אני שוב כאן...

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך

ophra

New member
אני שוב כאן...

(אני תמיד כאן, אבל שוב כותבת) קצת מבולבלת...
ככה קמתי הבוקר לא צד ימין לא צד שמאל מבולבל היה לי ערב מוזר אתמול המון תהפוכות והתרחשויות לערב אחד.... לא קל לצאת מה-
כמה חזקה שאני ארגיש (ואני באמת מאמינה שזה המצב) אני עדיין מרגישה "מטולטלת" לפעמים הטילטולים כבר לא מפילים אותי לרצפה לא מרסקים כמו פעם אבל צריך להחזיק חזק ולתת להם לעבור מרגישה את הגלים שלהם עוברים לי על הגוף ודרכו יודעת שהם יעברו אויש אני בטח נשמעת מבולבלת נורא למרות שאני "משתתפת" גם בפורומים אחרים מרגישה הכי נוח לשפוך הכל כאן (כבר אמרתי את זה פעם, נכון? טוב, אז אני חוזרת על עצמי... אז מה...?!
) תודה שאתם כאן להקשיב ולקבל את כל הבלבלה שיוצאת לי היום מהאצבעות רק טוב

m i c h a l i

New member
עופ.....

מבינה אותך לחלוטין.... כן גם אני כאן... ובערך באותו מצב.... קבלי חיבוק יהיה בסדר,את יודעת.....

עפרה´לה, ספרי על הטלטלות? תשפכי...

לפעמים, רק הניסיון להסביר לנו את הבלבול, יעשה לך סדר (גם אם יבלבל אותנו
) יש לנו כחד-הורים קצת יותר מלכל אדם אחר אז אנחנו גם מבינים, מ א ו ד את הקריעה בין כוחות שעובדים בקונפליקט ספרי לנו מה קורה?

ophra

New member
זהו נאווש שככה בדיוק קרה

ישבתי וסיפרתי לחברה את ה"מאורעות" שגרמו לטלטלות ועצם ביטוי בקול רם של מה שהיה סידר לי את הדברים בראש ובנפש הרגיע את הסערה פתאום הכל היה מובן מה קרה מה אני מרגישה וחזרנו לשלווה.... תודה על ההצעה אבל באמת לא רוצה לחזור לזה התנקיתי כבר....
בכל מקרה - טוב שיש אתכם...
יום נעים!

ophra

New member
אתמול כבר היה יותר טוב...

והיום ממש בסדר ואפילו יותר מזה...
תודה-תודה-תודה מוצאת יקרה (וכולם בכלל) על הדאגה ותשומת הלב

אני שוב כאן

כמעט יומיים אחרייך. וקמתי הבוקר דפקא על הגב הכואב. ומבולבלת כתמיד. תמיד אני מבולבלת. בלבול שמרחף אתי לפעמים לעולמות אחרים. אותם העולמות שמבריחים לי את המציאות ועושים לי טוב. (בחיי שזה רק פרליאמנט ולא משו אחר
). אז קצת לברוח לשם זה לא מזיק כשמבולבלים. כמה שאני מבינה אותך. תשדלי לשמור על הריחוף יציב
ותודה שטסת אל-על. (נכון שאני גם נשמעת מבולבלת עכשיו?) יש לי מצב רוח מוזר קצת , גמכן.
(וזה בכלל לא אביב)

למעלה