אני שוב אציק לכם...

naknik

New member
יערית ..

מה רע בלשאול אנשים לא משוחדים שמכירים אותך בצורה אחרת שאלות כבדות ? למה מישהו מפה הוא איזה יצור לילי טורף בתחפושת ? (בעצם אני לא כל כך בטוח לגבי עצמי ... :) ) ובכלל אני חושב שכל אחד יכול להקשיב והוא כבר יחליט לבד מה הוא יקח בחשבון ומה לא ... זהו עד כאן

איב 1

New member
אני שוב אציק לכם...

בקשר לחיים שלי. האמת? לא חשבתי שאני אשתנה כול כך. ממש עשיתי היפוך של 180 מעלות. לפני יומיים ישבתי עם חבר שלי ודנו באפשרות של הפלה. למרות שבהתחלה הוא התנגד עכשיו הוא התרכך ואמר שזה ישפיע על החיים של שנינו. הוא קיבל מאבא שלו את החברה שלו לפני פחות מחודש והוא הרבה בעבודה כי הוא מנסה להשתלב בעסק ואני סטודנטית שמנסה לרכוש השכלה (דגש על מנסה). למרות שעברתי המון בחיים ואני מאוד בוגרת ואחראית וגרה לבד ודי מבוססת אני מרגישה עדיין ילדה. אולי המילה ``למרות`` בתחילת המשפט היתה לא נכונה והייתי צריכה לשים ``בגלל`` - לפעמים אני מרגישה שאני חיה עכשיו את שנות הנעורים שלי. חוץ מזה, אם עיינתם בהודעות שלי בדפים הראשונים של הפורום (הייתי כאן מההתחלה!!) אולי תבינו למה אני לא חושבת שאני מוכנה לילד - אני אחת שרגילה לבלות המון ואם בא לי לעשות טובה למישהו אז אני עושה בלי לחשוב יותר מידי!!! אני לא יודעת לבשל (מנסים לעזור לי כאן בפורום..) ואני לא מנקה (אבל יש לי עוזרת..) ובקיצור לא נראה לי שאני מתאימה לגדל ילד ולהכנס למסגרת של משפחה. חשבנו שאולי אני אעשה הפלה ונמשיך לחיות ביחד ובבוא היום אם נחליט שטוב לנו ביחד - נתחתן ונקים משפחה. לא נשאר לי הרבה זמן לחשוב ורציתי להתייעץ איתכם. מה אתם אומרים? מקווה לשמוע מכם. איב

Dovsha

New member
איב יקרה

במשך הזמן קראתי את ההודעות שלך ואת הבקשות שלך לייעוץ, לראיית נקודת מבט דרך עיניים של מישהו אחר. נמנעתי מלהגיב כי דעתי נחרצת מאוד בעניין הריון. לא שהייתי אי פעם בהריון [ולכן יש הרבה שיגידו שעד שלא אהייה לא אדע מה לעשות] אבל אני נגד הפלה. בעיניי הפלה = רצח. פשוטו כמשמעו. אין לי מושג בת כמה את, ועד כמה את מבוססת כלכלית [למרות שלפי דברייך מצבך שפיר - טפו..טפו..טפו..] אבל לא נראה לי שאת רוצה את הילד. את מתחבטת בדילמה מאוד מאוד קשה, אך עדיין, בין השורות, לפחות ממה שאני הצלחתי להבין, את לא ממש בשלה לילד. מה אני אגיד לך - באמת כואב לי לחשוב שתעשי הפלה אבל את צריכה לחשוב על עצמך ועל חייך וכמובן שאחרי הכל ההחלטה היא שלך ושל חבר שלך, ואם זה מה שנראה לכם אחרי מחשבה רצינית ועמוקה בנושא, אז לכי אחרי ליבך. אני מאמינה שאת לא תלדי את הילד ותתני אותו לאימוץ [בשביל לוותר על הפלה], ולכן, שוב לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו, לפי דעתי כדאי לך לעשות הפלה. אבל אני מתחננת אלייך, מה שלא יהייה, תשבי עוד קצת ותחשבי על זה, אולי אולי תשני את דעתך... *ולשאלתך - אני בת 22, ולמה אני לא עושה לו טובה? זה בדיוק הקטע, זה בדיוק הפספוס! או שבעצם לא כל כך כי אני לא טובה בלעשות טובות ככה סתם... אבל זה כבר נושא אחר....

איב 1

New member
לדובשנית ולכולם!

אני גם בת 22 ואני מבוססת ככה שהצד הכלכלי לא מהווה בשבילי מכשול. (האמת שכול שקל שייך לאבא שלי אבל הוא מתחלק איתי...) רציתי לציין (הצטרפת לפורום באיחור וכבר סיפרתי את זה) שכבר עשיתי הפלה. אין לי שום דבר נגד הפלות למרות שזאת חויה די קשה. אני יודעת שעד גיל 3 חודשים מה שיש לי בבטן זה לא עובר עדיין ולכן בשבילי זה לא רצח. לתת את הילד שלי לאימוץ זה משהו שאני בחיים לא אעשה. לא אוכל לחיות עם הידיעה שילד שלי חי לו אי שם. נאמר כאן, שעדיף הפלה מאשר להביא את הילד לבית שהוא לא רצוי בו. ההנחה הזאת שהילד לא רצוי היא מוטעית לחלוטין. ברגע שאני אחליט שזה מה שאני רוצה - אני אלך עם זה עד הסוף ולילד שלי לא יהיה מחסור לא מבחינה כלכלית ולא מבחינת אהבה. הילד שלי יקבל את כול מה שאני יכולה לתת לו ויותר מזה. אני מפחדת שאני לא בנויה לכול העניין הזה. אני מפחדת שאני לא אצליח להשאר נאמנה לחבר שלי ושאני אצטרך לזרוק הכול בשביל לטפל בילד. ברור שהילד חשוב יותר מכול מה שיש לי בחיים אבל אבא שלי לא יתמוך בי כול החיים אני צריכה לרכוש השכלה ולעבוד כדי להרוויח כסף. זאת הדאגה העיקרית שלי. תודה על התמיכה והעצות. מקווה שלאלה שהמצב לא היה ברור להם - עכשיו ברור להם יותר איב

