אני שבוע 17 ועדיין בחילות....

orli12341

New member
אני שבוע 17 ועדיין בחילות....

אני יודעת שזה "צרות של עשירים" אבל חשבתי שבשבוע כזה כבר ארגיש יותר טוב מבחינת האוכל...שהחשק לאוכל יחזור....
אני מתגעגעת להנות מאוכל טוב..
אני יודעת שאני צריכה לשמוח שההריון מתקדם והבדיקות בסדר עד עכשיו ברוך השם, אבל רוצה קצת להנות מההריון , לנצל את ההריון שאפשר לאכול ולא להתבאס אח"כ (כי הרי אני אוכלת בשביל שניים)....

אקיצר אני לוקחת מידי פעם כדור דיקלקטין, נגד בחילות והוא ממש עוזר אבל בא לי להרגיש טוב גם בלי הכדור....
איך אצלכן?
האם יש בנות שעדיין בשבוע זה סבלו מבחילות? ואם כן עד מתי?...

תודה על ההקשבה והסבלנות...

אהההה

אני לא מעודדת - בחילות מרגע ההפריה עד הלידה, הריון שלישי ברציפות.
העצה שלי כל מיני דברים בתזונה
זה לא לאכול דברים שמשאירים טעם לוואי חזק כמו שומבצל או דג מלוח (וכמה שאני חוטאת בזה דווקא)
לאכול כל כמה שעות ולא להגיע למצב רעב, להחזיק בתיק שקית עם תפוח וכמה אגוזים למצבי דחק.
לא לשכוח לשתות, רצוי מים. אני למשל חייבת את הקפה בבוקר, ודווקא זה מה שמרגיע את הקאות הבוקר בסופו של דבר.
גלי מה הדבר הראשון שאת יכולה לדמיין בלי שהבחילה תגבר ותאכלי את זה.
סודה עושה לי פלאים הריון שלישי ברצף. הריון שלישי
לזרום עם החשק - מה שבא לך את לא תקיאי ::) רוב הסיכויים.
להמנע למהסתכל בטלפון בנסיעות בתור נוסעת, אותי זה מביא לבחילה מטורפת
&nbsp

שירהד1

Member
מנהל
זה מאוד אינדיבידואלי...

לי לא היו בחילות אף פעם בהריונות (אל תקנאי בי...).
אני מכירה כאלו שהיו להן בחילות והקאות מראשית ההריון עד סוף ההריון, ואני מכירה כאלו שהיו רק בחילות בשליש הראשון, וגם כאלו שהיו להן בחילות+הקאות בשליש הראשון. גם מבחינת העוצמה- זה השתנה בין אחת לאחת.

אני מקווה עבורך שהבחילות יחלפו, כי האמת היא שזה נשמע ממש מבאס.
אבל תגידי- את כותבת שהכדור עוזר לך. האם יש לך אפשרות (מבחינה רפואית) להמשיך ולקחת את הכדור? ברור שאת רוצה להרגיש טוב גם בלעדיו, אבל אם אין אפשרות כזו עכשיו, ומותר להמשיך ולקחת אותו- לא הייתי חושבת פעמיים בכלל.
גם לי בא שלא תהיה לי הנטייה הגנטית של כאבי ראש ומגרנות, אבל ירשתי את זה מאמא שלי, ויש כדורים נגד כאבי ראש ומגרנה שעוזרים לי, אז אני לוקחת. מה עדיף? לסבול? לא נראה לי...

תרגישי טוב!
שירה.

שירה דוד - מרפאה בעיסוק -
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים בעלי קשיים התפתחותיים ולקויות למידה.
מדריכה קלינית של מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות.
מנהלת פורום אובדן הריון.
09-7749028

אצלי עברו בשבוע 16, וחזרו כמה חודש אחר כך

אם כי בעוצמה פחותה יותר, רק בחילות וצרבות, ללא ההקאות הנוראיות של השליש הראשון.
מצד שני, זה השלב שבו התחלתי לצבור כרס שלא קשורה לעוברית, אז יש צד חיובי לבחילות

למעלה