אני רק שאלה

lilo4

New member
אני רק שאלה ../images/Emo53.gif

[אוקיי, שיקרתי. אז שאלות
] אני אתחיל בזה שאני מחפשת שני גוונים של לקים. ההסבר יהיה דיי קשה, כי אין לי תמונה של "כזה אני רוצה!" אלא הכל יהיה בערך ועם תיאורים מוזרים
אני אשמח להמלצות על חברות שאפשר להשיג בארץ, אבל אין לי שום בעיה לחפור באיביי בשביל זה [במחשבה שניה- אולי הגיע הזמן, בעצם].
בהתחלה התאהבתי בטארט דקו של אסי, כי חשבתי שהוא נראה ככה. ואז גיליתי שהוא בעצם עם נטייה חזקה לכתום. יש לשיק את 286 שהוא הכי קרוב שמצאתי בארץ, אבל הוא כהה לי מדי. אני אשמח מאוד לקבל המלצה על לק שדומה לסווטצ' המעוות של הטארט דקו
[רק הבהרה- אני לא מחפשת לק עם נטייה לכתום/אפרסק, אלא לק וורוד בהיר]
ואם חשבתן שהתיאור הקודם היה מוזר.... אני מחפשת לק אדום שתהיה לו קצת נטייה לא מורגשת לגוון סגול/פוקסיה, בגוון לא כהה. ראיתי את זה על מישהי והתפדחתי לשאול והשאלה השלישית- מדבקות. אין לי כוח להתעסק עם חותמות, והתחלתי לחשוב לכיוון של מדבקות. איך עובד העסק? מתי מדביקים- כשהלק רטוב? כשהוא יבש לגמרי? להדביק ואז למרוח שכבה של מייבש? ואם יש למישהי המלצה על חברה מסוימת או חנות שאפשר לקנות בה מדבקות עדינות, אני אשמח.

lola0

New member
כמה תשובות..

בקשר למדבקות, זה ממש פשוט! לוקחים מדבקה, מדביקים כשהלק יבש ואפשר להשים עליו טופ/מייבש/לא להשים כלום מדבקות אפשר לקנות כמעט בכל מקום, את רוב המדבקות שלי קניתי בביוטי קר (בסניף פ"ת), יש שם מבחר ענק! לק ורוד בהיר, את יכולה לנסות את confetti של אורלי הוא ורוד ממש בהיר, מה שאת רואה בתמונה זה 3 שכבות.. אני קניתי אותו בסופר פארם מקווה שעזרתי :)

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לגבי המדבקות- תודה רבה, אני אנסה. לגבי הלק הוורוד- חיפשתי משהו בכיוון של הסווטצ' ששמתי
יש לי לק דומה לתמונה שהעלית, לק שאמור במקור להיות חלק מערכת פרנץ' אבל אני אוהבת אותו ככה. אז תודה

iefrat

New member
ביוטי קייר ותשובה

או חלק מהתשובות: בתקווה שהצלחתי להבין איזה גוון את מחפשת. 1. אם תעמדי מול סטנד שיש מבחר גדול של CHIC יש להם גוון 202 או משהו כזה (204 לילך קניתי חברה קנתה את הורוד - הוא מספר דומה) יכול להיות שתאהבי 271 של ג'ייד ראי סווט'צ לא התלהבתי מהמריחה!!! אבל הגוןן יפיפה. 2. לגבי האדום אין לי מושג למה את מתכוונת ואני אוהבת אדומים . אבל אני גורסת שאם ראית על מישהי בגד, נעל, תיק לק שעושה לך את זה ברמות - לשאול!!!!! (ובד"כ התשובה היא חו"ל או קריית שמונה וכאלה. אבל היו לי הפתעות שוות כמו תיק מדהים שראיתי על מישהי בס.פארם, אמרה שקנתה בדן קסידי ב320 . רצתי לשם בו ברגע ו הוא היה ב50% - גם תיק מהמם וגם מחיר מהמם - פשוט לשאול! 3. מדבקות - אתמול הייתי בביוטי קייר וקניתי. - יש להם המון דוגמאות של מדבקות והמון צבעים - פרחים,סמלים,מבריקים וכו במחיר של שקלים בודדים - אמור להיות פשוט לשים אותן,בד"כ זה על ניילון שקוף ודביק,את מקלפת את מדבקונת בזהירות שלא תיקרע מניחה על הציפורן ומורחת מעל TOPאו לק שקוף. קצת סבלנות ויוצא מקסים. בהצלחה!

