אני שונאת אותך

אני שונאת אותך

אני שונאת אותך כי אני יודעת שהרגש שיש לי כלפיך לא יעבור מהר אני שונאת אותך כי אני לא יכולה ממך להיפטר אני שונאת אותך כי רק את דמותך אני רואה אני שונאת אותך כי רק אותך אני רוצה אני שונאת אותך כי כל מילה שלך חודרת עמוק לתוך לבי אני שונאת אותך כי לפעמים המילים שלך יכולות לשרוף את נשמתי אני שונאת אותך כי אותך אני שוב רוצה לנשק אני שונאת אותך כי אותך כל הזמן אני רוצה לחבק אני שונאת אותך כי כשאני רואה אותך יש לי בבטן פרפרים אני שונאת אותך כי כשאני אתך תמיד אני בעצבים אני שונאת אותך כי אני כל פעם מחדש אני נדהמת מיופך אני שונאת אותך כי אני תמיד רוצה ללטף את עורך אני שונאת אותך כי אתה אומר כל כך הרבה מילים אני שונאת אותך כי אתה לא עושה כלום כשזה מגיע למעשים אני שונאת אותך כי אתה לא יודע מה אתה רוצה, ואותי זה משגע אני שונאת אותך כי אני רואה שכלום לא יוצא, ובלבי זה פוגע אני שונאת אותך כי אני חוששת שבך התאהבתי אני שונאת אותך וממך כבר השתגעתי

KEiN

New member
נראה לי שהתבלבלת ../images/Emo9.gif

זה ´אוהבת´ , לא שונאת

ה מוזה

New member
בטוחה ששונאת ?../images/Emo99.gif

"...זה אתה שמשגע וגורם לי הזיות כל החברות אמרו לי בגללך הבעיות אתה תמיד מופיע כמו באגדות ואני איתך עושה שטויות. כשאתה נוגע בי העולם מושלם העצב שבלב כאילו לא קיים הרגשתי לצידך שונה ובטוחה סך הכל ביקשתי את ליבך. זה אתה שמשגע..." ~ ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ הלב שליט הממלכה הוא מוביל אותך הוא עיקש ולא מקשיב לקול ההגיון גם אם נגיד לו המון פעמים הוא לא מבין ללב יש מין חיים משלו מוליך אותנו ללא מחשבה והראש אולי יודע שזה אינו מוביל לשום מקום אבל הלב.. הוא פשוט התאהב . מילים לא תמיד מספיקות אבל הן כל ההתחלות כל התחלה מתחילה במילה אחכ מגיע המשפט "אני אוהב אותך " ועם הזמן כשהלב מוכן לצעד הבא יגיע שלב המעשה אז לכי לך עם הלב רק אל תשכחי להגיד לבחור שאת אוהבת אותו .. מוכנה להיות לצידו .. תני לו זמן ..תני לו מרחב .. תני לעצמך להנות מהחוויה אל תרגישי רע ,תתענגי על כל פרפר .. תתחברי לאהבה ולא לשנאה .. לאהוב זה לא הכרח רע .. ולתת ללב להוביל לפעמים אפילו הוא לא טועה בשביל ..ויודעת מה?? גם אם טעה ..נהננו מהדרך ומהחוויה , למדנו עוד דבר אחד או שניים.. ובסכ"ה מה הם החיים אם לא לחוות את הכל? אז ..ברוכה הבאה לפורום המכתב ומאחלת לך שמכתב הבא שלך פה יהיה "אוהבת אותך"

sunset*

New member
ואולי....אני אוהבת אותך?

