אני שומע מצעד עכשיו, יש איתי מישהו?

me123

New member
כן!!!

שרשור חצי שעה?

me123

New member
../images/Emo104.gifמקום 3../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מוניקה (מין) - השמלה ממד(ארתור). אוי, השנינות
לא התלהבתי... ונראה לי פעם ראשונה שאני שומע

me123

New member
../images/Emo222.gifמקום 3../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

Teenage Dream - Katy Perry צפיתי לזה עוד שבועיים-שלושה בפסגה!
אז מה זה משאיר לנו?
ריהאנה ו-Just the Way You Are. לא בא לי שיר שקט בפסגה
אז יאללה ריהאנה!
אבל זה לא יקרה

me123

New member
../images/Emo104.gifהמקום השני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

באסה
רציתי אותו בפסגה
ירמי קפלן - עוד יהיה לך (מעבר לגדר) באסה, הצבעתי לו
לא נורא - שבוע הבא!

me123

New member
../images/Emo222.gifהמקום השני../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

Bruno Mars - Just The Way You Are וזה אומר...
שיש מקום ראשון מפחיד וקצבי

me123

New member
../images/Emo125.gifהיה היה../images/Emo125.gif

דם חם - מה שמה... שכחתי לכתוב
ועכשיו הפסגה

me123

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo104.gifהמקום הראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

כאב של לוחמים - עידן עמדי שבוע שלישי ברציפות! סחטיקה!
מצפה בשבוע הבא לירמי!

me123

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo222.gifהמקום הראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

Only Girl (In The World) - Rihanna שבוע ראשון בפסגה. הבחורה לא מפסיקה להפציץ!
אחרי Russian Rolette(בדצמבר שנה שעברה) Rude Boy רק Te Amo לא הגיע לפסגה ומקווה שגם לא למצעד השנתי

me123

New member
אין לי ספק:

1. ליידי גאגא(ועוד אחרי ששנה שעברה היא 'לא זכתה' לקבל את זה). 2. ריהאנה - מקום שני 3. קייטי פרי - מקום שלישי ולפי הסדר הזה מגיע להן. ורוב הקרב יהיה על זמרות השנה. להקות - יהיה קרב גדול בין לינקין פארק, מארון 5 ו-בלאק אייד פיז. למרות ששני השירים של One Republic הגיעו לפסגה, לא נראה לי שיגיעו ל-3 הגדולים. וגם אם כן, אז למקום ה-3. לא יותר גבוה. זמרים - נראה לי יהיו רק זמרי היפ-הופ. למרות שג'סטין ביבר יגיע רחוק בזכות המעריצות שלו

RC153

New member
OMG !!!! לא חשבתי בכלל על לינקין פארק !!!!!!!

!האהעאע מה נעשההההה ??? אסור שהם ייזכוווווווו יש להם הזדמנות לזכות שנה הבאההההה אעעע הלוואי שהשירים שלהם לא יצליחווווווווווווווווווווווו

tkuihehr

New member
../images/Emo106.gifאז הנה סיכום כולל

1. כאב של לוחמים - עידן עמדי 2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן 3. השמלה ממדריד - מוניקה סקס 4. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש 5. אם את הולכת - אברהם טל 6. לא מספיק - הדג נחש 7. בדרך אלייך - סגיב כהן 8. אין כמוך - משה פרץ 9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות 10. חיית הברזל - ברי סחרוף 11. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון 12. איפה את היום - אסף אמדורסקי 13. אהבה על תנאי - יהודה פוליקר 14. תסחטי אותי - קוואמי והחלבות עם פורטיס 15. קצת אחרת - רוני דלומי
1. Only Girl (In the World) - Rihanna 2. Just the Way You Are - Bruno Mars 3. Teenage Dream - Katy Perry 4. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta 5. Wonderful Life - Hurts 6. Catalyst - Linkin Park 7. Somebody to Love Me - Mark Ronson feat. Boy George 8. She Said - Plan B 9. Give a Little More - Maroon 5 10. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow 11. Forget You - Cee Lo 12. Waiting for the End - Linkin Park 13. Dynamite - Taio Cruz 14. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams 15. Crossfire - Brandon Flowers -תגובות
-

me123

New member
../images/Emo98.gif

1. כאב של לוחמים - עידן עמדי - שיר נחמד.. לא יותר מזה
2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן - אהבתי
יאללה פסגה
3. השמלה ממדריד - מוניקה סקס - שיר ממוצע לגמרי. 4. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש -
5. אם את הולכת - אברהם טל - יחסית אליו חלש, יחסית למצעד - סבבה!
6. לא מספיק - הדג נחש - יחסית למצעד סבבה
יחסית אליהם - מעולה
7. בדרך אלייך - סגיב כהן - חרוש ושקט מדי
8. אין כמוך - משה פרץ -
9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות -
10. חיית הברזל - ברי סחרוף - שקט מדי
11. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון - לא אהבתי מדי. 12. איפה את היום - אסף אמדורסקי - שקט מדי
13. אהבה על תנאי - יהודה פוליקר -
14. תסחטי אותי - קוואמי והחלבות עם פורטיס - לא אוהב אותו. 15. קצת אחרת - רוני דלומי - כבר בדרך החוצה... אבל נחמד
1. Only Girl (In the World) - Rihanna -
פחדתי שהשיר במקום השני יהיה מקום ראשון, אז העדפתי את זה
וזה שיר שהפחיד אותי בהתחלה
עכשיו הוא בסדר
2. Just the Way You Are - Bruno Mars - שיר בסדר... 3. Teenage Dream - Katy Perry - התחלתי לאהוב
4. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta - הכי טוב במצעד!
5. Wonderful Life - Hurts - התחלתי פחות לשנוא. אבל עדיין לא משהו
6. Catalyst - Linkin Park - חביב...
7. Somebody to Love Me - Mark Ronson feat. Boy George - ? 8. She Said - Plan B - כבר נהיה ישן...
9. Give a Little More - Maroon 5 - מתחיל להתחבב
10. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow -
11. Forget You - Cee Lo - לא מת על זה
12. Waiting for the End - Linkin Park - לא מכיר
מה, עוד אחד חדש?? מפציצים כל הזמן!
13. Dynamite - Taio Cruz - הו, מעולה!
פחדתי שיעוף
14. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams - חתיכת ירידה!
נחמד...
15. Crossfire - Brandon Flowers - ישן ביותר
רואים שהייתי חולה
שבוע שעבר הכל היה "
" עכשיו יש הרבה יותר

limors2

Active member
......

