אני ר-ע-בה!

kiticat

New member
אני ר-ע-בה!

או לפחות כך נדמה לי. אין בבית מפילים והדבר היחיד שכן יכול לקרוץ לי הם המאפינים שהקפאתי. למה הקפאתי? בגלל שאני מכירה את עצמי. אני גם לא מסוגלת לחשוב עליהם מאז שגילתי שהם 350 קלוריות לאחד.... מצד אחד אני לא חושבת שאני רעבה. נראה לי רק שהעובדה שאני מפנטזת על גלידה מסויימת כבר בערך יום וחצי גורמת לי יסוריי מצפון. ואני לא מבינה למה... ביום שבת קבעתי לעצמי צ´ופר וזה אחרי שבכלל הרשתי לעצמי משהו כזה. גם מפריע לי שזה ברובו שומן. למה הדברים הטעימים חייבים להיות מפוצצים בשומן? אוף. גם לא נראה לי שיהיה לי כוח לעשות מחר הליכה וזה די מבאס אותי. החום הזה הורג אותי! וגם אין כוח! אני רוצה גלידה!!!!!!!! אוף! אוף! אוף! זה מבאס. זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת..... ומחר- קניות. אני לא יודעת איך אני אעמוד בפני התשוקות והתאוות שלי..... אני לא רוצה לזרוק את הדיאטה לפח- רק התחלתי. מצד שני, אני לא יודעת איך אני אעבור את החום הזה. לא יודעת איך אני אסתדר עם הדיאטה ועם החום. זה מבאס..... נמאס. פשוט נמאס.

אביטל +

New member
רעב, קניות ולילה טוב ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, בואי נגדיר רעב. רעב זה כשהבטן ריקה ומרגישה חלולה. אם את לא זוכרת את ההרגשה אז אל תאכלי למשך חצי יום. סביר להניח שתרגישי זאת היטב. אחת הטעויות הנפוצות בדיאטה זו התעלמות מהרעב. כשרעבים לא אוכלים כי זה לא בתפריט, זה לא מתאים להוראות וכו´ אבל רעב זה סימן שהגוף נותן לנו שהוא צריך משהו. בעיה נוספת היא אכילה שלא בזמן רעב, או כאשר מרגישים משהו ומשתמשים באוכל כדי להשקיט אותו (שיעמום, חרדה, פחד, עצב וכו´). לדעתי, כל יום צריך לאכול משהו אחד שאנחנו אוהבים וטעים לנו. כאילו חטא. רק מה ? לשים לב לכמויות. 5 כפיות גדושות גלידה טעימה ביום לא ישמינו אותך או אפילו יחבלו בתהליך ההרזיה. 20 כפות גדושות כן יעשו את זה. בקשר להליכה - אני מבינה אותך. אצלי זה דווקא גומר את היום טוב טוב. אבל כל אחד מגיב אחרת לחום. קניות - כמו כל דבר, תכנון תחילה מביא לתוצאות. תכיני רשימה ולא לחרוג ממנה. נכון, זה קשה לעבור ולראות דברים שאת אוהבת לאכול ולא לקחת ולשים בעגלה. את יכולה להחליט מראש איזה דבר טעים את כן קונה. או להחליט מראש שאת קונה רק דבר אחד כזה. רק לתכנן. ובאמת באסה החום הזה. והוא באמת נמאס. אבל החיים מלאים בתירוצים למה לא להרזות ולמה נשברנו בדיאטה שלנו. והרי כולנו יודעים, שב 99% זה רק תירוצים. תחשבי מה ישפר בשבילך את ההרגשה. משהו בר השגה ורצוי לא קשור במזון. לילה טוב

kiticat

New member
לא יודעת

זה כבר הצ´אנס הרביעי שאני נותנת לדיאטה שלי. עוד מעט אני סוגרת חודש וחצי של דיאטה. רק שלא ירדתי כלום. אז ביום ראשון נשקלתי וביום ראשון הבא אני אשקל. בדיאטה שלי יש צ´ופר עד 350 קלוריות בשבת בערב. מין פרס שסוגר את השבוע. וביום ראשון בבוקר השקילה הבאה. ואם אכן אין תוצאות. אני מצטערת. אני פשוט לא אעמוד בזה יותר. די לדיאטות. כל המרץ ירד. בכל אופן, אני רוצה גלידה. זה כולה 270 קלוריות, ואני יודעת שאם אני מוותרת על הפשטידה ופריכית מבחינת קלוריות זה עובד, אבל זה קלוריות שבאות משומן, ולא מפחמימות או חלבונים לדוגמא. אוף.

kiticat

New member
למה קלוריה

לא יכולה להיות סתם קלוריה? ואני נורא מקווה שאני אקבל תמריץ. כי יש לי הרגשה שאני עוד ארמה השבוע. ובמיוחד בשבת עם כל האוכל.

אביטל +

New member
תשמעי משהו

גם הדיאטה הטובה ביותר בעולם (אם קיים דבר כזה) לא מתאימה לכולם. התפריט שלך חייב להתאים לך אישית, וחייב לספק אותך. אם את נמצאת במצב שבו את כל הזמן חושבת על מזון מסויים, או על הארוחה הבאה, לדעתי משהו לא בסדר. האם הבעיה היא האוכל/התפריט עצמו ? או שהבעיה היא סבלנות ? אני לא זוכרת לגמרי את כל הנתונים שלך (וגם אי אפשר לעשות חיפוש בפורום) אז בבקשה תזכירי לי כמה את צריכה להוריד. יום טוב

ס ו ז א ן

New member
גלידה../images/Emo70.gif

את חייבת לקנות מחר בקניות את הגלידה דיאט של שטראוס שוקו וניל ללא סוכר פשוט תחליף מעולה ומצנן את הגוף בימים השןרפים האלו כמעט ללא שומן וטעים

kiticat

New member
יש לי

גלידה דיאטטית. תודה. ואלה שאני קונה עם אפס אחוז שומן. אבל התשוקה שלי היא לגלידה אמיתית משמנת...

אלי ו.

New member
רעב הוא דיאטן רע

זה לא רעיון טוב להיות רעבים (באמת) בדיאטה. קניות בזמן רעב, זה לחפש צרות. אכלי משהו לפני הקניות. מצאי נשנושים דיאטטיים ממלאים שמתאימים לך. מוצרים שעתירים בסיבים נוטים להיות מאוד משביעים, דגני בוקר "פיבר "1 של נסטלה לדוגמא (שצריכים כבר לתת לי אחוזים מכל הפרסום שאני עושה להם) זה חטיף דל קלוריות עתיר סיבים. אני לא זוכר את התפריט שלך, אבל גם תוספת ירקות בכל ארוחה זה ממלא ועוזר נגד רעב.

למעלה