אני רק שאלה

Wah Wah

New member
אני רק שאלה

טוב, חייבת להודות שאני לא מאד פעילה בפורומים, בעיקר קוראת סמוייה, ואיכשהו ממש חלף על פני הקיום של הפורום הזה! אז שמחתי לגלות

את הדוקטור התחלתי לראות מעונת כריס אקלסטון. אמרתי לעצמי שאם הוא משתתף בזה זה בטח טוב. והתמכרתי!!! ובתקופה הזאת (טרום טרום טרום משחקי הכס) ממש לא ידעתי שאפשר להחליף ככה שחקן ראשי... אז אחרי ההלם, ואז ההעצבים על זה שליהקו את בארטי קראוץ' ג'וניור לדוקטור החדש, ממש התאהבתי בדייויד. ראיתי את כל עונות 1-4 כולל ספיישלים כולל טורצ'ווד אהובתי. ואז הגיעה עונה 5. וניסיתי, באמת שניסיתי אבל פשוט לא התחברתי למאט בכלל. ונראה לי שבפרק על וינסנט ואן גוך פרשתי סופית.

ועכשיו לשאלה - לאור כל ההתכתבויות החוזרות ונשנות על גבי פורומים שונים על העונות החדשות של הדוקטור באמת שבא לי לנסות שוב לחזור ולראות. במקום לנסות לראות עוד הפעם את העונה מהתחלה ואולי להתייאש שוב, יש איזושהי המלצה לפרקים ספציפיים שיותר יימשכו אותי מעונה 5 ואולי אוכל להתמכר מחדש?
סליחה על החפירה...

timetraveler900

New member
וקצת יותר מתשובה :)

אם לומר את האמת, כשרק גיליתי את הפורום גם אני הופתעתי כי לא חשבתי שיש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה הזאת כמוני בארץ.
זו קהילה קטנה-גדולה (מתרחבת כל הזמן) של אנשים שהעיסוק העיקרי בה הוא לחפור - אז תרגישי הכי בנוח בעולם.

עכשיו לתשובה - אני ממליצה בחום לחזור לראות (למרות שאני לא מבינה איך דווקא בפרק של וינסנט פרשת, כי הוא נחשב לפרק טוב מאוד) כי הסיפור רק ממשיך לגדול ומתגלים הרבה פרטים מעניינים על הדוקטור. לרוב פה לקח זמן להתרגל למאט אבל אני יכולה לומר לך בביטחון שהוא משתפר. הבעיה העיקרית שלי הייתה איתו זה שהוא בא אחרי דייויד, ועדין הייתי באבל על הדוקטור העשירי כך שהכחשתי את המעבר..
תני לו הזדמנות. הוא מעולה.
יש גם הרבה מחלוקות על סטיבן מופאט בתור כותב ראשי ושואו ראנר, ועל ההתפתחות של הסדרה לכיוונים מסוימים. אם את באמת אהבת את הסדרה לפני מאט, אני מציעה לך לתת לה עוד צ'אנס.

וברוכה הבאה

shaharEB

New member
היי,ברוכה הבאה
תישארי D:

אני חושבת שאת צריכה להישאר ולהמשיך לראות ולנסות...
אני גם התלהבתי מאקלסטון ואז עוד יותר מדיוויד ונשברתי כשידעתי שמחליפים דוקטור.
את העונה החמישית שרדתי בקושי.. אבל ידעתי שזה דוקטור הו ולא משנה מה זו הסדרה האהובה עליי גם אם היא בתקופה על הפנים

בעונה 6 הסדרה משתפרת, אבל לצערי לדעתי לרמה של העונות הקודמות היא לא תחזור..
אני פשוט לא אוהבת לנטוש סדרות, בטח לא את דוקטור הו :)

MonicaF

New member
אנחנו במקום דומה

גם אני אהבתי מאד את אקלסטון.
ראיתי עונות 4 עם אקלסטון וטננט.
ראיתי מספר ספיישלים, כולל הדוקטור החדש, מאט סמית.
ראיתי פרקים ישנים מסוף שנות השבעים עם טום בייקר.
אני מתכוונת לצפות בטורצ'ווד ובעונות 5,6,7 עם הדוקטור החדש.
אני כן חושבת שאוהב את העונות החדשות, ואם לא, אמשיך לחפור בעבר, בעונות שלפני שנת 2000

ברוכה הבאה

למעלה