אני שונאת אותך

אני שונאת אותך

כבר עברו שלושה חודשים מאז שהתחלתי לשנוא אותך. אמרת לי להתראות והופתעת כשאמרתי שלא בטוח שאני אבוא לבקר אותך באמסטרדם. חייכת אלי וכל מה שעלה לי בראש זה המילים הנוראיות שאמרת לי, שצעקת עלי.. שונאת אותך בגלל שהסתכלת עלי כל הערב וכשהתחלתי לבכות הלכת. שונאת אותך שלא הבנת אף פעם מי אני וגרמת לי להתאהב בך במשך 11 שנים ארוכות- התחיל מאהבת ילדות ונמשך לבכי בלילות ודחיית כל אחד אחר. ואתה ידעת אבל התעלמת- כי אני כמו אחות קטנה בשבילך- ואני שונאת אותך על ששכחת גם את זה. איך חיבקתי אותך כשהגעתי לבית שלך בגרמניה והחיוך שעלה על פניך כשראית אותי נכנסת בדלת- מעולם לא ראיתי חיוך מושלם יותר... אני שונאת אותך על זה שלא נתת לי להיות מי שאני, שלא ניסית להבין אותי, שונאת אותך על זה שלא התלהבת מהשקיעה ועל זה שלא רצית לרוץ בגשם... שונאת אותך על זה שלא ניסית להילחם בשביל להישאר איתי בקשר. שונאת את הטיפשות שבך, את הצביעות שבך שגרמה לי להאמין שהעיניים שלך עמוקות כמו האוקיינוס ושהשתיקה שלך היא שתיקה מתוך חכמה- זה כלכך כאב לגלות שאתה שותק רק בגלל שאין לך מה להגיד... אני שונאת אותך על שנגעת באף שלי עם האצבע שלך, שונאת שנתת לי לישון במיטה שלך בגלל ששם נרדמתי ואתה ישנת על הספה. שונאת שלקחת אותי לבלות באותו ערב, שונאת שלקחת עלי בעלות באותו ערב למרות שאני לא שלך בשום צורה למרות שבתקופה ההיא כל כך רציתי להיות, שונאת שקינאת בהוא שהייתי איתו ושהפסקת לדבר איתי לכמה ימים בגלל זה. למה הפסקת לדבר איתי?! שונאת את הקנאה שלך. אהבתי בך כלכך הרבה דברים... שונאת שאתה גורם לי לשנוא כל כך!

ה מוזה

New member
נגיעה אחת רכה

כשישבתי מולך מבלי לדבר כי הכל כבר נאמר ויכולת לחוש שקשה לי מאד ויכולת לראות שמר אז עברת פתאום לכיוון המטבח וחזרת אחרי דקה ובדרך לא שמת ידך על כתפי בנגיעה אחת רכה כן אתה כה ישר וכל כך הגון ואתה לא יכול לרמות כשאתה לא אוהב אתה לא יכול ואת זה אי אפשר לשנות אבל כשעברת ממש לידי והייתי כולי צעקה אתה לא הנחת ידך על כתפי בנגיעה אחת רכה ואת זה אני לא שוכחת ועל זה אני לא סולחת ועל זה אני לא אסלח לך לעולם כי את זה אני לא שוכחת ועל אני לא סולחת לעולם כשהייתי איתך לא הייתי איתי, היית רק תמונה הרשת לי רק לאהוב אותך וכל חסד אחר נמנע ושם חסדים לא רצית ממך אבל באותה הדקה הייתי רוצה הייתי זקוקה לנגיעה אחת רכה ואת זה אני לא שוכחת ועל זה אני לא סולחת ועל זה אני לא אסלח לך לעולם כי את זה אני לא שוכחת ועל אני לא סולחת עכשיו אני כאן, עכשיו לבדי עם הרגע ההוא, הקט יודעת עד כמה לבך הוא עני ועד כמה יופיך הוא עקר אך אותה אהבה למרות רצוני עדיין שמך מבכה עדיין קוראת לידך אל כתפי בנגיעה אחת רכה ואת זה אני לא שוכחת ועל זה אני לא סולחת ועל זה אני לא אסלח לך לעולם כי את זה אני לא שוכחת ועל אני לא סולחת לעולם (נורית גלרון) השנאה לא תביא אותך לשבילי אהבה .. לפעמים הרגש פשוט מסרב לו לסלוח או לשכוח.. יש דרך נוספת ..שונה מדרך השנאה .. דרך ההשלמה ...היא תוביל אותך למקומות חיוביים מלאי אהבה .. להשלים עם העבר , להניח אותו בעדינות ..בתרמיל האתמול ולפסוע לשבילים חדשים .. למלא את הלב באהבה ..דו צדדית .

חיה 36

New member
ילדה יפה ומקסימה של השמיים

"אני יכולה להרשות לעצמי לקרוא לך ככה כי אני מכירה אותך אישית ככה. שנאה מביאה שנאה,,, למה לא לשחרר את הכעס ושנאה.... תיזכרי מה למדת... רק היום לא אכעס ... זוכרת זה אחד הדברים שלמדת... אז תסלחי ותשחררי את השנאה... אי אפשר שתמיד יבינו אותנו ואנחנו נבין אותם..ובגלל זה לא שונאים.. תאהבי אהבה תביא אהבה שלך חיה

תודה על התגובות

אני השלמתי עם מה שקרה לי איתו. כן אני כועסת עליו אבל אני יותר מרחמת עליו... הזמן בהחלט מרפא את הכל אני פשוט בשלב שאני לא מוכנה יותר לשמור את הדברים הלא טובים האלה בתוכי אז אני מרוקנת אותם בתקווה שיעלמו מהר. כמו שכתבתי במכתב- אני שונאת שהוא גרם לי לשנוא... החיים יפים למי שרואה אותם ככאלה ואני מנסה תמיד לראות אותם ככאלה. תודה רבה לכן. אוהבת מאוד! יסמין

למעלה