סוף.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
כי זה היה לחם עבה שכזה והיה צריך שתהיה לך סכין מיוחדת כזאת בשביל לפרוס אותו בבית :-D
שעדיין נראה לי שיש לי.

וואלה, אז זה הלחם האחיד? שמעתי שדיברו על זה אבל לא ידעתי שמדברים על הלחם הזה :ROFLMAO:
אני גם לא ממש קונה אותו, אז לא ידעתי שהוא נעלם.

אבל לפני הרבה שנים הייתי אוכל ממנו הרבה, אז הזכרתם לי נשכחות :cool:
 

רוב הזמן נח

Well-known member
תעלומה היא בכלל איך הקשה שלו היה כל כך קשה ועבה? הרי בלחמים הפרוסים הקשה הרבה יותר דק ורך. זה בגלל שפעם לא ידעו להכין לחם בצורה נכונה?
 

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תעלומה היא בכלל איך הקשה שלו היה כל כך קשה ועבה? הרי בלחמים הפרוסים הקשה הרבה יותר דק ורך. זה בגלל שפעם לא ידעו להכין לחם בצורה נכונה?
כן. הקשה של הלחם ההוא היה קרנצ'י והחזיק כך מעמד לפחות יומיים אם לא יותר. היום, החיתוך כשהלחם עדיין חם, סופג אדים בתוך השקית הסגורה וגם הקשה כבר לא מה שהיה. אז מתי זה כן מסתדר? בימי שישי, כשמביאים את החלות השלמות, וגם אז, רק בתני שהן לא נחו בתא הרכב "יותר מדי זמן" וספגו אדים. אש בשישי שבת סכין הלחם עושה את עבודתה, אבל נו. גם אז לא תמיד החלה קרנצ'ית. אז... זה מה יש.
 
למעלה