lilo4

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

1. אני אבדוק את האופציות שהצעת, תודה
2. אם זה מישהי שאני מכירה אז אין לי בעיה לשאול, אבל יש לי בעיה שאני עובדת בתור פקידת קבלה. "עברו תחתי" הרבה בחורות עם תכשיטים/איפור/לק/תיק/חולצה/נעליים מדהימים, לא את כולן אני יכולה לשאול כי לא כולן יקבלו את זה בצורה יפה ואני באמת לא רוצה להטריד את האורחות שלי
במקרה הספציפי הזה- ראיתי את הבחורה באוטובוס, בדיוק כשהיא קמה כדי לרדת בתחנה. היה נראה לי מוגזם לרוץ אחריה, לרדת בתחנה לא שלי ולשאול
[אבל אולי הייתי צריכה לעשות את זה
סתם, סתם] 3. תודה גם לך על ההמלצות בנוגע למדבקות
אני אנסה

bashmorsh

New member
הסווטצ' ששמת הוא של Van D'go../images/Emo2.gif

לא של Tart Deco... אז אולי כן תאהבי את Van D'go

Harlot

New member
ככה -

הטארט דקו דווקא כן דומה לסווטצ' שהבאת. אבל אם את מחפשת ורוד בהיר קריר יותר, בלי הנטיה האפרסקית, הנה כמה הצעות: Orly Cupcake Color Club Vintage Couture China Glaze Something Sweet Andrea Milano - 14 סווטצ'ים של כולם יש אצלי בבלוג. לגבי לק אדום אני כנראה פחות יכולה לעזור כי אני לא מחובבות האדומים, אבל לצ'יינה גלייז היה את Heli-Yum מקולקציית האביב האחרונה. כבר אין לי אותו אבל אולי שווה לך לבדוק...

lilo4

New member
שפיצית ../images/Emo13.gif

הכיוון הוא אכן ורוד קריר, תודה על כל ההמלצות. ה-HELI-YUM הוא מאוד מאוד בכיוון. לא בול אותו הדבר, אבל מאוד מתקרב, אני אבדוק את זה, תודה

lilo4

New member
לייף מחוץ לתחום בשבילי ../images/Emo8.gif

אני יכולה לסחוב עם לקים הרבה מאוד זמן [השיא- שבועיים, עם לק שהיה במצב סביר+] אבל לייף ואנדריאה מחזיקים עלי מקסימום 3 ימים, וכבר ביום השני הלקים מתחילים להתמלא סדקים- אז למרות המחיר המפתה אני מוותרת עליהם. אבל תודה

if i fell

New member
../images/Emo203.gifבכיף :)

ואני לא מנסה שיחזיק כ"כ הרבה זמן.. אני לפעמים משתעממת באותו יום..

lilo4

New member
יש לי בעיה

שאין לי הרבה זמן להתעסק עם זה. למשל בשבוע שעבר או עכשיו- ידעתי שאני צריכה לבחור לק בהיר וסולידי, כזה שאני אוכל למשוך איתו כמעט שבוע כי לא יהיה לי זמן להחליף באמצע. ולקים כהים אחרי יומיים כבר רואים את כל הפגמים שלהם והשחיקה בקצות הציפורניים, ואז אני מתעצבנת ומחליפה... וכשאין לי זמן אני צריכה משהו שיחזיק לי הרבה.

iefrat

New member
סtלי הtנסן extreme wear?

אז ככה: ראתי את הפרסום של ס.פארם שיש 25% הנחה ויש שורת צבעים ובהם כסף מלא. מישהי יודעת, ראתה ממליצה?ובכלל איך הלקים שלהם? רגילים וסדרת המחזקים?

למעלה