אני רק שאלה

עמותת "עינב". (למשל ב"מצפה ים").

אני מבקשת לדעת היכן אפשר לקבל מידע על כתובת העמותה הנ"ל, מיהם התורמים לה, מיהם הפעילים בה, וכיצד מצטרפים לעובדים בעבורה. תודה.

neti1234

New member
מבקשת פרטים על פנימיות יום

באיזור יבנה, רחובות והסביבה הקרובה לרחובות. אבל שיהיו גם פנימיות שיקום. אם אפשר לקבל מידע על סדנאות נגד אלימות, סדנאות ריפוי כעס, שליטה עצמית וכד' אשמח מאד.

N E S T E A

New member
שאלה דחופה

שלום לכולם. הבת שלי רוצה ללכת לפנימיה אני נורא מתנגדת כיון שקשה לי להוצא את הילדה מהבית. ובכל דאת הילדה מנדנדת בשנה הבאה היא עולה לכיתה י' היא ילדה נבונה עם יכולות טובות מאוד שאינן באות לידי ביטוי היכן שאנו מתגוררות, היכן אפשר למצוא פנימיה טובה ברחבי הארץ שתהיה ברמה טובה חשוב שבפנימיה יהיו חוגי מחול אשמח לקבל שמות של פנימיות מומלצות, תודה .

פנימיית יום או פנימיה קהילתית ?

ככל שאני מכיר (ואני מכיר) פנימיית יום הינה תכנית, במסגרת המוסד החינוכי, אפילו הוא בי"ס תיכון או חט"ב, בו מאריכים את יום הלימודים, ומשאירים תלמידים לשעורי עזר וחוגים עד שעות אחה"צ-ערב, כולל הזנה. כלומר צריך ללמוד במוסד החינוכי כדי להשאר לפנימיית יום בהמשך יום הפעילות. לדעתי, את מתכוונת לפנימיה בקהילה, אז מוסד פנימייתי הנמצא בתחום של ישוב מסויים, קולט אליו תלמידים מהישוב, הזקוקים לטיפוח או הנמצאים בסיכון. מחנך אותם, מכשיר אותם ובהמשך הם יכולים לישון בבית בגמר יום הפעילות.

joyjoy

New member
הי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מבלי להתערב בהחלטה שלך אני מקווה שתמצאו פיתרון אחר שיאפשר לה להמשיך להתגורר בבית, וגם למצות את היכולות שלה
ולגבי שאלתך,לצערי, אישית אין לי רעיון בשבילך לפנימייה עם חוגי מחול, אבל את מוזמנת להיעזר בקישורי הפורום ולנסות להתעניין ישירות בפנימיות שנראות לך. בהצלחה במציאת הפתרון הטוב ביותר עבורכם.

neti1234

New member
מעדיפה פנימיית יום

רוצה שהילד יחזור בערב הביתה. יש לך טלפונים שלהם? איך הולך תהליך הקבלה? אפשרי גם פנימייה קהילתית, אך העדיפות היא על פנימיית יום. יש לך טיפים בנושא? מה אפשר לעשות כדי שהילד יתקבל במהירות? באמצע שנת הלימודים?

joyjoy

New member
חיפשתי וחיפשתי ומצאתי לך

את האתר של ע"נב , רק שכותבים את זה בלי י בהצלחה במציאת מה שחיפשת

למעלה