אני שומע את השיר של דודו

אני שומע את השיר של דודו

שובי שובי או זוזי זוזי לא קלטתי בדיוק זה מה שצריך לעשות להרבה שירי ארץ ישראל העייפה לקחת שיר עייף משהוא ולתת לו עיבוד רוקיסטי \ גיטריסטי . יפה . לדוגמא : "שיר סתיו" של אריק לביא ז"ל השיר הכי טוב של אמן ישראלי מעולם . צרציל על הגיטרה ...חבל שהוא התחרפן בהמשך ....... ועבר לשירי ארץ ישראל העייפה

Hpeople

New member
גם וגם..

בשיר הוא אומר גם "שובי שובי" וגם "זוזי זוזי" (וגם שילוב של השניים יחד). לא הבנתי ממש מה כתבת בהמשך, אבל "זוזי" זה לא חידוש..

siradler

New member
להקת קשת ../images/Emo45.gif

להקת הרוק מס' 1 בישראל !!! אין עליהם הם פשוט גדולים גיטריסט אשכרה מושיקו פג' בלאקמור מור הנדריקס בן לוי עעעעעעענננננקקקקקקקיייייםםםםםם

Hpeople

New member
לא מסכים איתך..

גם אני אוהב גיטרות וכאסח (במוסיקה ולא בכוונה של אלימות..) ולדעתי דודו טסה הביא אותה באלבום נהדר (יש לו קול וכישורים מדהימים!) ויש זמרים נוספים שעושים זאת נהדר, אם זה בשירים מקוריים או בקאברים (גירסאות כיסוי) אבל תמיד יש מקום גם ל"מוסיקה הישראלית העייפה". יש רגעים שנורא מתחשק להאזין לשירים העייפים (שחלקם מאוד יפים..)

המלצה ..השקטים של ה"סקורפיונז"

שירים שקטים עם עוצמה הם הכי הכי כמו מחול מטורף של ריטה

אין ויכוח דודו טסה תומך במה שאני

אומר הלכה למעשה רק שלא יתקלקל מסחרית בהמשך . הוא בכוון הנכון להכניס רוק וגיטרות בדלת האחורית של השירים השקטים בדומה לדרך של רובים ושושנים שהביאו את הרוק והגיטרות לקהל רחב יותר מהקהל של הרוק הכבד .

למעלה