אני שברתי על זה את הראש..

• פותח הנושא TzutZ
  • פורסם בתאריך

TzutZ

New member
אני שברתי על זה את הראש..

ולא הבנתי מה עבר לבחור בראש?!?! זה הולך להיות סיפור קצת ארוך (=ארוך..!!!) מישהו שהכרתי לפני יותר מ-4 שנים בצ'ט, מאז דיברנו הרבה בטלפון, ICQ, מסנג'ר ממש נהיינו ידידים טובים.. 4 שנים שידענו דיי הכל אחד על השניה.. אבל- לא נפגשנו מעולם!... מפה לשם הקשר התהדק דיברנו הרבה.. בעצם- כל היום.. והשיחות זרמו לכיוון קצת שונה מתמיד.. החלטנו להיפגש.. הרבה מתח מיני!... נפגשנו בחוף הים בת"א... העירייה הקרינה סרטים על מסכי ענק... היתה אוירה נהדרת והבליינד דייט הכי מושלם שהיה לי.. הכל זרם פצצה.. אחרי שראינו סרט, צחקנו כאילו אנחנו לא בלחץ אחד מהשני הלכנו לשבת באיזה פאב.. קצת שתיה, סיגריות, ושכחנו שהיה קרח בנינו.. דיברנו בלי הפסקה, לא היה רגע אחד של שתיקה או מבוכה, אבל- אף נגיעה, אפילו לא בטעות! לא רצינו להיפרד עדיין ונסענו לחוף הים בראשון, ישבנו שם באחד מבתי הקפה.. אוירה של ים- שיא הרומנטיות.. ערב ראשון נגמר בהצלחה! עוברים כמה ימים שבהם אנחנו עדיין מדברים כל היום.. אני מקבלת מחמאות, מבינה שיש התלהבות מהצד השני.. יש עניין. הבחור מציע שנלך לחוף הים.. הולכים לים, פורשים לונג כמעט על קו הגלים, נשכבים, מדברים מדברים מדברים... נפלא... ועדיין- אין שום נגיעה! שוב עוברים כמה ימים.. מגיע יום האהבה, הבחור מעוניין להיפגש.. נפגשים, יוצאים לפאב בת"א.. שותים, מדברים, שותים, מדברים.. ו... הופ... הנה זה בא.. הבחור סוף סוף מנשק אותי!!!!! מפה לשם עוברת שעה שלמה.. שהשפתיים שלנו לא מתנתקות לשניה, הבחור נכנס לאקסטזה והתרגשות ממלמל משפטים כמו: "זה מטורף מה שקורה פה.." (כאילו מה קרה.. האמת שזה היה קצת מטורף.. זו היתה סערה של תשוקה).. מפה לשם עפים משם.. נכנסים לרכב.. מתנשקים שעות... שעות.. שעות... נפרדים... לא נרדמתי כל הלילה מהתרגשות, יאמר לזכותו- אחת הנשיקות הטובות ביותר שקיבלתי, אם לא הכי טובה... עוברים כמה ימים, הבחור אומר שלא הפסיק לחשוב עליי ועל מה שהיה.. הוא וחבר שלו במקרה נמצאים באזור של הבית שלי- וקופצים לשתות משהו.. הכל טוב ונחמד... למחרת - נעלם!!!... לא שומעים ממנו- מתקשרים אליו- הוא מתחמק... מוזר לאללה!!! נ ג מ ר ! חשבתי הרבה, שברתי את הראש.. ואמנם הבחור מזמן דיבר על זה שהוא דפוק, ושלא היה לו קשר רציני מעולם, ושבכלל לא היתה לו מישהי (ואני מתכוונת שהוא גם לא התנשק!) כבר 4 שנים(!!!).. אבל עדיין- מה קרה???????? לפני כמה ימים.. חצי שנה בערך אחרי כל הסיפור הזה.. כשאני ממש מאחורי זה, מאוהבת נואשות בבן זוגי הנוכחי, נתקלתי בבחור ההוא במסנג'ר.. אחרי "מה המצב?, מה קורה?" החלטתי לתקוף- אמרתי לו דוגרי שההיעלמות הפתאומים שלו היתה מגעילה, הוא שלח לי פרצוף של "מופתע" והמשכתי ואמרתי שלא ישחק את ה-"לא מבין על מה אני מדברת" ואם הוא לא רוצה להגיב זה בסדר כי זה לא קריטי מבחינתי אבל שיידע שיצא חרא, הוא אמר שאני צודקת, שהוא באמת יצא חרא, שנעלם כי הוא דפוק (או קיי , הבנתי, אבל- עד כמה?!?) ושעצר את הכל ולא נתן לענינים להמשיך מאיפה שנפסקו כדי שאני לא אפגע (דפוק!!) אמרתי לו כמובן שאם הוא חושב שהוא מנע ממני פגיעה בדרך לא מובנת הוא נכשל כי פגע.. אבל- עבר. הוא הצטער בלה בלה בלה... למה? מה היה שם? מה קרה? מנסה להבין.. לא מצליחה...

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ובוקר טוב

במבחן התוצאה.. הוא כנראה לא רצה מספיק אבל.... בהתחשב בעובדה שחלפה לה חצי שנה, ובעובדה שעברת הלאה, מה זה בכלל משנה? למה להתעכב ולהטריד את עצמך בדבר כל כך לא חשוב???

GraspOfAir

New member
הוא כנראה מכיר את עצמו טוב

ואולי באמת הוא חסך ממך פגיעה יותר קשה, אם דברים היו מתפתחים ואז הוא היה מתנהג בצורה דומה. אין מה להבין. משהו אצלו לא בסדר, טוב שהוא יודע את זה ואם חשובה לך טובתו תייעצי לו ללכת לטיפול. אדם "בריא" לא מתנהג כך.
אויר לנשימה

למעלה