אני רק שאלה (על חומץ).
בתור אחד שאין לו מושג בבישול, יש לי שאלה על חומץ. אפילו כמה שאלות.
1. מה ההבדל בין חומץ טבעי (שכתוב שהוא מופק מאלכוהול) לבין חוץ בן יין ולבין חומץ יין, שלא לדבר על חומץ תפוחים.
2. האם יש הבדל בטעם?
3. האם יש הבדל בכמויות שצריך להשתמש, לדוגמא - כף אחד מזה שווה כף וחצי מההוא וכד'.
4. אם אומרים במתכון שצריך להשתמש בחומץ א' האם אפשר או משנה אם אשתמש בחומץ ב'.
5. האם יש הבדלים מהותיים או זה מיועד למנות גורמה או בכלל זה רק גימיק של שפים סנובים ופלצנים, אבל לא באמת משנה באיזה חומץ משתמשים?
תודה מראש לכל המשיבים.
בתור אחד שאין לו מושג בבישול, יש לי שאלה על חומץ. אפילו כמה שאלות.
1. מה ההבדל בין חומץ טבעי (שכתוב שהוא מופק מאלכוהול) לבין חוץ בן יין ולבין חומץ יין, שלא לדבר על חומץ תפוחים.
2. האם יש הבדל בטעם?
3. האם יש הבדל בכמויות שצריך להשתמש, לדוגמא - כף אחד מזה שווה כף וחצי מההוא וכד'.
4. אם אומרים במתכון שצריך להשתמש בחומץ א' האם אפשר או משנה אם אשתמש בחומץ ב'.
5. האם יש הבדלים מהותיים או זה מיועד למנות גורמה או בכלל זה רק גימיק של שפים סנובים ופלצנים, אבל לא באמת משנה באיזה חומץ משתמשים?
תודה מראש לכל המשיבים.