אני שומע את הקשקשת הדמגוגית של כחלון נגד רמ"י ונהיה לי חררה

tapuzoed

New member
אני שומע את הקשקשת הדמגוגית של כחלון נגד רמ"י ונהיה לי חררה

באמת הבנאדם היה לו 3 שנים להקים מפלגה, לגבש מצע, לבחור אנשים,
לגבש קוי פעולה.. וזה מה שהוא שולף? את הדמגוגיה על רשות מקרקעי ישראל..
מבהיל, פשוט - היכולת ליצור מפלגת אוירה לצרף אליה כמה גמדים שיראו טוב מאחוריו
ולקבל במה לזרוק שטויות לאויר, את זה ההוא יסגור, את זה ההוא יפתור,..
הרמה של שיח הבחירות כל כך נמוכה, פשוט סיסמאות הכי נמוך ורדוד.

אני כבר מבין שאין יותר עימותים טלויזיוניים, אין מפגשי קהל עם ליבון נושאים וירידה לפרטים
(מה שמועמדים בארה"ב עושים townhall meetings) אלא רק נאומי בחירות לציבור בלי שאלות קשות
אדם זורק כותרת "אסגור את רמ"י" ישר זוכה ל-4 כתבות אצל פישמן בגלובס בלי פירוט של שום תוכנית
(אפרופו, פישמן הבעלים אנטי נתניהו באופן אובססיבי עד חולני כבר, יותר מהארץ וידיעות אפילו)

אין זה משגע אותי יש פה נושא מהותי של הורדת יוקר המחייה וביקוקרטיה בעשרות תחומים בחיינו.
חודשיים לבחירות אף מפלגה אפילו לא מציגה תוכנית כלכלית מטעמה ומקשקשים סיסמאות. הזוי.

ש מים

New member

גם אני קראתי והוכיתי הלם!
עד היום לא היה לי דבר נגד כחלון (ואת גלנט אני מאוד מחבב, למרות הטימטום, האווילות, החוסר חכמה והכוחניות שהפגין בעמיקם). הייתי די נייטראלי כלפיו. גם ביחס לביבי הייתי די "פרווה". אבל אתמול קראתי את ההפלצה של כחלון על "המינהל" (זה בסדר. נכון שהיום זה נקרא "רשות", אבל חליייק - אותה הגברת...) ונדהמתי!! הבנאדם מדבר כאחרון הדמגוגים וחסרי ההבנה המינימאלית בנושא עליו הוא מדבר!! תקצר היריעה מלכתוב מדוע חשוב שלמדינה תהיה קרקע בבעלותה. כתבו אתה זה טוב לפני אנשים חכמים וגדולים ממני (ושימו לב שאפילו פרופ' אלתרמן, מגדולות המבקרים של הבעלות הממסדית בקרקע, לא קוראת להפרטה מוחלטת! אגב, מי שקשה לו לקרא את כל המאמר המרתק, יכול לקרא את המסקנות. בעמודים 24-26).
לסיכום: אני סבור שבהבל פה נחשפה ערוותו של כחלון ברבים (אני לא רוצה לכתוב כאן על פוליטיקה, אבל קשה להתעלם מהאטימות וחוסר ההבנה, שלא לאמר "כוחניות חסרת שכל", הן של כחלון והן של גלנט, בכל הנוגע לסוגיות קרקעיות/בעלות בקרקע ותכנון...
)

ש מים

New member
וואו! את מעניינת!

לא חשבתי על זה ונשמע הגיוני ביותר!!
וואלה!!!
סחטיין עלייך!

ש מים

New member
המפלצת האמיתית של עולם הנדל"ן

בהמשך לקשקשת ולברברת של כחלון ובעלי אינטרס/הדיוטות אחרים, ראו (סוף סוף!!) כתבה כתבה רצינית, שמצביעה בדיוק על "האשם" כמעט בכל ההאשמות שמוטלות במינהל/רמ"י.
אמנם, ברמ"י קיימות לא מעט צרות ובעיות (אחת מהן היא מהסוג שנחשפו בשבוע שעבר), בעיקר בנושא "ההון האנושי", אבל אלו לא הדברים עליהם מצביע כחלון ואהבלים אחרים...

למעלה