אני רק שאלה מטופשת על לחם אחיד

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תעלומה היא בכלל איך הקשה שלו היה כל כך קשה ועבה? הרי בלחמים הפרוסים הקשה הרבה יותר דק ורך. זה בגלל שפעם לא ידעו להכין לחם בצורה נכונה?
כן. הקשה של הלחם ההוא היה קרנצ'י והחזיק כך מעמד לפחות יומיים אם לא יותר. היום, החיתוך כשהלחם עדיין חם, סופג אדים בתוך השקית הסגורה וגם הקשה כבר לא מה שהיה. אז מתי זה כן מסתדר? בימי שישי, כשמביאים את החלות השלמות, וגם אז, רק בתני שהן לא נחו בתא הרכב "יותר מדי זמן" וספגו אדים. אש בשישי שבת סכין הלחם עושה את עבודתה, אבל נו. גם אז לא תמיד החלה קרנצ'ית. אז... זה מה יש.
 

DANIAVNI

Well-known member
כן. הקשה של הלחם ההוא היה קרנצ'י והחזיק כך מעמד לפחות יומיים אם לא יותר. היום, החיתוך כשהלחם עדיין חם, סופג אדים בתוך השקית הסגורה וגם הקשה כבר לא מה שהיה. אז מתי זה כן מסתדר? בימי שישי, כשמביאים את החלות השלמות, וגם אז, רק בתני שהן לא נחו בתא הרכב "יותר מדי זמן" וספגו אדים. אש בשישי שבת סכין הלחם עושה את עבודתה, אבל נו. גם אז לא תמיד החלה קרנצ'ית. אז... זה מה יש.
כששמים משהו חם בתוך שקית ניילון שמן הסתם איננה נקייה מביספינול ( BPA)
האם זה לא מסרטן?
אולי כן, אבל זה משתלם כלכלית
מי אוכל לחם אחיד ?
למשל, מקבלי קיצבאות
עכשיו כשיקבלו כימיקלים לגוף יחלו בסרטן וימותו מהר יותר .
מי יחסוך כסף
מדינת איזרעאל.
 

lemner40

Well-known member
כן. הקשה של הלחם ההוא היה קרנצ'י והחזיק כך מעמד לפחות יומיים אם לא יותר. היום, החיתוך כשהלחם עדיין חם, סופג אדים בתוך השקית הסגורה וגם הקשה כבר לא מה שהיה. אז מתי זה כן מסתדר? בימי שישי, כשמביאים את החלות השלמות, וגם אז, רק בתני שהן לא נחו בתא הרכב "יותר מדי זמן" וספגו אדים. אש בשישי שבת סכין הלחם עושה את עבודתה, אבל נו. גם אז לא תמיד החלה קרנצ'ית. אז... זה מה יש.
לפני 50 שנה
לחם אחיד היה מגעיל אחרי יומיים
כמו כל לחם אחר
אבל זה מה שהיה
אז עשית ממנו טוסט
אבל הוא עדיין היה מגעיל
אגב, הוא היה יותר מגעיל מלחם בן יומיים היום, כי היום יש חומרים משמרים בלחמים תעשיתים
הם לא בריאים, אבל שומרים על הלחם טרי
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לפני 50 שנה
לחם אחיד היה מגעיל אחרי יומיים
כמו כל לחם אחר
אבל זה מה שהיה
אז עשית ממנו טוסט
אבל הוא עדיין היה מגעיל
אגב, הוא היה יותר מגעיל מלחם בן יומיים היום, כי היום יש חומרים משמרים בלחמים תעשיתים
הם לא בריאים, אבל שומרים על הלחם טרי
חותכים אותו לפרוסות ושמים בשקית במקפיא.
 
למעלה