אני אוהבת אותך כי אנחנו מסיימים אחד לשני את המשפטים. אני אוהבת אותך כי אני יודע שאתה לא תוותר עלי לעולם. אני אוהבת אותך כי אני יודעת שאתה יודע שאני לעולם לא אוותר עלייך. אני אוהבת את הדרך שבה אתה מסתכל עלי. אני אוהבת את העיניים המדהימות שלך. אני אוהבת את העובדה שאני לא יכולה לדמיין יום בחיי בלעדייך. אני אוהבת את העובדה שלא הייתי יכולה להמשיך לחיות בלעדייך. אני אוהבת את איך שאנחנו מתכרבלים אחד בשני. אני אוהבת לצפות אתך בשקיעה. אני אוהבת את הלילות הארוכים שאנחנו נשארים ערים ורק מדברים. אני אוהבת אותך כי אני יודע שאתה תמיד תהיה שם בשבילי כשאזדקק לך. אני אוהבת אותך כי אני יודעת שאני תמיד אהיה שם בשבילך כשאתה תזדקק לי. אני אוהבת אותך כי כשאני אתך אני מרגישה שלמה. אני אוהבת אותך כי אתה גורם לי לחייך ולצחוק. אני אוהבת אותך כי אתה עושה אותי מאושרת. אני אוהבת אותך כי אתה יפה בשבילי תמיד. אני אוהבת אותך כי אתה מנשק נהדר. אני אוהבת אותך כי הריח שלך משגע אותי. אני אוהבת את הרכות שלך. אני אוהבת את הצחוק שלך. אני אוהבת את היכולת שלך להעביר לי מסרים בלי מילה. אני אוהבת את הנשיקות שלך. אני אוהבת לרקוד אתך. אני אוהבת את הבדיחות הפרטיות שלנו. אני אוהבת אותך כי אני יכול להשטות לידך. אני אוהבת אותך כי אני לא צריכה לשחק אתך משחקים. אני אוהבת אותך כי אני יכול לסמוך עלייך. אני אוהבת אותך כי אתה יודע בדיוק מה אני צריכה. אני אוהבת אותך כי אתה יודע מה אני אוהבת. אני אוהבת אותך כי אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש. אני אוהבת אותך כי אני אוהב להיות אתך לבד. אני אוהבת אותך כי אתה רואה איתי תוכניות שונות למרות שאתה לא אוהב. אני אוהבת אותך כי אתה יודע להקסים את החברים שלי. אני אוהבת אותך כי אתה יודע להקסים את המשפחה שלי. אני אוהבת אותך כי אתה לא קנאי. אני אוהבת אותך כי אתה סומך עליי. אני אוהבת אותך כי את חכם. אני אוהבת אותך כי אני יכולה להתייעץ אתך. אני אוהבת אותך כי אני יודעת שאני אעשה הכל כדי לעשות אותך מאושר. אני אוהבת אותך כי אני יודעת שתעשה הכל כדי לעשות אותי מאושרת. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת לדבר אתך בטלפון. אני אוהבת אותך כי אני אוהב לקנות לך מתנות. אני אוהבת אותך כי כשאנחנו עושים אהבה אתה פנטזיה שמוגשמת. אני אוהבת אותך כי אתה הנשמה התאומה שלי. אני אוהבת אותך כי אתה מכבד אותי. אני אוהבת אותך כי אחרי שאתה כועס עלי אתה יודע לסלוח תמיד. אני אוהבת אותך כי אחרי שאני כועסת עלייך אני תמיד סולחת. אני אוהבת אותך כי אתה מגן עלי. אני אוהבת אותך כי אני מגנה עלייך. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת לחבק אותך. אני אוהבת אותך כי אני יודע שאני לעולם לא אגרום לך לבכות. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת לישון לידך. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת להתעורר אתך. אני אוהבת אותך כי אתה יודע לחיות. אני אוהבת אותך כי אני לא מפסיקה לחשוב עלייך. אני אוהבת אותך כי כל פעם שאני מסתכל עלייך אני מחסירה פעימה. אני אוהבת אותך כי יש לנו זיכרונות מדהימים ביחד. אני אוהבת אותך כי אף פעם לא הרגשתי כמו שאני מרגיש עכשיו. אני אוהבת אותך כי אתה טהור. אני אוהבת אותך כי אתה מעודד אותי. אני אוהבת אותך כי אתה מאמין בי. אני אוהבת אותך כי אתה המוזה והאנרגיות שלי. אני אוהבת אותך כי אתה גורם לי להאמין בעצמי. אני אוהבת אותך כי אתה סקסית. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת להרגיש אותך קרוב אלי. אני אוהבת אותך כי אתה מבין אותי. אני אוהבת אותך בדיוק כמו שאתה. אני אוהבת אותך כי אין שום דבר בך שהייתי רוצה לשנות. אני אוהבת אותך כי אתה ספונטני. אני אוהבת אותך כי תמיד יש לך רעיונות טובים. אני אוהבת אותך כי אני יודע שאתה אהבת חיי. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת להסתכל עליך ישן. אני אוהבת אותך כי אתה נראה נהדר על הבוקר. אני אוהבת אותך כי אתה גלוי איתי. אני אוהבת אותך כי אני אוהב להתקלח אתך. אני אוהבת אותך כי אתה רומנטי. אני אוהבת אותך כי אתה יודע מה אני חושבת. אני אוהבת אותך כי אתה יודע תמיד איך אני מרגישה. אני אוהבת אותך כי אתה תמיד יודע מה להגיד. אני אוהבת אותך כי תעשה הכל בשבילי. אני אוהבת אותך כי אני אעשה הכל בשבילך. אני אוהבת אותך כי כשאני רוצה שקט מכולם אני רוצה להיות אתך. אני אוהבת אותך כי את מנומס. אני אוהבת אותך כי את עדין. אני אוהבת אותך כי יש לך ביטחון עצמי. אני אוהבת אותך כי את צנוע. אני אוהבת אותך כי את אחראת. אני אוהבת אותך כי אתה גורם לי להרגיש מושלמת. אני אוהבת אותך כי אני אוהבת להשלים אתך אחרי מריבה. אני אוהבת אותך כי אני מרגישה כמו בת בית אצלך. אני אוהבת אותך כי אני יודע את הסודות האפלים ביותר שלך. אני אוהבת אותך כי אני לא מתביישת אתך ובך. אני אוהבת אותך כי אתה לא מתבייש איתי ובי. אני אוהבת אותך כי אתה פתוח לנסות דברים חדשים. אני אוהבת אותך כי אתה מלמד אותי דברים חדשים. אני אוהבת אותך כי אתה עושה אותי בן אדם יותר טוב. אני אוהבת אותך כי אני מתגעגעת אלייך שנייה אחרי שאנחנו נפרדים. אני אוהבת אותך כי אני יכולה לבלות אתך ועם החברים שלי ביחד. אני אוהבת אותך כי אתה מסוגל לדבר איתי על הבעיות. אני אוהבת אותך כי את לא נעלב סתם. אני אוהבת אותך כי אתה פשוט אתה. אז מה אשת.... שונאת או אוהבת?
_________________ אוהבת אותך