איב 1

New member
עובר עם ע`

לדעתי מה שאני עושה בכלל לא מצביע על חוסר בגרות אלא להפך. אני מודעת לכך שזוית הראיה שלי שהיא סוביקטיבית שונה מזוית ראיה של אחרים שהיא זוית ראיה אוביקטיבית. מקווה שהבנת ואם לא אני אנסה להסביר לך שוב - רק תודיעי לי איב

קרני

New member
בואו נסכם את זה כך...

אתן מסכימות שאתן לא מסכימות... ועוד דבר אחד, שנראה לי שאתן יודעות אותו, אבל שכחתן בגלל כל האמוציה כאן... כשאומרים משהו בקול רם, ויש מי ששומע ומקשיב, צריך לצפות לתגובה, וזו לא תמיד חייבת להיות תגובה שאנחנו מוכנים לשמוע, רוצים לשמוע או מסכימים איתה... הממממ...... אז... מסכימות שאתן לא מסכימות?... אפשר להמשיך עם זה הלאה לא?!

naknik

New member
מה שאני אומר

איב , בתור אחד שאין לו מושג על מה הוא מדבר לפעמים .. :) ולמען האמת גם לנושא הזה אין לי נגיעה הדבר היחיד שיש לי לומר זה שלא משנה מה ההחלטה שלך תהיה תלכי איתה עד הסוף ... אבל אם זו ההחלטה של להביא את הילד לעולם זה משליך הרבה דברים לעתיד כך שתסתכלי על העתיד גם הקרוב וגם הרחוק .. נכון שאי אפשר לצפות אותו אבל תמיד אפשר לחשוב על כל מיני תרחישים (אני מקווה שאני לא מגזים פה יותר מדי ) ואם את מחליטה על הפלה ... את לא הראשונה שתעשי את זה וגם לא האחרונה אגב לי אין שום תמיכה לשום כיוון רק מחשבות ... נקניק

קרני

New member
את לא מציקה!!!

יקירה, כתבתי לך תגובה באימייל (סוף סוף קיבלתי את המייל שלך...) את הרי יודעת בתוכך מה את רוצה, ואם את צריכה חיזוקים בנוגע לבחירתך... את יודעת שנתמוך בך בכל החלטה שהיא... נשמי נשימה עמוקה ואל תפחדי להגיד בקול רם את מה שאת רוצה!!! שלך, קרני.

tairon

New member
לאיב המתחבטת? או שלא..

שלום לך! כן עקבתי אחר ההודעות שלך והיה מי שפנה אליך באמירה מה את מחפשת להתייעץ אז לו ולך אני אומר שאפשר לשמוע דעות של אחרים זה לא עולה כסף אבל בשורה התחתונה מי שתקבע מה הכי טוב עבורה זאת תיהיה את אני חושב שלהביא ילד לעולם זו מתנה הכי יפה שיש אבל למתנה הזו צריך להיות ערוכים על מנת לתת את הבסיס הראשוני ילד זקוק לאהבה חום ובית חם זה שאת לא יודעת לבשל זה משהו שהוא נלמד ואפשר לשנות את זה יחסית מהר אגב בהתחלה לא תצטרכי לבשל לו בכל אופן המעדניה נמצאת בגופך אחר כך כן אבל עד אפשר ללמוד ואחת כמוך שלומדת באוניברסיטה לא חושב שזו אמורה להיות בעיה גדולה אני בטוח שעמוק עמוק בתוכך את יודעת מה את רוצה לעשות עם ההריון הזה ואת רק מחפשת חיזוקים את היא זו שצריכה להחליט כי אחרי הכל מדובר בך והיה והחלטת להשאיר את הילד הזה החיים לא יפסקו בהבאת ילד לעולם! ההפך הוא או היא יכניסו אור בבית והרבה כייף גם הרבה מחויבות ואולי אפילו יסדרו בך כיוונים וצורת הסתכלות שונה על החיים בכל מקרה לא משנה מה שתחליטי אני מפה מאחל לך הצלחה ותהיי מאושרת בכל החלטה

marinka

New member
בקשר להפלה

כמו שפעם כתבתי, היום אני כבר לומדת באוניברסיטה, ותאמיני לי שאין לי זמן לנשום. תוסיפי על זה שאני צריכה גם לטפל בעוד מישהו, שכולו תלוי בי. אני מתייסרת כל היום על כך שאולי הוא בוכה והמטפלת לא ניגשת אליו, אולי הוא במצוקה ואני לא יכולה לעזור לו. ואני רוצה להיות שם בשבילו!!! אם את לא רוצה להיות שם בשביל הילד, איך תגדלי ילד בריא נפשית? הוא ירגיש את זה! את לא צריכה ללדת ילד שיהיה לך לנטל, שיגרום לך לחיות בתחושת החמצה. את צעירה והחיים עוד לפנייך, יהיו עוד הריונות. (אבל זה כבר לא יהיה) אז תעשי מה שאת חושבת לנכון. נ.ב. לפי החשבון שלי אין לך כל כך הרבה זמן להחליט, אז תחשבי מהר. חוץ מזה גם אני לא מבשלת ולא מנקה

למעלה