אני רק שאלה

tiptipot

New member
אני רק שאלה

שלום,
אני בת 24 ומעולם לא הייתי בזוגיות עם גבר.
יצאתי מקשר ארוך (3 שנים) עם בחורה לפני כמה חודשים ולאחרונה התחלתי לצאת לדייטים עם גברים, מתוך ידיעה שהזוגיות הלסבית הייתה רק ניסיון והפרק ההוא בחיים שלי הסתיים.
השאלה היא - האם זה מרתיע גברים לדעת שהאישה שהם יוצאים איתה הייתה בזוגיות עם אישה, בהנחה שהם מעוניינים בקשר רציני ולא "סתם סטוץ"?
אני תמיד מפחדת "לחשוף" את החלק הזה בחיים שלי כדי שלא יחשוב שאני לא החלטית.
אשמח לשמוע חוות דעת
 

רואה 6 6

New member
היות ולא מדובר במחלה מדבקת או מצב בריאותי אחר

אני בכלל לא חושבת שזה דבר שיש לחשוף בהקדם. אם את שלמה עם עצמך ויודעת שאת "אישה של גברים", מדוע את צריכה לספר מיד?
קודם כל מכירים, אח"כ רואים אם יש מקום לדבר על זה ואם את בוחרת לדבר על זה רצוי להישאר פשוטה וקונקרטית: כך וכך היה והבנת שלא כך וכך.
אנשים ששלמים עם חייהם משאירים פחות סימני שאלה אצל זולתם.
 
אני חושבת שזה משהו שמאוד תלוי בגבר הספציפי


יש גברים שלא יתרגשו ויסתכלו על זה כעל פרק שנסגר בחייך, יש גברים שיהיו לחוצים מזה ולא ירצו להמשיך את הקשר...
&nbsp
אני חושבת שזה משהו שאת יכולה לשתף ולספר בשלב כשהקשר מתקדם לכיוון רציני.
אל תעשי מזה סיפור גדול וזה לא יהיה סיפור גדול בעיני הצד השני.
 

A לוןA

New member
יש ויש

כולנו עושים בחירות בחיים, שעשויות לפסול אותנו בעיני בני זוג עתידיים- אבל אלו הבחירות שעשינו.
אני למשל הייתי לוחם בצבא. אני מניח שזה פוסל אותי בעיני חלק מהאוכלוסיה (נגיד, שמאלנים קיצוניים וחרדים קיצוניים), חלק מהאוכלוסיה ימצאו את זה מושך והיתר יגלו רמה מסויימת של אדישות/התעניינות- אבל במגוון השיקולים (יופי, משיכה מינית, יציבות, התאמה,אישיות) זה לא ממש ישחק תפקיד.
ככה גם אצלך-
יש כאלו שזה יפסול אותך בעיניהם (וביננו, טוב שכך. מי רוצה לחיות עם אנשים אטומים?), יש כאלו שזה דווקא ידליק אותם- והרוב יגלו לזה רמה מסויימת של אדישות/התעניינות אבל במגוון השיקולים של ההתאמה- זה לא יתפוס מקום מרכזי.

לא צריך "לנפנף" את זה כדגל, ולא צריך להסתיר. אם וכאשר עולה שאלת האקסים/מערכות יחסים קודמות- אפשר להעלות את זה אז, בצורה טיבעית ושלמה עם עצמך.



(הבעיה היחידה שיכולה לעות, לדעתי, עם החשיפה הזו היא לא שהוא יחשוב שאת לא החלטית, אלא שהוא יפחד שיום אחד תחשקי שוב באישה, ותעזבי/תבגדי. זה חשש שצריך לטפל בו אם וכאשר יעלה)
 

Ginger L Honey

New member
הכי חשוב שתיהי כנה

אין צורך לדבר על מערכות יחסים קודמות בדייט ראשון או שני, אבל כאשר מתחילים לדבר על זה, תאמרי את האמת.
את האדם הנכון זה לא ירתיע.
גבר שירתע מהמידע הזה כנראה לא מתאים עבורך.
&nbsp
אם כבר לדעתי יותר מרתיע שאת מתארת מערכת יחסים של שלוש שנים כ"רק נסיון"
את יכולה לומר במקום משהו בסגנון:
התאהבתי באדם, במקרה זו היתה אישה. בסופו של דבר הבנתי שאני לא באמת נמשכת אל נשים ושאין לזה עתיד.
שהבחור לא יחשוב שהפעם זה רק נסיון עם גברים...
 

דובי1401

New member
אישית..

לא הייתי משתפת בזה. הייתי משאירה את זה לעצמי.
מתישהו זה יכול להתנקם בך...
יש לי חברה שהיא אוהבת גברים מושבעת,אך הייתה לה התנסות עם מישהי,זוהי תקופה שהיא מחקה מהחיים שלה ובעלה ממש לא יודע מזה....
&nbsp
 

sweetdreams

New member
הכל תלוי באיך את רוצה לחיות את חייך..

אני חושבת שככל שההתייחסות לכך היא כאל ״סוד אפל״, כך המשקל שיהיה לו על חייך הוא יותר כבד.
&nbsp
וגם.. כשאת אומרת ״להתנקם״, למה את מתכוונת? האם לפי דעתך בעלה של החברה ימחוק אותה מחייו אם יידע על עברה?
כי אם לזו הכוונה, אז בעיניי כבר עכשיו ״העבר״ שלה מתנקם בה, רק שזו לא ההתנסות ההרפתקנית כי אם הבחירה שלה בבעלה, ממנו היא מוצאת צורך להסתיר פרטים מסויימים מחייה ויהי מה, שמתנקמת בה.
 

רואה 6 6

New member
אני מסכימה איתך לגמרי,במקרים שונים.

העבר המיני שלך,אם אין חשש בריאותי אמור ליהיות שלך לגמרי.עם זאת,אנשים רוצים לחלוק ולאחרים זה ממש קשה לסחוב את סודותיהם לבד ולכן צריך לפקוח עיניים ולדעת למי לספר.
 

sweetdreams

New member
אני חושבת שיש הבדל גדול בין מה שאתן מתארות

אני לא חושבת שאת מחוייבת להסגיר את כל הפרטים על העבר המיני שלך. למשל, אם את אדם פרטי שרוצה לשמור את הדברים הללו לעצמו, אני חושבת שבן הזוג צריך לכבד את זה.
אבל בעוד שאת מדברת על לא לספר, היא מדברת על ממש להסתיר, ומתוך מחשבה שהשיתוף יתנקם בה. כך שגם אם הפעולה נראית לך אותה פעולה (קרי: לא לספר), הגישות הן שונות לחלוטין.
 

supersonic777

New member
השאלה היא:מה את עכשיו,כלומר,איך את מגדירה את עצמך...?

ואם יבוא לך שוב להיות עם אישה?
יש פה בעייתיות...
ובדיוק!"החלטיות",זו מילת המפתח...
 
למעלה