אני רק שאלה

טחג

New member
אני רק שאלה

לא בלוגרית, אבל מנסה לחפש נואשות פורום מסוים ולא מצליחה בשום דרך. ניסיתי לעשות חיפוש בבלוגים דרך השם של הבלוג ודרך הניק של הכותב ובשני המקרים נאמר לי שאין תוצאות. ניסיתי להכנס לתחום שאליו לדעתי הבלוג אמור להיות שייך והופיע דף ריק. הצילו!!! גלו לי איך אני יכולה למצוא את הבלוג האבוד.......... תודה

lifie

New member
את בטוחה

שהבלוג עדיין קיים ... ? יכול להיות שזה שכתב אותו... מחק אותו ...

טחג

New member
כן, אני בטוחה.

זה בלוג שרץ כבר הרבה זמן ולא נראה לי סביר שמחקו אותו פתאום.

TheWhiteTigris

New member
שתי אפשרויות שעולות לי בראש:

1) גוגל. 2) אם היית כותבת את שם הבלוג כאן, אולי מישהו היה מזהה...

noaost

New member
חיפוש בלוג

לצערנו, מנוע החיפוש בבלוגיה לא עובד. מדוע? למה? לאלוהי הטכנולוגיה והמתכנתים פתרונים. בכל אופן, נסי לרשום את שם הבלוג/שם הבלוגר בגוגל. סביר להניח שתמצאי. עמך הסליחה על אי הנוחות נועה מנהלת הבלוגיה

טחג

New member
חיפשתי בגוגל ומצאתי

מצחיק שאני צריכה לצאת מתפוז לגוגל כדי למצוא משהו שאמור להיות במערכת של תפוז. והערה קטנה אם יותר לי - כמנהלת הבלוגיה נראה לי שצריך להיות לך עניין שמנוע החיפוש הזה יעבוד כמה שיותר מהר וכמה שיותר טוב. במקרה הזה היה לי חשוב למצוא את הבלוג (הבלוג של ניקי ב. דרך אגב, מומלץ מאד) אז התאמצתי. אני מניחה שבד"כ אנשים רוצים לחזור לאיזשהו פוסט שעניין אותם, אבל אם הם לא יוכלו למצוא אותו בקלות הם יוותרו, ואז מספר הכניסות לאותו בלוג יהיה נמוך יותר ממה שהיה יכול להיות. סליחה אם אמרתי דברים מובנים מאליהם - פשוט צרם לי. שנה טובה!

noaost

New member
ברור

ברור וידוע- אכן, כמנהלת בלוגיה יש לי אינטרס-על שכל הדברים הללו (חיפוש, עדכונים וכד') יעבדו וכמה שיותר מהר. תאמיני לי שלי זה עולה יותר, וכאב הלב שלי גדל בכל פעם שאני צריכה לענות לגולש/ת שיחפשו בגוגל או שיתאזרו בסבלנות עד שהעדכונים יחזרו. את צודקת, הדבר אכן פוגע בבלוגיה, אבל מלבד להשתטח לרגליהם של המתכנתים ולהתחנן- אין לי הרבה מה לעשות. אם הייתי יכולה לסדר את זה בעצמי הייתי עושה את זה, נשבעת. בכל מקרה, תודה על תשומת הלב והזמן שהקדשת, ובעיקר- שתהיה שנה טובה. נועה מנהלת הבלוגיה

למעלה