איב יקרה
במשך הזמן קראתי את ההודעות שלך ואת הבקשות שלך לייעוץ, לראיית נקודת מבט דרך עיניים של מישהו אחר. נמנעתי מלהגיב כי דעתי נחרצת מאוד בעניין הריון. לא שהייתי אי פעם בהריון [ולכן יש הרבה שיגידו שעד שלא אהייה לא אדע מה לעשות] אבל אני נגד הפלה. בעיניי הפלה = רצח. פשוטו כמשמעו. אין לי מושג בת כמה את, ועד כמה את מבוססת כלכלית [למרות שלפי דברייך מצבך שפיר - טפו..טפו..טפו..] אבל לא נראה לי שאת רוצה את הילד. את מתחבטת בדילמה מאוד מאוד קשה, אך עדיין, בין השורות, לפחות ממה שאני הצלחתי להבין, את לא ממש בשלה לילד. מה אני אגיד לך - באמת כואב לי לחשוב שתעשי הפלה אבל את צריכה לחשוב על עצמך ועל חייך וכמובן שאחרי הכל ההחלטה היא שלך ושל חבר שלך, ואם זה מה שנראה לכם אחרי מחשבה רצינית ועמוקה בנושא, אז לכי אחרי ליבך. אני מאמינה שאת לא תלדי את הילד ותתני אותו לאימוץ [בשביל לוותר על הפלה], ולכן, שוב לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו, לפי דעתי כדאי לך לעשות הפלה. אבל אני מתחננת אלייך, מה שלא יהייה, תשבי עוד קצת ותחשבי על זה, אולי אולי תשני את דעתך... *ולשאלתך - אני בת 22, ולמה אני לא עושה לו טובה? זה בדיוק הקטע, זה בדיוק הפספוס! או שבעצם לא כל כך כי אני לא טובה בלעשות טובות ככה סתם... אבל זה כבר נושא אחר....