אני שבור

אני שבור

לא יודע מה קרה לי אני כמעט חודשיים פרוד מחברה שלי וכבר הייתי בטוח שהתגברתי עלייה עד אתמול העורך דין שלנו לא ידע שנפרדנו וקרא לשנינו ביחד כשבאתי הייתי בהלם שהיא שם אבל זה לא עשה לי כלום רגשית כאילו היא ידידה שלי ולא מישהי שהייתי אמור להתחתן איתה כשיצאנו מהעורך דין היא הציעה לי ללכת לאכול משהו והסכמתי ואל תשאלו אותי למה כי אני אוכל את עצמי עד עכשיו על זה אולי בגלל שהייתי בטוח שהתגברנו על זה וישבנו והתחלנו לדבר מה עשינו בחודשיים האלה והוצאתי ממנה שהיא יצאה עם מישהו והתנשקה איתו הייתי בהלם הכל חזר לי נשברתי כמו לא יודע מה פתאום המבטים שלנו הצטלבו והתנשקנו נשיקה לוהטת כשכל השלוש שנים שהיינו ביחד לא התנשקנו ככה מפה לשם דיברנו בערב על מצב שנחזור וניתקתי איתה את השיחה היא אמרה שהיא רוצה לחשוב על זה טוב אני חשבתי בלילה לא ישנתי והגעתי למסקנה שהיא לא תוכל לשים את הדבים בצד ולשכוח את הכל וידעתי בתוכי שהקשר הזה דינו לאבדון וככה אני רק אפגע ואפגע בה גם כי חבר שלי אמר לי כשחוזרים הקשר לא יחזור להיות כמו שהיה כי כל צד ראה את החולשות של השני והוא יטפס על זה וגם הוא אמר לי שאני יידע שאם נחזור אני יהיה האפס שלה כל החיים או עד שהיא תפרד וכשחשבתי על זה הגעתי למסקנה שזה נכון כי הרי מעכשיו כל פעם שנריב לא יהיה לה בעייה לחתוך כי היא יודעת שאני אתקפל בקיצור היא התקשרה בצהריים ולא נתתי לה לדבר ואמרתי לה שאני רוצה שננתק את הקשר והיא התעצבנה ואמרה לי שאני אתקשר אלייה שאני יחליט ואני לא יכלתי לחתוך את זה חבר שלי ראה אותי ככה והתקשר אלייה ואמר לה כל מיני דברים שתפסיק להתקשר אליי שאני רוצה לחתוך את זה ואני לא מסוגל בקיצור מה שרציתי להגיד לה והוא זרק לה שאני אוהב אותה אבל אני יודע שאנחנו לא מתאימים קיצור היא נפגעה ממנו אמא שלה התקשרה אלי וצעקה עליי מי הוא שהוא ישפוט את הבת שלי ולמה אתה לא גבר לדבר אלייה לבד וידעתי שהיא כל כך צודקת שרציתי לקבור את עצמי מה שיצא שפגעתי בה עוד יותר ואני שבור לא רציתי לפגוע בה פשוט רציתי שהוא יגיד את מה שלא הייתי מסוגל להגיד לה כי זה כאב לי ושמעתי אותה ברקע בוכה נשבר לי הלב אני לא יכול לשון אני לא נרדם מה אני יכול לעשות עכשיו???

../images/Emo24.gif

תראה מותק.. שזה לא הולך אז זה לא הולך
לא משנה כמה אתה אוהב אותה אתה חייב לתת לה ללכת (אם היא לא רוצה אותך כמובן) הזמן יגרום לך לשכוח אותה.
והפצעים שלך ירפאו מאחלת לך רק טוב ושתהיה חזק

עד לפני שראיתי אותה

הייתי חזקאבל זה יצא ככה שהיא רצתה לחזור אז אני לא רציתי ושאני רציתי היא לא רצתה

למה האהבה כל כך מסובכת?

שמישהו יסביר לי את זה גם..
למה אי אפשר לאהוב מבלי לסבול

כאב זה חלק הלתי נפרד מהחיים

(ומי כמוני יודע?). אני אישית מעדיף לאהוב ולכאוב, מאשר לא לאהוב בכלל. חיים בלי אהבה, הם לא חיים.

קבלי שיר חזק

האהבה הזו שרפה לי את הנשמה האהבה הזו בי רק התנקמה את האהבה הזו לא רוצה יותר על אהבה כזו כדאי כבר לוותר שרפתי את התמונות מחקתי גם את שמה קיללתי את היום שהתאבתי בה אל תדברו יותר על זאת האהבה אל תראו לי אף תמונה אל תזכירו לי את שמה

Piren

New member
אני חושב שזה...

...המשפט הכי ארוך שאי פעם ראיתי :-|

למעלה