אני רק שאלה ....

kdr

New member
לפי השמיים

הנקיים
לגמרי, אין סימן לענן או משהו שמסמן
גשם. אם עד השעה 09:00 לא ירד גשם, כפי שזה נראה, אנחנו אם ירצה האשם או איציק יוצאים למסלול
. בכל מקרה יום שישי בישולים לשבת למסיבה שאני לא יודע עליה עדיין.

kdr

New member
למרות הגשם

אנחנו יוצאים לשמורת אפק שבצור שלום. משם למוזיאון אוצרות בחומה, אחורי זה חומוס אצל סוהילה, נחזור דרך הגנים הבהאיים בעכו. בבית אפשר להשתגע.

kdr

New member
חזרנו עכשיו, סוטים שכמונו.

בסוף סטינו מהמסלול האחרון ויצאנו לאיזור הטיול המקורי. קודם עצרנו לקטוף פסיפלורה, ירד מבול וישבנו עם הבעלבית מתחת לסככה ושתינו קפה חם כשמסביב הראיה לטווח של 2-3 מטר, לא ראינו אפילו את המטע מהסככה. לא היינו שם לבד, היו עוד כמה משוגעים. כשהגשם פסק, צייד אותנו הבעלבית בניילונים לכסות את הנעליים ויצאנו לצייד. המטע בוצי לחלוטין אבל יש פרי. משם המשכנו למנחת מגידו, ספרנו 8 רכבים לצידי הכביש. מראה מרהיב של כלניות ועוד פרחים משגעים. בשלוש המשאלות קנינו עציץ יקינטון, בדרך היה לנו מבשם אויר טבעי באוטו. בצומת מנסורה פנינו לצומת אלונים לארוחת צהריים. חזרנו "דרך" בית לחם הגלילית (לא היעזנו להכנס לשביל לחוות התבלינים ורק טיילנו (בהפוגת הגשם) במשק ברנדס ובחנות הסבונים ספירולה. פנינו לטבעון ומשם לכפר חסידים והביתה. הייתה חוויה להתגנב בין הטיפות.

קבל רקע אדום מתחת לכנפיים ../images/Emo47.gif

קולקבוד למסע הרטוב
מקווה שהשארתם לנו פסיפלורה על העצים הגשם שירד היום הוא בבחינת בלון חמצן לפריחה הלוואי וימשיך .....
דרך אגב, בכפר חסידים יש משפחה שעורכת במסגרת פסטיבל טעמים בעמקים ארוחת בראנץ' האם שמעת עליהם פרטים?

kdr

New member
הייתי אצלם, אם אלה הם

יש להם גם כרם זיתים, היינו בשנה שעברה בסוכות והיה מאד נחמד. הם הגישו את תפריט המסעדה בסוכה. כיוון שאנחנו ים תיכוניים, הסתפקנו בפיתה בטאבון עם לבנה. צמוד למסעדה, בפתחה למעשה, יש גם חנות קטנה. קנינו בקבוקון לשמן זית. אנשים חביבים, מחירים סבירים, אוירה נפלאה. מומלץ

כ חיים

New member
ימי ששי - ימי עבודה

כמו שנאמר "מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת". בשבת - פנויים לטיולים.

החלטת ההנעלה :הטיול יתקיים בשבת ../images/Emo88.gif

אי לכך ובהתאם לזאת אשמח אם תצטרפו אלינו בשבת, מזג האוויר עומד להיות נעים וחמים

../images/Emo18.gifרגע, רגע... לאן נוסעים../images/Emo73.gif?

פתאום נפל לי האסימון שלא יודעת לאן הטיול,חחח

TALf2007

New member
אני בבארי בודקת את הפריחה!

אספר לכם במוצ"ש... תהנו בטיול! טל

TALf2007

New member
פריחה של כלניות אין אבל שקדיות יש המון../images/Emo143.gif

ממש מדהימות! יש יותר אנשים מפרחים אבל מים עדיין זורמים בכמה נחלים. הצלחנו לגלות כמה סחלבים קטנטנית ויפיפיים שמזכירים
! איזה טבע מדהים! היה שווה כל רגע! שבוע טוב, טל

למעלה