על אותו משקל...

נכתב כשבקושי נשמתי...חוף מבטחיםו אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...אשבר. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...אפסיק לחשוב עליך. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אצלצל אליך. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אשלח לך הודעות קוליות. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...אפסיק להילחם על מה שהיה לנו. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...אפסיק לרצות שתבוא. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אחכה לך. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אצפה שתפתיע. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע לביחד שלנו. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע לנשיקות שלנו. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע לליטופים שלנו. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע לנגיעות שלך בי. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע לחיבור האדיר שהרגשנו כשהיינו יחד. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע לזה שלא הצלחנו להיתנתק פיזית. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...לא אתגעגע למגע שכל כך רצינו, אהבנו. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...הכאב בנשימה יעבור. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...יתעמעם בי הרצון להיות איתך צמוד, מחובק, עוטף. אני מבטיחה לך שבשלב מסויים...אוותר. כרגע עוד קשה לי!

yopidu

New member
כרגע זה באמת קשה לוותר

חוף מבטחים קראתי את מה שרשמת, אני כל כך מזדהה , כל -כך קשה לוותר על מישהו שרוצים, שהחיבור כל -כך עצום וחזק . אוהבת או שונאת? אם מישהו היה שואל אותי הייתי אומרת אוהבת למרות הכל אוהבת ורוצה. היית רוצה להיות דמעה להיוולד בעינייך לחיות על לחיך ולמות בין שפתייך! אנשים איך מוותרים, איך שוכחים?!

למעלה