אני שוב מעלה כאן את שאלת המחוך שלא

שרונס

New member
אני שוב מעלה כאן את שאלת המחוך שלא

קיבלתי עליה תשובה. אנא, כל המתמצאות במחוכים אני צריכה עזרה דחופה! השאלה: אני די שמנה וצריכה ללבוש מחוך לחתונה. התופרת הציעה לשים את המקלות האלו מפלסטיק במחוך ולבנות מחוך חזק בחלק העליון, ושלחלק התחתון אני אקנה חגורת בטן. לי נראה יותר הגיוני לקנות מחוך שלם מתחת לשמלה, כמו שאתי אלבכרי הציעה למישהי כאן. השאלה היא, מה יותר נוח, מה יותר מחזיק ובמה אוכל לנשום? האם יש מחוך כזה ממיקרו-פיבר שהוא סטרפלס, עם ריפוד בחזיה והוא שלם (כמו בגד ים)? כבר הבנתי שאני לא אהיה רזה בחתונה, אך לפחות הייתי רוצה שתהיה לי גזרה נאה וגם שאוכל לנשום, בעיקר בריקודים. מה אתן אומרות? שרון.

Sharon_1

New member
אתי אלבכרי הציעה פה מחוך שנשמע

מצויין. היא גם כתבה של איזה חברה הוא. נראה לי שכדאי לנסות אותו, יותר ממה שהתופרת הציעה. והוא גם ממיקרו פייבר. כדאי ללכת לחנות ולנסות אותו, לראות עד כמה הוא נוח לך. גם אני חושבת שמחוך שלם עדיף. נראה לי יתר נוח ויפה.

שרונס

New member
תודה, זו באמת דעתי אך מעולם לא

הלכתי עם מחוך ואין לי "נסיון" בעניין. אתי אלבכרי, אם את יכולה את מוכנה לכתוב שוב את שם החברה של המחוך? וגם אם תוכלי להגיד לי אם קל לנשום איתו ולרקוד איתו? תודה! שרון.

Sharon_1

New member
עשיתי לך חיפוש ומצאתי

למחוך קוראים MAGIC SLIMMY והוא של חברה הולנדית. אולי כדאי שאתי תגיד לך איפה היא קנתה אותו. היא כתבה שהיא מידה 40 והוא עושה אותה 38 ובירכיים אפילו 36. והוא ממיקרו פייבר. נשמע מצויין.

שרונס

New member
תודה רבה! וגם אם אפשר לשאול כמה

הוא עולה? בהנחה שגם אתי מסכימה שזה עדיף על בניית מחוך בתוך השמלה וחגורת בטן... שרון.

שרונס

New member
השאלה היתה מופנית לאתי

וה-תודה רבה היתה מופנית אלייך! אני מחר אנסה למצוא כזה מחוך בחנויות בירושלים.
שרון.

מחירו של המחוך המדובר היה משהו

כמו 380 ש"ח.. אין לי חצי מושג בענייני נוחות. אני מכה רצינית בנושא!! אני מוכנה להיחנק על מנת להיראות טוב..אני מוכנה לצום חודשיים כדי להיכנס לשמלה שאני מתכננת עליה, את הרכישות שלי אני מבצעת בדרך כלל כאחוזת אמוק..נכנסת לחנות שואלת: יש לכם שמלה לבנה או אדומה? יש לכם חצאית לבנה או אדומה? יש לכם חולצה לבנה או אדומה ? אם יש אני מסתכלת ואם מוצא חן זה כבר בארון אצלי. בנעליים זה כבר סיפור אחר.."תן לי בבקשה את כל מה שיש לך באדום.... אז אל תבקשו ממני להגיב בענייני קניות... ובטח לא בענייני מחוכים שלא אכפת לי הסבל העיקר התוצאה הסופית..בעניין הקניות אם תלמדו ממני לא בטוח שיתחתנו אתכן..ראו הוזהרתן!!! בקשר למחוך המדובר הוא לא כל כך רלוונטי כי יש לו כתפיות וחזיה מלאה. כשקניתי אותו גזרתי לו את החזיה לחזיית חצי כדי לעשות אותו פוש אפ. חוץ מזה שרונס, הכל יחסי.. אם את מידה 46 אין סיכוי ששום מחוך יעשה אותך 36.. מקסימום 42 אז אל תקחי את כל העניינים הללו ברצינות רבה מדי. תחשבי בעיקר על התוצאה הסופית ומה תשיגי מזה. אם ממילא תראי מלאה אולי עדיף ללכת עם משהו נוח יותר?

וואלה אני שומעת את השאגות של

שרונ 1 מאמריקה עכשיו היא שוב תגיד שאני מצחיקה אותה!!

