אני שונאת אותך...

Laurana

New member
אני שונאת אותך...

אני שונאת אותך כי למרות שאתה נורא מכוער ואני בעצם נורא יפה, כולם מסונוורים ממך ולא ממנני. אני שונאת אותך כי אתה חזק ואני כל כך חלשה , למרות שאתה טוען את ההפך. אני שונאת אותך כי אתה זה שתמיד מדבר על אהבה ונתינה , ואני היחידה שנותנת. אני שונאת אותך כי אתה גורם לי לכעוס, לבכות ולהיות הרבה יותר טובה ממה שאני באמת. אני שונאת אותך כי אתך אני רוצה להצליח כי אתך אני רוצה להגיע ליותר. אני שונאת אותך כי אתך אני מתביישת בכישלונותיי ומנסה להסתיר את בורותי. אני שונאת אותך כי הוולגריות שלי, העובדה שאני פסיכית ומצבי הרוח המשתנים לא מפחידים אותך כלל. אני שונאת אותך כי אתה כל כך בטוח בכך שאתה קורא אותי כמו ספר אבל בעצם אתה כמעט תמיד טועה, ואני לא מסוגלת להוכיח לך זאת. אני שונאת אותך כי אתה יודע שאני שונאת אותך וזה רק מעלה חיוך על פניך, ואתה מעדיף זאת על אהבה.

ה מוזה

New member
לא יותר קל .. פשוט להגיד ....

אני אוהבת אותך גבול דק וכמעט בלתי נראה עובר בין שנאה לאהבה אבל בין השורות שלך עולה ומבצבצת אהבה . זוכרת איך בגן הילדים הבנים מושכים לבנות בצמות ? מכעיסים ומרגיזים עד שממש בא לנו לצרוח "שונאות אתכם " ובעצם אוהבות .. הייתי קוראת למכתב שלך "אהבה בין השורות ". ברוכה הבאה לקסם של המכתב

Laurana

New member
תודה על הברכה...

אני מסכימה איתך שהגבול הוא באמת דק אבל עדיין בטיפשותי הילדותית או בהבנה הבוגרת יותר שלי של הדקיות השונות בחיים, דקויות מהסוג הזה ממש, אני חייבת להיתעקש על השנאה...

כל כך אמיתי.

כל כך אמיתי , וכל כך נכון. ואני כל כך מזדהה איתך. באמת. אבל אינני מסכימה עם מוזה´לה, ואני לא חושבת שהגבול בין השנאה לאהבה הוא דק. כי הוא לא. הוא באמת לא......
ברגע שאינך מרגישה אהבה כלפי מישהו, כלפי המישהו הזה, את מרגישה אדישות. אדישות גמורה. לא אכפת לך. גם אם את שונאת. לא אכפת לך. ויקירתי, מה שאת מרגישה זו בהחלט אינה אדישות...

ה מוזה

New member
אנחנו בעצם כן ..מסכימות ../images/Emo13.gif

עם זה אני מסכימה "ברגע שאינך מרגישה אהבה כלפי מישהו, כלפי המישהו הזה, את מרגישה אדישות. אדישות גמורה. לא אכפת לך. " וכשאין רגש של אהבה קיימת אדישות והיכן שקיימת אדישות לא יהא קיים כאב ,פגיעה או שנאה . היכן שמתקיים לו רגש של אהבה שם יתקיים לו מרחב שקוף ודק של כאב פגיעה ולפעמים אף שנאה .. הלוואי ונדע תמיד לבחור ברגש של אהבה

למעלה