אני שומע את הקשקשת הדמגוגית של כחלון נגד רמ"י ונהיה לי חררה
באמת הבנאדם היה לו 3 שנים להקים מפלגה, לגבש מצע, לבחור אנשים,
לגבש קוי פעולה.. וזה מה שהוא שולף? את הדמגוגיה על רשות מקרקעי ישראל..
מבהיל, פשוט - היכולת ליצור מפלגת אוירה לצרף אליה כמה גמדים שיראו טוב מאחוריו
ולקבל במה לזרוק שטויות לאויר, את זה ההוא יסגור, את זה ההוא יפתור,..
הרמה של שיח הבחירות כל כך נמוכה, פשוט סיסמאות הכי נמוך ורדוד.
אני כבר מבין שאין יותר עימותים טלויזיוניים, אין מפגשי קהל עם ליבון נושאים וירידה לפרטים
(מה שמועמדים בארה"ב עושים townhall meetings) אלא רק נאומי בחירות לציבור בלי שאלות קשות
אדם זורק כותרת "אסגור את רמ"י" ישר זוכה ל-4 כתבות אצל פישמן בגלובס בלי פירוט של שום תוכנית
(אפרופו, פישמן הבעלים אנטי נתניהו באופן אובססיבי עד חולני כבר, יותר מהארץ וידיעות אפילו)
אין זה משגע אותי יש פה נושא מהותי של הורדת יוקר המחייה וביקוקרטיה בעשרות תחומים בחיינו.
חודשיים לבחירות אף מפלגה אפילו לא מציגה תוכנית כלכלית מטעמה ומקשקשים סיסמאות. הזוי.
באמת הבנאדם היה לו 3 שנים להקים מפלגה, לגבש מצע, לבחור אנשים,
לגבש קוי פעולה.. וזה מה שהוא שולף? את הדמגוגיה על רשות מקרקעי ישראל..
מבהיל, פשוט - היכולת ליצור מפלגת אוירה לצרף אליה כמה גמדים שיראו טוב מאחוריו
ולקבל במה לזרוק שטויות לאויר, את זה ההוא יסגור, את זה ההוא יפתור,..
הרמה של שיח הבחירות כל כך נמוכה, פשוט סיסמאות הכי נמוך ורדוד.
אני כבר מבין שאין יותר עימותים טלויזיוניים, אין מפגשי קהל עם ליבון נושאים וירידה לפרטים
(מה שמועמדים בארה"ב עושים townhall meetings) אלא רק נאומי בחירות לציבור בלי שאלות קשות
אדם זורק כותרת "אסגור את רמ"י" ישר זוכה ל-4 כתבות אצל פישמן בגלובס בלי פירוט של שום תוכנית
(אפרופו, פישמן הבעלים אנטי נתניהו באופן אובססיבי עד חולני כבר, יותר מהארץ וידיעות אפילו)
אין זה משגע אותי יש פה נושא מהותי של הורדת יוקר המחייה וביקוקרטיה בעשרות תחומים בחיינו.
חודשיים לבחירות אף מפלגה אפילו לא מציגה תוכנית כלכלית מטעמה ומקשקשים סיסמאות. הזוי.