אני שונאת אותך דודו תמות !!!!!!!!!!

אני שונאת אותך דודו תמות !!!!!!!!!!

דודו טופז אני שונאתא ותך תמות אתה כזה חרא של בנאדם הבאת את קמילה ופליפה ל 10 דקות ........איזה 10 אפילו לא 7 ועשית מעצמך ומעצמם צחוק מסכנים ! שואל אותם את אותםש אלות שכולם שואלים ושלא נדבר על זה זה שהוא השאיר אותם לסוך כדי שנראה אוווווף שונאת אותך והיא עוד כמו מתוקה רצתה להגיד לו משהו או לענותע ל החידה כזאת מתוקה דודו אני שונאת אותך תמותתתתת

casperit

New member
10? אלו היו 5!!!!!!

הבן זונה קטן כל השידור מכינים אותנו מגעיללללללללללללללל יעל

G@T

New member
נכון....צודקת~!../images/Emo10.gif../images/Emo44.gif../images/Emo128.gif

G@T

New member
שחכתי את התוכן...בעע...../images/Emo9.gif

כל השידור חכיתי וחכיתי! וכל פעם שהוא אמר "קבלו את..(שהביתי ספר התחילו להציג) הייתי בטוחה שסוף סוף זה יהיו הם! ואז ב5 דקות האחרונות רואים אותם לאיזה 2 שניות ועוד הדודו הדביל הזה עושה בושות לכולם! חמסה נתנו להם......שיהיה........

casperit

New member
כן.... איך הוא חיבק את קמילה...

וחוץ מזה הוא סתם מגעיל הוא לא קולט שילדים מתלהבים? אתה מביא להם מישהו שהם מעריצים! מה אתה חושב? שהם ישבו בשקט וימחאו כפיים? ממש עצבן אותי... אני שונאת את התוכנית הזו, ראיתי רק בשביל קמי ופלי פעם אחת! יעל

דודו טופס הוא חתיכת שובניסט מסריח,

ראיתי את התוכנית שלו פעמיים- פעם בשביל קמילה ופליפה, ופעם בשביל המורה שלי למוסיקה ששרה שם. איזה מגעיל הוא! אמא שלי ראתה איתי את זה וכשדודו התחיל עם פטו היא אמרה: "איזה דוחה הוא! מגעיל" ואני אמרתי שזה נכון... כי זה נכון! הוא חתיכת שובניסט!!!! התחתן איזה 8 פעמים!!!!

דודו טופז חתיכת שובניט מסריח

שלום הי! אתה זה שכתבת שדודו טופז מסריח? ואם אתה זה שכתבת אז אתה צודק !!!walla אתה יודע? מלינויקושלוש

למעלה