1. כאב של לוחמים - עידן עמדי- לא מתה על זה 2. עוד יהיה לך (מעבר לגדר) - ירמי קפלן - גם לא על זה 3. השמלה ממדריד - מוניקה סקס -זה דווקא טוב!
4. ימים של קיץ - עילי בוטנר עם כפיר בן ליש - וזה אפילו יותר!
5. אם את הולכת - אברהם טל -לא מתה וגם נמאס. 6. לא מספיק - הדג נחש -נמאס 7. בדרך אלייך - סגיב כהן -לא זוכרת 8. אין כמוך - משה פרץ - שטיפת המוח עושה את שלה.... 9. אין כניסה לפילים - ג'ירפות - קצת נמאס, וזה מעולם לא היה נפלא 10. חיית הברזל - ברי סחרוף - לא זוכרת
11. שיר תקווה (בהופעה) - שמעון בוסקילה ושירי מימון - סתם חביב 12. איפה את היום - אסף אמדורסקי - נראה לי שלא אהבתי, אבל שכחתי איך זה הולך! 13. אהבה על תנאי - יהודה פוליקר - נמאס 14. תסחטי אותי - קוואמי והחלבות עם פורטיס - טוב!! 15. קצת אחרת - רוני דלומי - טוב, אבל ישן
1. Only Girl (In the World) - Rihanna - טוב
2. Just the Way You Are - Bruno Mars - יותר טוב!!
מגיע לזה פסגה כבר. 3. Teenage Dream - Katy Perry - הכי טוב
4. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta - גם טוב
5. Wonderful Life - Hurts - גם טוב!
6. Catalyst - Linkin Park - גם זה! 7. Somebody to Love Me - Mark Ronson feat. Boy George - טוב. סתם טוב. 8. She Said - Plan B - טוב מאד! 9. Give a Little More - Maroon 5 - לא שמעתי מספיק, אז רק ה"טוב" של שמיעה סתמית 10. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow - לא משהו 11. Forget You - Cee Lo - טוב! 12. Waiting for the End - Linkin Park - לא זוכרת 13. Dynamite - Taio Cruz - טוב, אבל הגרסה של סאם טסוי יותר
14. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams - נמאס 15. Crossfire - Brandon Flowers - קצת נמאס.

RC153

New member
למה הם לא מכניסים את מארון לפלייליסט ../images/Emo35.gif

איזה קרציות..מעצבנים... 1. Only Girl (In the World) - Rihanna
שונאת אותהההההההה 2. Just the Way You Are - Bruno Mars
לא משהו וברונו מעצבן אותי
3. Teenage Dream - Katy Perry
4. Club Can’t Handle Me - Flo-Rida feat. David Guetta
5. Wonderful Life - Hurts
6. Catalyst - Linkin Park
7. Somebody to Love Me - Mark Ronson feat. Boy George
8. She Said - Plan B
9. Give a Little More - Maroon 5
השיר הכי יפה שמושמע בגלגלצ [או לפחות בסינגלס><] כרגע
10. Shame - Robbie Williams & Gary Barlow
שונאת אותםםםם, שיר בסדר 11. Forget You - Cee Lo
הקול שלו מעצבןןן 12. Waiting for the End - Linkin Park לא זוכרת אותו
13. Dynamite - Taio Cruz
14. Airplanes - B.O.B feat. Hayley Williams
15. Crossfire - Brandon Flowers
|כן ברנדוןןןן

me123

New member
אם כבר מצעד,

הגעתי למסקנה שאנחנו צריכים להיות מציאותיים, ושלושת הגדולים במצעד השנתי יהיו: 1. Tik Tok - Ke$ha 2. Need You Now - Lady Antabellum 3. Russin Rolette - Rihanna 4. Alejandro - Lady Gaga 5. Hey Soul Sister - Train 6. Bad Romance - Lady Gaga 7. Fire Flies - Owl City 8. Love the Way you lie - Eminem Ft. Rihanna 9. Wavin' Flag - Kna'an בערך ככה... אבל מקום ראשון ושני אני די חושב שיהיו ככה
נפתח שרשור יותר עדכני כשתתפרסם הרשימה!

RC153

New member
היי סול סיסטר ? ../images/Emo2.gif

הוא לא היה כזה להיט ! היו שירים הרבה יותר להיטים ממנו ! לא נראה לי שהוא יתקרב למקום חמישי...

me123

New member
הוא באמת לא היה להיט כל-כך...

אבל אני יודע שחברים שלי נורא אוהבים אותו(וזה נראה לי כמו שיר גלגלצי טיפוסי שכולם אוהבים לזמזם). אנשים שישמעו את זה פתאום יגידו, "אה... איזה שיר חמוד! אני אצביע לו, למה לא?". וגם זו הסיבה שטיק טוק יהיה שיר השנה. (חוץ מזה שבאמת מגיע לו אחרי מה שהוא עשה
)

למעלה