אני שומעת נכון?! רעש של גשם? עכשיו?! באביב? . . . . . אחרי שתליתי כביסה?!?
I inbarush19 New member 5/4/13 #1 אני שומעת נכון?! רעש של גשם? עכשיו?! באביב? . . . . . אחרי שתליתי כביסה?!?
פ פרפרי אהבה New member 5/4/13 #3 כן, ככה זה מזג אוויר משוגע- אני בכלל הייתי עם קצר היום ומעל ג'קט ומרוב שהיה המון דברים ואירועים בגן נהיה לי כל כך חם-מזל שהייתי עם קצר מתחת! אני לא תולה כביסה בחוץ-מתייבש בבית על מתקן קרוב לחלון במרפסת השירות.
כן, ככה זה מזג אוויר משוגע- אני בכלל הייתי עם קצר היום ומעל ג'קט ומרוב שהיה המון דברים ואירועים בגן נהיה לי כל כך חם-מזל שהייתי עם קצר מתחת! אני לא תולה כביסה בחוץ-מתייבש בבית על מתקן קרוב לחלון במרפסת השירות.
ז זיגזג New member 6/4/13 #4 מילא כביסה... אצלנו שבוע שעבר סיימו בשעה טובה לבנות את המרפסות שמש... אז הברקנו את הקירות, הבלטות וזכוכיות כדי להתחיל לרהט וכדומה... 3 שעות קרענו את התחת, ולמחרת כל האובך המגעיל שהיה באותו יום, מחק כל מה שעשינו !
מילא כביסה... אצלנו שבוע שעבר סיימו בשעה טובה לבנות את המרפסות שמש... אז הברקנו את הקירות, הבלטות וזכוכיות כדי להתחיל לרהט וכדומה... 3 שעות קרענו את התחת, ולמחרת כל האובך המגעיל שהיה באותו יום, מחק כל מה שעשינו !