אני רק שאלה...

אני רק שאלה... ../images/Emo140.gif

יש מצב שכשאשה נמצאת בהריון יכולת התקשור שלה מתעצמת? אני בדרך כלל לא זוכרת חלומות בכלל, ובזמן האחרון מוצאת את עצמי חולמת נון-סטופ, ואף מתעוררת מהם לפעמים. הקטע הוא שלפני כמה ימים ראיתי משהו בדמיון שממש הפחיד אותי, ואתמול זה פשוט קרה...
מישהו פה מנסה להגיד לי משהו או מה?

בהחלט כן

אישה בהריון נושאת בתוכה תינוק והוא מביא עימו דברים מסויימים, אנרגיות חדשות וכו'. מעבר לכך בהריון אישה מחוברת מאד לאלוהים, לכוחות אלוהיים - כי היא חלק מבריאה, ממלאת תפקיד מסויים בכך. מציעה לך לנסות ולהתחיל להשתמש בזה. כיף לך - לא להבהל!

תודה ../images/Emo13.gif

אז זה מסביר את השיחות שלי *איתו* אה?
לפני כמה שנים הייתי בסשן של תקשור, ובין היתר המתקשרת אמרה משהו שגרם לי לשאול אם אני מתקשרת... התגובה שלה היתה גיחוך ותשובה "בטח שאת מתקשרת"... כשלמדתי הילינג, היה לי ברור שאני הולכת על השיטה היהודית דווקא, ומאז ודרך ההילינג הצלחתי להפנים כמה דברים שלא הבנתי קודם. כמו למשל שאני כנראה גלגול של סבתה של אמי. החיבור שלי אליה היה מאוד ארוך (אבל ככה אני מעדיפה את זה, לאט אבל בטוח...), אבל הוא התחיל לפני קרוב ל 10 שנים, כשראיתי לראשונה תמונה של אותה סבתא. זה היה ממש כמו להסתכל על עצמי. רק שהיא חיה בסוף 1800... התחלתי לשאול שאלות לגביה. חקרתי ורציתי לדעת הכל. קראו לה שרה והיא נפטרה שנתיים לפני שאני נולדתי. אמא שלי היתה מאוד קשורה אליה... כבר קרוב לשנתיים שאני ממש מרגישה אותה איתי. לאחרונה היא קצת נעלמה, אבל אני יודעת שזה בגלל שאני כנראה לא זקוקה לה כרגע... ככה אגב, אני מרגישה גם לגבי סבי ז"ל. אותו הכרתי והיה ביננו קשר מאוד מיוחד. הוא היה אדם דתי, החזן הראשי בביהכ"נ ולימד בני מצווה את הדרשה שלהם... ולמרות שלא גדלתי בבית דתי, אני מחשיבה עצמי לאדם דיי מאמין. גם אותו לא ראיתי הרבה זמן האמת, כי גם הוא - ממש כמו סבתא רבה שלי, מלווה אותי. לכל אחד מהם יש את התפקיד שלו, אבל אני חושבת שאולי הם פינו את הדרך בכדי שאגלה משהו חדש... לבדי. כנראה שהמודעות שלי עלתה כיתה
לבת שלי קוראים הילה, ואם אני "קוראת" אותה נכון, היא מתחילה לגלות את המתנה הזו של התקשור בעצמה... אני מנסה להרגיע אותה ולהראות לה שבעצם קיבלה מתנה, ולנסות לעזור לה ללמוד לנתב את זה נכון. וואלה הפתעות שולח לנו היושב במרומים...

שירי את מחוברת מעלה הרבה יותר ממה

שאת מציגה את זה. בהתחלה היית ככה מסוייגת - אבל עכשיו אני מגלה שאת ממש מודעת לקשרים עם נשמות אחרות שלך ועוד. המודעות בהריון בהחלט עולה כיתה - גם לי זה קרה. ועוד יותר, כשמגיע הילד החדש. כל ילד מביא לנו משהו חדש - אנרגיה חדשה, משהו ללמוד דרכו ועוד. זה יופי שאת מעודת את הבת שלך לזה. רוב ההורים נבהלים.

