אני... רק שאלה...

אני... רק שאלה...

אהלן הועד להסדרת גידול חיות אקזוטיות בשבי- איפה זה עומד כיום? מה התקדם מאז קרבות הדמים בשעתו? מה ידוע לכם לגבי עדכון הרשימה כפי שהתבקש בפעם שעברה? מול מי (שם+תפקיד) ברט"ג עובד הועד? הפעם ללא ציניות, כי את הנושא הזה באמת חשוב לקדם.

dreaming h

New member
שאלה טובה

גם אני תוהה. אני מניחה שהפרסונה שיכולה לענות על כך היא רן. רן?

רן333

New member
רט"ג העמידה את הנושא למה שהוגדר כ

"שימוע ציבורי". התקבלו הסתייגויות שונות מגורמים שונים, כולל מאיתנו - הועד להסדרת הגידול חיות אקזוטיות. רט"ג אמורה לעבד את החומר, ולהודיע לציבור מה בכוונתה לעשות. (ואולי גם להיערך להגנה על עמדותיה בנושא בבית המשפט). אגב, לטובת מי שלא עקב אחרי הסיפור הזה מתחילתו, אפשר לקרוא עליו קצת **כאן**, וגם **פה**, וכנראה שגם בעוד מספר הודעות שנכתבו כאן בפורום ושאותן אני לא מוצא כרגע. ואם תרשו לי לנצל את ההזדמנות: עדיין לא מאוחר לתרום כסף. יתכן שיש לפנינו מאבק משפטי רציני, והתרומות מועילות מאוד בתחום הזה. פרטים בנושא העברת התרומות ניתן למצוא בהודעה **הזו**.

תודה, אם כי...

לא ברור לי מי ברט"ג אמור לעבד את החומר. באיזה מומחים מתייעצים שם כיום? (שמות). אם מדובר ברשימה לא רלוונטית (איני מומחה!) לא עשינו בזה כלום. האם/איפה ישנם פלונטרים כיום עם משרד החקלאות בנושא? אותי באופן אישי מטריד יותר (מטבע הדברים) נושא הציפורים, אם כי גם תחום הזוחליידא בעייתי (והקהל שלו כידוע שונה).

למעלה