אני רק שאלה...

Dorothy in Asia

New member
אני רק שאלה...

שלום :)
חדשה פה
קראתי המון אחורה בפורום וגם מאמרים ובכל זאת מנסה לברר כמה דברים ואשמח אם מישהו יוכל לענות מנסיונו או להפנות למקומות הנכונים.

1. אני מחפשת תכניות הסבה למקצוע עבודה סוציאלית - האם זה משהו שקיים באוסטרליה? אם כן אשמח לשמוע ממישהו שעשה את זה. (וכמובן אשמח לשמוע גם המלצות או אי המלצות על מוסדות לימודים!)

2. נניח שמצאתי את האוניברסיטה בה אני מעונינת לעשות הסבה לעבודה סוציאלית או ממשיכה לתואר מתקדם, התקבלתי ועכשיו אני מוציאה ויזה - הבנתי שלסטודנט יש אפשרות לעבוד חצי משרה במסגרת ויזת הסטודנט - האם בעלי(לא סטודנט) זכאי לויזה שתאפשר לו לעבוד בתקופה בה אני לומדת? האם יש הגבלת גיל? מה לגבי ילדיי? האם יהיו זכאים ללמוד בבית ספר ממשלתי? האם בתקופה זו אפשר לפתוח עסק עצמאי? או רק לעבוד כשכירים?

תודה!

Javali

New member
תשובה לא מעודכנת

לפני שמונה שנים התשובות לשאלה 2 היו:
האם בעלי(לא סטודנט) זכאי לויזה שתאפשר לו לעבוד בתקופה בה אני לומדת? - כן
האם יש הגבלת גיל? - כן - אבל זה הרבה מתחת לגיל שבו מותר להתחתן כך שזה כנראה לא רלוונטי
מה לגבי ילדיי? האם יהיו זכאים ללמוד בבית ספר ממשלתי? - זכאים ללמוד כן, אבל זה עלול להיות כרוך בתשלום.
האם בתקופה זו אפשר לפתוח עסק עצמאי? או רק לעבוד כשכירים? - אפשר לפתוח עסק.

arieltr

New member
הרחבה לא מעודכנת לתשובה לא מעודכנת

גם מלפני 8 שנים בערך.
האם בעלי(לא סטודנט) זכאי לויזה שתאפשר לו לעבוד בתקופה בה אני לומדת? - כן. במידה והלימודים הינם לתואר שני ומעלה, הויזה של בן הזוג מתירה לעבוד משרה מלאה (40 שעות). במידה והלימודים לתואר ראשון או לתעודה הויזה מתירה לעבוד חצי משרה בלבד (20 שעות) בתקופת הסמסטר ומשרה מלאה בתקופת החופשות בלבד.

Monash

New member
Re: Student Dependents

In order for you to be granted with a student visa, you will need to provide evidence that your school age kids (if any) have been accepted into a school (private or public) in Australia as international students. From memory, the cost of study at a primary schools (public) in Victoria is around $8,000 to 9,000 AUD per year, per child..

Dorothy in Asia

New member
Ok...

That lil bit of info changes the picture tremendously
&nbsp
Thanks for your replies!
and for the links - will check them now

למעלה