Sharon_1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

Sharon_1

New member
ראיתי קודם מישהי ב TV לבושה

אדום ולבן וישר חשבתי עלייך...

שרונס

New member
תודה, אתי! אני לא מתכוונת להגיע

למידה 36, רק שמשהו יחזיק אותי טוב ושאני אראה טוב. אני יודעת שאני לא אהיה רזה ולא יעזרו כל המחוכים שבעולם. גם טוב לי עם איך שאני נראית ואני לא מנסה להפוך את עצמי למשהו שאני לא. שאלתי לגבי המחוך שלך כי הוא נשמע לי יותר נוח ממחוך עם עצמות שבנוי בשמלה. אני לא חושבת שאסתדר עם משהו שלא נוח לי, אז אני אלך להסתובב לי קצת מחר בחנויות ואחפש משהו נוח שגם יראה טוב. דרך אגב, אני מאוד גבוהה (1.78 מטר) אז הרוחב די מתאזן עם האורך... אם אני אהיה מידה 36 אני אראה כמו הדוגמניות הקולביות וזה אף פעם לא היה הסגנון שלי. תודה על העצות!
שרון.

שרונס

New member
ודרך אגב, אתי, נקרעתי מצחוק מהתשובה

שלך! אני מכתירה אותך רשמית כפסיכית בענייני בגדים ומראה! לא בטוח שלא ירצו להתחתן איתי אם אני אתחיל לעשות שופינג כמוך. מה שבטוח זה שלא ישאר לנו כסף להתחתן! וגם אני מאוד אוהבת נעליים אדומות... שוב
שרון.

שירי71

New member
אני כנראה מוותרת על מחוך

אני (Tלא אם אקנה את ההוא שכתבתי לגביו) לא אקח מחוך כי קשה לנשום איתו (גם אני מלאה - מידה 44 כרגע והייתי 46 לפני חודשיים) ואני פשוט הולכת על שמלה לא פרינסס שמבליטה את השומנים אלא גזרה שלא צמודה בבטן. ככה זה יוצא לא מתפוצץ וכן סבבה לנשום ולרקוד!

שירי71

New member
אני נגד מחוכים אבל מדדתי משהו משהו

שהיה ב"מרי מי". שם, בניגוד לכל המכוחים, זה היה נראה אחרת והרגיש אחרת. הלכתי לשם לפני שהתחלתי אתהדיאטה וזה עשה לי גוף פיצוצי שחבל על הזמן ועדיין לא היה נורא בקטע של לחנוק, בניגוד לכל המחוכים שנתנו לי למדוד במקומות אחרים. המחוך ההוא הן בחנות מזמינות ממקום אחר (לא אמרו לי מהיכן) ואפשר לקנות אותו מהן בכמה מאות שקלים. יתכן ויהיו מוכנות לומר לך את שם החנות או למכור לך. המפתיע ביותר במחוך היה שהוא היה סטרפלס ועדיין החזיק לי את החזה בצורה שלא האמנתי. זה היה מחוך שלא כולל תחתון אלא מגיע מהחזה למטה ומכסה עד החלק התחתון של הבטן. אני מאד מאד ממליצה לך לנסות אותו - אולי הוא הפשרה הנכונה.

שרונס

New member
תודה שירי! אני אנסה לעשות סיבוב

בחנויות בירושלים ואם לא אמצא כלום אתקשר למרי מי. אולי הם יסכימו להגיד לי בטלפון מאיפה הם מביאים את המחוכים? בכל מקרה, תודה רבה ולילה טוב! שרון.

שמת לב אם המחוך היה ארוז באריזת

קופסת שימורים כזאת? החבה ההולנדית של המחוכים אורזת את מוצריה באריזת שימורים ויש להם סוגים שונים של מחוכים, חיטוביות , חזיות וכו, אני חייבת להשיג את הטלפון של הסוכנת כי אחד פשוט לא מספיק לי..

*שיר

New member
אה! ראיתי כזה מחוך בקופסת שימורים

בחנות של דורית שדה בקניון אביב!

שרונס

New member
אה! זה רמז חשוב לקראת חיפושי היום

אחרי מחוך. שיהיה ברור: מה שלא נוח אני לא קונה! טוב, נראה בכלל איך זה מרגיש. בחיים לא לבשתי מחוך. אתי, בשביל מה בכלל את צריכה מחוך? בתמונות שצרפת פעם בפורום הקודם את נראית רזונת דקיקה. (התמונות עם איציק כשאת לובשת שמלה שחורה בחלק העליון ולבנה בחלק התחתון, דרך אגב, שמלה מהממת!). אני הולכת לחפש קופסאות שימורים... שרון.

אז זהו!! בדיוק בגלל זה אני צריכה

מחוך. כדי לשמוע את המילים האלו..את נראית רזונת דקיקה..חה חה חה

למעלה