צ'מעי... ../images/Emo153.gif

זה שאני מודעת לקשרים שיש לי עדיין לא אומר שאני יודעת מה אפשר לעשות עם זה... עד עכשיו ה*שיחות* שהיו לי עם הסבים שלי, היו לגבי דברים ממש מהותיים שעברתי אישית. אבל מה שראיתי לפני כמה ימים לא נגע לי בכלל. גם מה שראיתי מול מה שקרה בפועל היו שני דברים שונים. טוב אולי לא בדיוק, אבל חשבתי לתומי שזה עוד אחד מה"סיוטים" שיש לי לאחרונה. אני יודעת איך החברה מסתכלת על אנשים כמוני... חולמנית ובעלת דמיון מופרע וחולני... בסדר? היום עם הקצת מודעות שיש לי, ומה שאני רואה אצל הבת שלי, והידיעה שהיא טיפוס שתמיד נחלץ לעזרת חבריו - גם אם זה בא על חשבונה האישי, אני צריכה להיות דיי אטומה אם לא הייתי מעודדת אותה. נכון לעכשיו זה ממש מלחיץ ומפחיד אותה. היא כרגע חווה משהו שגם אני חוויתי - שזה ליווי של הרגשה שמשהו רע קורה, רק שהיא לא יודעת למי או מה בעצם קרה... זו הרגשה ממש זוועתית האמת, ודיי קשה להסתובב איתה. היא מודעת לזה שיש לה הילרית בבית, והיא מודעת לזה שאמא שלה עושה מדיטציות, אבל היא עדיין מסרבת להכנס לעולם הזה. אז מה שעשיתי בינתיים, זה לתת לה קריסטלים ולהסביר לה מה כל אחד מהם עושה.

shandror

New member
חשוב רק...

שתבהירי לה שכל מה שאנו מרגישים (חלומות, דמיונות, חזיונות..) באים כדי לעזור לנו - הכל לטובה, להאיר את דרכנו, ולא להפחיד. אם היא מרגישה שעומד לקרות למישהוא משהוא רע - זה לא על מנת להפחיד , אלא להביאה למודעות, ואולי לאפשר לה הזדמנות להזהיר, או לעשות משהוא בנידון לטובה, כך היא לא תלמד לפחד

תודה ../images/Emo39.gif

זה אכן מה שאני עושה... אבל שוב, היא עדיין לא קולטת את ה'הרגשות' האלו ברמה פרטנית אלא כוללת (בדיוק כמו שלי היה בהתחלה) ואני מאוד מבינה שזה בעצם מה שמלחיץ אותה. היא יודעת שהולך לקרות משהו או שכבר קורה, היא רק לא יודעת במי מדובר ומה קרה. לפני שסיפרתי לה שאני בהריון למשל - היא לא ישנה כל הלילה שלפני, והיתה עם הרגשה *כזו*. ברגע שסיפרתי לה היא נשמה עמוק והוציאה כזו נשיפה ארוכה של רווחה, ואז סיפרה לי מה שהרגישה. אני מאוד מבינה את הלחץ הזה שלה, ובמיוחד את אי הוודאות לגבי מה המסר שהיא מקבלת. זה כנראה יקח עוד קצת זמן ותרגול, אבל חוץ מאשר להרגיע אותה, להיות קשובה ולהבין מה עובר עליה - אין לי יותר מידי מה לעשות...

תסבירי לביתך שלבקשות שלנו יש המון כוח.

לכן אם היא מרגישה כך - שתבקש בלב שלא ייקרה שום דבר רע לאנשים הקרובים לה. זה ייתן לה תחושה שהיא עושה מה שאפשר. לא משנה אם היא מאמינה באלוהים או לא - כולנו בלב מדברים איתו מידי פעם. חשוב שנבקש בקשות - תמיד. לא רק כשרע לנו.

למעלה